Chris Evans blijft fans in verwarring brengen, maar Lightyear was nooit bedoeld om over het speelgoed te gaan

Inhoudsopgave:

Chris Evans blijft fans in verwarring brengen, maar Lightyear was nooit bedoeld om over het speelgoed te gaan
Chris Evans blijft fans in verwarring brengen, maar Lightyear was nooit bedoeld om over het speelgoed te gaan
Anonim

Voor Chris Evans is het leven na het Marvel Cinematic Universe (MCU) grotendeels goed verlopen. Sinds hij zijn schild ophing en de Captain America-titel aan Anthony Mackie doorgaf, heeft de acteur veel lovende kritieken gekregen voor het vertolken van de sluwe Ransom Drysdale in Knives Out van Rian Johnson.

De inwoner van Boston schittert ook in de langverwachte Netflix-actiefilm The Grey Man, die hem ook herenigde met Marvel-regisseurs Anthony en Joe Russo.

De inwoner van Boston heeft ook af en toe sociale media in de war gebracht (weet je nog dat hij flirtte met Lizzo of toen hij per ongeluk die foto plaatste?). Iets meer dan een jaar geleden liet Evans ook velen op Twitter in verwarring toen hij probeerde het verhaal van zijn nieuwste film, Lightyear, uit te leggen.

Ondanks enkele misvattingen gaat de film niet over het Toy Story-personage Buzz Lightyear dat Tim Allen al die jaren uitspreekt. In plaats daarvan heeft deze nieuwste geanimeerde Disney-film een metaverbinding met het speelgoed, zoals Evans eerder heeft geprobeerd uit te leggen.

Chris Evans probeerde Lightyear uit te leggen en de memes kwamen eraan

Toen Lightyear voor het eerst werd aangekondigd, dachten sommigen misschien dat het de avonturen van het geliefde speelgoed Buzz Lightyear uit Toy Story zou voortzetten. Misschien wist Evans dat dit zou kunnen gebeuren en op het moment dat hij zich bij het project aanmeldde, nam hij ook het initiatief om op Twitter duidelijk te maken waar de film over zou gaan. Helaas is dat niet zo goed overgekomen.

Het begon allemaal toen Evan in december 2020 een trailer van de filmtrailer retweette met een kort bericht met de tekst: "Ik heb niet eens de woorden."

Maar toen volgde hij dit al snel op met een andere tweet die luidde: En voor alle duidelijkheid, dit is niet Buzz Lightyear het speelgoed. Dit is het oorsprongsverhaal van de menselijke Buzz Lightyear waarop het speelgoed is gebaseerd.”

En hoewel velen leken te begrijpen wat Evans zei, waren er ook anderen die besloten er wat plezier mee te hebben.

Een fan schreef: "(ik pitching voor een verveelde manager op Zoom) En voor alle duidelijkheid, dit is niet Cap'n Crunch the cornflakes. Dit is het oorsprongsverhaal van de menselijke Cap'n Crunch waarop het graan is gebaseerd."

Een andere gebruiker twitterde: "Nou, ik zal d zijn, Mr Potato Head is eigenlijk gebaseerd op een echte aardappel".

Meer recentelijk vroeg Jimmy Kimmel Evans ook naar de tweet tijdens Jimmy Kimmel Live. "Oké, nou, oké", reageerde de acteur lachend. “Nou, gewoon ― OK, weet je, het is jammer. Ik heb dat wel vijf keer nagelezen!”

Ondertussen vond Angus MacLane, die de film schreef en regisseerde, het niet erg dat de tweet van Evans enige verwarring leek te hebben veroorzaakt in de Twitterverse.

"Toen we de volgende opnamesessie hadden, zei hij: 'Ja, ik denk dat ik dat een beetje verknoeid heb.' We hadden zoiets van: 'Het is prima'", herinnert hij zich. “Het is geen berichtenprobleem. Zelfs met de duidelijkste berichten blijft [het uitgangspunt van de film] het internet nog steeds volledig breken en overal geesten die zich afvragen wat dit precies is."

Lightyear was nooit bedoeld om over het personage van Tim Allen te gaan

Sinds het ontstaan van deze film is het nooit bedoeld geweest om te verwijzen naar de echte Buzz Lightyear uit de Toy Story-films. In plaats daarvan vertelt Lightyear het verhaal van de fictieve held die uiteindelijk de inspiratie voor het speelgoed werd.

"De waarheid is… dit is het personage waarop het speelgoed is gebaseerd", legde Evans zelf uit (nogmaals). “Dus je kunt geen pure, frisse tracks maken in de show. Dat moet je erkennen.”

Dit is ook waarom Maclane het gevoel had dat ze een acteur nodig hadden die duidelijk anders zou klinken dan Allen.

“Omdat de stem zo iconisch is, loop je het risico van imitatie. Ik heb nooit iemand gewild die de stem van dat personage zou imiteren, 'zei Maclane. "Ik stelde me voor dat dit een film was die later een spin-off-cartoon was. En toen werd het Toy Story-speelgoed gemaakt van dat cartoonontwerp."

En toen het erop aankwam de juiste persoon te vinden om Buzz in te spreken, wisten Maclane en zijn team instinctief dat het alleen Evans kon zijn.

“Ik wist dat het personage iconisch genoeg was dat je iemand nodig had met de ernst en ernst. En balans tussen komedie en drama. [Er is een] heel smal venster van acteurs die het zouden kunnen doen. Er was veel komedie en serieuze actie dingen die we Chris Evans hadden zien doen, en ik was altijd onder de indruk van zijn vermogen om niet te gek te lijken, maar om zichzelf te kunnen lachen, "legde de regisseur uit.

“Chris was onze eerste en enige keuze.”

“Het was belangrijk om onze held Buzz te onderscheiden van het speelgoed dat op zijn personage is gemaakt en wordt weergegeven in de Toy Story-films. Dus dat betekende dat we een nieuwe stem nodig hadden voor Buzz. Hij moest dat mooie, rijke geluid hebben, zowel dramatisch als komisch kunnen zijn', zei producer Galyn Susman ook. “We wisten meteen dat we het aan Chris moesten vragen.”

Aanbevolen: