9 weinig bekende feiten over Lightyear-ster Chris Evans

Inhoudsopgave:

9 weinig bekende feiten over Lightyear-ster Chris Evans
9 weinig bekende feiten over Lightyear-ster Chris Evans
Anonim

Amerikaanse acteur Chris Evans staat opnieuw in de schijnwerpers na de alom succesvolle Disney-film Lightyear, waarin hij zijn stem leende voor het hoofdpersonage, Buzz Lightyear. Iedereen juichte de zet van de film toe om alle soorten mensen weer te geven en zei dat degenen die negatief reageren genegeerd moeten worden. Zelfs na het spelen van een van de helden in de Marvel-serie, zijn er meer feiten te onthullen over deze acteur. Er zijn interessante feiten die nog moeten worden onthuld door de schattige acteur Chris Evans in zijn nieuwe en trending film Lightyear. Hoewel de acteur inmiddels een alom bekende ster is in Hollywood, zijn er dingen die de fans en het publiek waarschijnlijk nog niet van hem wisten. Bekijk deze weinig bekende feiten over de acteur.

9 Zijn broer is ook een acteur

Scott Evans is de jongere broer van Chris Evans en hij is een acteur. Niet zo beroemd als zijn broer, Captain America, maar hij begint naam te maken in Hollywood. Volgens IMDB heeft Scott korte optredens gehad in tv-afleveringen zoals White Collar van de VS, NBC's Law en Order: Criminal Intent en Fox's Fringe. Hij was onlangs te zien in de komedie Almost Love en speelde Oliver in de Netflix-serie Grace and Frankie (2019).

8 Zijn vader is een tandarts

De tanden van Chris Evans zijn indrukwekkend wit, niet het product van Hollywood-onrealisme. Maar het is te danken aan zijn hands-on vader. Tijdens de show van Jimmy Fallon in 2011 onthulde Evans dat hij bloedt om een vader te hebben die tandarts is. Gelukkig, toen hij ouder werd, leek hij de dorpsidioot met tanden die aan zijn gezicht probeerde te ontsnappen. Evans vervolgde met te zeggen dat hij later doorzichtige beugels had om hem te helpen zijn glimlach te herstellen.

7 Hij speelde ooit in een van de muziekvideo's van Marilyn Manson

Kun je geloven dat Evans in 2001 speelde in de muziekvideo Tainted Love van Marilyn Manson, samen met zijn medeacteur van Not Another Teen Movie, Jaime Pressly en Eric Christian Olsen? In de video is zelfs te zien hoe Manson het "niet weer een adolescentenfeestje" betreedt en je kunt zien hoe de tieneractrice een jonge Evans uit de weg duwt.

6 Hij speelde superheldenrollen voorafgaand aan Captain America

Hoewel hij bekend stond om het spelen van Captain America, was het niet eens de eerste Marvel-baan van de acteur. Evans werd gekozen om Johnny Storm, ook bekend als de Human Torch, te spelen in de film Fantastic Four uit 2005. Maar helaas meldt The Guardian dat noch critici noch bioscoopbezoekers deze film of de vervolgfilm Fantastic 4: Rise of the Silver Surf (2007) leuk vonden. Hoewel hij nu algemeen bekend staat als een held in het Marvel Cinematic Universe, speelde hij ook schurk in de film Scott Pilgrim vs.de wereld waar hij het personage van Scott Lee portretteerde, die de rivaal is van het personage van Michael Cera.

5 Hij speelde in een korte educatieve film

Evans, die toen 16 was, de Avengers-acteur, begon zijn carrière met een korte educatieve film uit 1997 genaamd Biodiversity: Wild About Life, naast schoolvoorstellingen en buurttheaterproducties. Zijn volgende acteerkans opende 3 jaar later met de Fox-miniserie Opposite Sex in 2000.

4 Hij heet Captain Little Ass op de set

Chris Evans onthulde dat Anthony "Falcon Big Butt" Mackie hem de bijnaam "Captain Little Ass" gaf tijdens een interview in 2014 met Entertainment Tonight. De bijnaam van het huisdier was bedoeld als een prik in zijn extreme trainingsregime en het daaropvolgende lichaam.

3 Gepassioneerd in tapdansen

Evans heeft verklaard dat zijn moeder hem leerde tapdansen, en hij bespreekt zijn passie voor tapdansen regelmatig in interviews. In 2017 demonstreerde hij zelfs zijn kunnen in een aflevering van The Ellen DeGeneres Show. Onnodig te zeggen dat de acteur ook enkele dansvaardigheden heeft die hij nog moet laten zien en gebruiken in zijn toekomstige films.

2 Hij heeft een enorme crush op Sandra Bullock

De acteur gaf toe dat hij een jeugdliefde had voor Sandra Bullock nadat hij haar in de film Speed had gezien in een interview in 2016 met W magazine (1994). De Amerikaanse actrice Sandra Bullock verwierp gekscherend geruchten dat de twee in 2014 aan het daten waren door Entertainment Tonight te vertellen dat zij en Evans al getrouwd en gescheiden waren.

1 Hij accepteerde het Captain America-project bijna niet

Evans' moeder, Lisa, onthulde dat ze moeite had om hem te overtuigen om de rol van Captain America te accepteren in een 2020-interview met Esquire dat eerder dit jaar werd gepubliceerd. Hij beweerde dat hij Marvel aanvankelijk had afgewezen omdat hij niet "can't-go-outside famous" wilde worden. Zijn grootste zorg, volgens Lisa, was het verliezen van zijn incognito. Hij verklaarde dat hij nu een carrière heeft waarin hij kan doen wat hij leuk vindt. Hij kan alledaagse dingen doen, zoals een hondenwandeling maken, en niemand ergert hem. En omdat hij weinig vrienden heeft, is hij vrij om overal heen te reizen. Hij was bang dat hij die vrijheid en dat soort vrije tijd zou verliezen. Haar moeder sprak echter uiteindelijk met hem en overtuigde hem om de rol op zich te nemen. Maar goed dat hij de rol accepteerde, want de Amerikaanse acteur heeft nu plezier bij het rondhangen met zijn Avengers-castgenoten. Evans en collega-actrice Scarlett Johansson zijn van plan om bijpassende tatoeages te krijgen met de originele Avengers-castleden om de release van Avengers: Infinity Wars te herdenken, volgens Entertainment Weekly (2019).

Aanbevolen: