Ben Affleck's vrouw en vroegere vriendinnen, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Ben Affleck's vrouw en vroegere vriendinnen, gerangschikt op nettowaarde
Ben Affleck's vrouw en vroegere vriendinnen, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Ben Affleck is zijn hele leven met veel geweldige vrouwen uitgegaan. Hij is gezien aan de arm van enkele van de beste actrices, artiesten, producenten en modellen ter wereld. Onlangs heeft hij de liefde van zijn leven (weer) gevonden in Jennifer Lopez, maar hij denkt nog steeds met plezier terug aan zijn vroegere relaties.

De meeste van deze vrouwen hebben met hun carrière een indrukwekkend fortuin opgebouwd. Sommigen van hen hebben zelfs het vermogen van Ben Affleck overtroffen. Laten we er alles over lezen.

7 Shauna Sexton - $1 miljoen

In 2018 ging het gerucht dat Ben Affleck een relatie had met Playboy-model Shauna Sexton. Dit was in een tijd waarin mensen speculeerden dat hij en zijn ex-vriendin, tv-producent Lindsay Shookus, uit elkaar waren. Hoewel Ben zijn relatie met Shauna niet ontkende of bevestigde, zei een bron dicht bij de acteur destijds: "Als je vriendje tijdens het eten in het openbaar wordt gezien met een Playboy-model, dan zou ik zeggen dat Ben en Lindsay even uit elkaar." Hoewel er geen officiële bronnen zijn over het vermogen van Shauna Sexton, wordt ze geschat op ongeveer $ 1 miljoen.

6 Lindsay Shookus - $5 miljoen

Lindsay Shookus en Ben Affleck hadden een korte maar belangrijke en fijne relatie. De twee gingen iets meer dan een jaar met elkaar uit, tussen 2018 en 2019, en beëindigden uiteindelijk hun relatie voorgoed vanwege hun veeleisende schema's. Destijds zei een bron: "De afstand was absoluut een grote factor in hun breuk. Ze hebben allebei veel liefde voor elkaar, maar uiteindelijk realiseerden ze zich dat het niet zou werken." Lindsay staat bekend om haar werk als Saturday Night Live-producer, maar ze is ook een zeer succesvolle zakenvrouw. Haar vermogen wordt geschat op $ 5 miljoen.

5 Ana De Armas - $6 miljoen

Ana De Armas en Ben Affleck dateerden tussen 2020 en 2021, en veel mensen geloofden echt dat ze een eindspel waren. Naar verluidt waren ze erg gelukkig samen en konden ze het goed met elkaar vinden, maar ze wilden andere dingen.

Ana wilde kinderen krijgen, maar Ben wilde geen vader meer zijn. Dus besloten ze in der minne uit elkaar te gaan. Ana De Armas bouwde een fortuin van $ 6 miljoen op met haar geweldige acteercarrière, en alles lijkt erop te wijzen dat haar vermogen alleen maar zal blijven groeien.

4 Cheyenne Rothman - $10 miljoen

Cheyenne Rothman was het liefje van Ben Affleck op de middelbare school, en het paar dateerde in de jaren '90 en ging uit elkaar in 1997. Hun relatie was niet zo openbaar, aangezien ze allebei begonnen toen ze samen waren, maar ze waren erg belangrijk voor elkaar. Nadat ze uit elkaar gingen, deed Cheyenne het heel goed voor zichzelf. Ze werd directeur en haar geschatte vermogen bereikt $ 10 miljoen.

3 Jennifer Garner - $80 miljoen

Jennifer Garner was ongetwijfeld een van de belangrijkste relaties die Ben in zijn leven had. Deze geweldige actrice is de moeder van zijn kinderen en ze waren iets meer dan tien jaar samen. Ze gingen uit elkaar in 2015 en officieel gescheiden in 2018.

"Na lang nadenken en zorgvuldig overwegen hebben we de moeilijke beslissing genomen om te scheiden", zeiden ze in een verklaring. "We gaan verder met liefde en vriendschap voor elkaar", voegde ze eraan toe, "en een toewijding aan het co-ouderschap van onze kinderen, wiens privacy we vragen om gerespecteerd te worden in deze moeilijke tijd. Dit zal onze enige opmerking zijn over deze privé, familie er toe doen." Tegenwoordig is Jennifer Garner $ 80 miljoen waard. De twee bleven vriendelijk en gingen heel goed om met co-ouderschap.

2 Gwyneth P altrow - $200 miljoen

Het zou moeilijk zijn om Gwyneth P altrow in één woord te omschrijven. Ze is actrice, zakenvrouw, schrijfster en nog veel meer. En ze is overal goed in. Het is geen wonder dat ze een fortuin van $200 miljoen heeft opgebouwd. Ze ging eind jaren '90 een paar jaar met Ben Affleck uit en af, en ze hadden een prachtig liefdesverhaal, maar uiteindelijk was Ben op dat moment niet op een goede plek, dus het werkte niet. Ze bleven daarna vrienden en door hem raakte ze dol op Jennifer Garner.

1 Jennifer Lopez - $400 miljoen

Bovenaan deze lijst staat de liefde van Ben's leven, de enige echte Jennifer Lopez, met een vermogen van $ 400 miljoen. Zoals de lezers nu zeker weten, dateerden ze in de vroege jaren 2000 en werden ze het favoriete koppel van het publiek. Daarom verheugde iedereen zich over het nieuws dat ze in 2021 weer bij elkaar komen. Ze zijn onlangs getrouwd en gingen op een mooie huwelijksreis voordat ze meteen weer hun drukke schema's in gingen. Ze hebben een hartverwarmend samengesteld gezin opgebouwd en hun kinderen lijken het uitstekend met elkaar te kunnen vinden. Ze zijn op dit moment zonder twijfel een van de grootste machtsparen ter wereld.

Aanbevolen: