Een kijkje in de vriendschap van Chrishell Stause met Emma Hernan

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de vriendschap van Chrishell Stause met Emma Hernan
Een kijkje in de vriendschap van Chrishell Stause met Emma Hernan
Anonim

Fans van Selling Sunset kennen Emma Hernan waarschijnlijk van seizoen vier van de serie, waar ze zich bij de cast voegde en officieel onderdeel werd van The Oppenheim Group. Hernan is een super succesvolle en rijke ondernemer die haar door het hele land laat vliegen met haar eigen privéjet. Degenen die Hernan volgen op sociale media hebben waarschijnlijk haar super hechte vriendschap opgemerkt met haar Selling Sunset-medester, Chrishell Stause. De twee hangen constant samen en Stause vergezelde Hernan zelfs op haar verjaardagsuitje van een week, eind december 2021.

Op het moment van schrijven lijken zowel Hernan als Stause vrijgezel te zijn en genieten ze er dus van om veel tijd samen door te brengen en rond te hangen. Van rode lopers tot strandvakanties, laten we eens een duik nemen in de ontluikende vriendschap tussen Hernan en Stause.

7 Chrishell Stause vergezelde Emma Hernan op haar verjaardagsuitje

Toen Hernan besloot haar verjaardag te vieren met een vakantie van een week in Cabo San Lucas, Mexico, nodigde ze haar nieuwe beste vriend, Stause, uit om mee te gaan. Hernans moeder en model Cindy Crawford woonden die week ook haar verjaardag bij. Ze plaatste een bericht op Instagram met het bijschrift: "2021 was zo'n geweldig jaar met nieuwe reizen, nieuwe avonturen, nieuwe vriendschappen en ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor elk van hen! Kom maar op 2022, ik ben klaar!" Hernan en Stause plaatsten elk foto's van hun tijd samen die week, liggend bij het zwembad en genietend van elkaars gezelschap en vrije tijd van het werk.

6 Chrishell Stause en Emma Hernan zijn allebei vrijgezel

Stause heeft het onlangs uitgemaakt met haar baas, Jason Oppenheim, omdat hij geen kinderen wilde, althans niet in de nabije toekomst, en zij wel. De twee blijven goede vrienden en hebben wederzijds respect voor elkaar, maar Stause heeft zeker veel meer tijd doorgebracht met Hernan, die naar verluidt ook vrijgezel is. Er gaan geruchten dat ze met haar en de ex van Christine Quinn uitgaat, maar Hernan heeft ze ontkend.

5 Chrishell Stause en Emma Hernan gaan samen uit

De twee gaan vaak samen lunchen en dineren en worden vaak vergezeld door andere leden van de Selling Sunset-cast. In een post op Instagram zei Hernan: "Als je niet zoveel plezier hebt als je uitgaat met je vrienden, doe je het verkeerd!" Ze nam zelfs een video op in de post waarin Stause haar een kus op de wang gaf. Die twee zijn duidelijk super close! De twee worden altijd samen gezien en feesten en hun beste leven leiden. Ze zijn allebei prachtig en hebben tonnen geld, dus waarom niet, toch?

4 Emma Hernan verraste Chrishell Stause met Super Bowl-tickets

Hernan verraste Stause met kaartjes voor de Super Bowl, want natuurlijk deed ze dat. De vrouw is superrijk en kent veel mensen, dus waarschijnlijk had ze ergens connecties waardoor ze op de box-stoelen terechtkwam. De twee gingen samen naar de wedstrijd in Los Angeles en leken daar samen een geweldige tijd te hebben, ook al gaf Stause openlijk toe dat ze geen voetbal kijkt en niets van de sport afweet. Stause plaatste foto's van de dag op haar Instagram-account met het bijschrift "I LOVE the concert! And also GO Rams and Bengals." Het meest opwindende deel van het evenement voor Stause was natuurlijk de halftime show met Eminem en Snoop Dog.

3 Emma Hernan zei dat Chrishell Stause de truffel voor haar risotto is

In een Instagram-bericht in november 2021 plaatste Hernan een paar foto's van de twee vrienden in een huis in Beverly Hills, met een bijschrift dat zei: "zoek een vriend die de truffel is voor je risotto!! Chrishell=mijn truffel … veeg om te zien hoe we ons echt gedragen als onze klanten de kamer verlaten." De veeg onthulde een foto van Hernan op Stause's rug, ze genieten duidelijk van elkaars gezelschap. De twee houden er duidelijk van om samen te werken en de fans vinden het geweldig. Een fan zei zelfs: "Ik wil een vriendschap zoals die van jou."

2 Emma Hernan steunde het boek van Chrishell Stause

Toen Stause's boek Under Construction eindelijk werd uitgebracht in februari 2022, reageerde Hernan op Stause's post vanaf de lanceringsdag in New York City en zei: "OMG, IK BEN ZO FRIGGIN TROTS OP JE! En je ziet er prachtig uit zoals altijd! Proudmama" Op een andere post die Stause maakte over haar boekrelease, merkte Hernan op en zei: "Ter info, je bent mijn droomhuis." Zo lief!

1 Emma Hernan en Chrishell Stause willen geen vrienden zijn met Christine Quinn

Als er één ding is dat deze twee vrouwen gemeen hebben, is het hun afkeer van Christine Quinn, co-ster van Selling Sunset. In een interview met E! Nieuws, Hernan zei dat er "nul" kans was dat ze vrienden zou worden met Quinn. "Ik bedoel, het spijt me, we zijn gewoon te tegengesteld," zei ze. "Er zijn geen twee meer diametraal tegenovergestelde mensen op de planeet dan wij tweeën." Voor kijkers van Selling Sunset weten ze maar al te goed hoe Stause over Quinn denkt en vice versa. Het is veilig om te zeggen dat Stause of Hernan nooit vrienden zullen worden met Quinn.

Aanbevolen: