Wie waren de beroemde woordvoerders van Dior vóór Johnny Depp?

Inhoudsopgave:

Wie waren de beroemde woordvoerders van Dior vóór Johnny Depp?
Wie waren de beroemde woordvoerders van Dior vóór Johnny Depp?
Anonim

Ondanks een kleine mate van controverse die de acteur waarschijnlijk de rest van zijn leven zal blijven volgen, heeft Dior Johnny Depp bijgestaan tijdens zijn tumultueuze scheiding van Amber Heard, zelfs na beschuldigingen van huiselijk geweld. Het loonde echter voor het bedrijf. Nadat Depp in 2022 zijn rechtszaak wegens laster tegen Heard won, zijn de winsten en de verkoopcijfers van Dior voor Sauvage, de eau de cologne waar Depp hun belangrijkste woordvoerder is, enorm gestegen. Het bedrijf verdiende in één dag $ 4,5 miljoen nadat het vonnis in de Depp V. Heard-zaak was aangekondigd.

Of je nu aan de kant van Depp staat of niet, er kan niet worden beweerd dat het houden van Depp een winstgevende zet was van de modegigant. Maar Depp is verre van hun eerste woordvoerder van beroemdheden. Dior heeft een geschiedenis van meer dan 30 jaar in het succesvol inzetten van ambassadeurs van beroemdheden, en dat was niet alleen voor hun geuren. Hun tassen en kleding zijn goedgekeurd door onder meer Mila Kunis en Rihanna en hun vrouwelijke geuren zijn onder meer goedgekeurd door Charlize Theron. Dit zijn enkele van de grootste namen die optreden als woordvoerders voor Dior- en Dior-producten.

8 Marion Cotillard

De Franse actrice uit The Dark Knight Rises en bekroonde films zoals Midnight In Paris was een knock-out als model voor de Lady Dior-lijn en de beroemde lijn van portemonnees en handtassen van Dior. Ze heeft meegedaan aan meer dan 10 advertentiecampagnes voor het merk en ze blijft de tassen in haar dagelijks leven gebruiken. Ze werkt sinds 2008 bij het bedrijf.

7 Mila Kunis

De ster van Family Guy en That '70s Show modelleert sinds 2012 voor de kleding van het merk en haar gezicht is te zien in advertenties in tijdschriften en op televisie. Ze werkte een jaar bij het bedrijf voordat ze de baan overdroeg aan een andere populaire actrice, Jennifer Lawerence. Kunis kreeg de baan kort nadat haar co-ster van Black Swan, Natalie Portman, de rol vervulde.

6 Rihanna

Rihanna is geen onbekende in de modewereld. Ze heeft haar eigen kledinglijn, make-up en accessoires, en ze runt een succesvol en razend populair YouTube-zelfstudiekanaal voor make-up. Maar ze trok ook de aandacht toen de beroemde zwoele zangeres een pure Dior-jurk droeg tijdens hun show tijdens Paris Fashion Week in 2022. Rihanna steunde in hetzelfde jaar ook een klassieke collectie van Dior.

5 Jennifer Lawrence

Nadat Mila Kunis afscheid nam, viel de Oscar-winnende actrice voor haar in. Lawrence werkt sinds 2013 bij het bedrijf en blijft regelmatig model voor hen staan in televisie- en tijdschriftadvertenties. Ze stond niet alleen model voor hun kleding- en handtaslijnen, maar ook voor hun geuren. Ze stond model voor hun campagne voor Joy, een parfum, in 2018. Jennifer Lawrence blijft regelmatig model staan voor de producten van Christian Dior.

4 Charlize Theron

De actrice maakt al sinds 2010 deel uit van Dior's reclamecampagnes, hetzelfde jaar dat het bedrijf Jennifer Lawrence ook als ambassadeur inhuurde. Maar Theron werd niet alleen ingehuurd als ambassadeur, Dior maakte haar het gezicht van hun vlaggenschipgeur J'Adore. De advertenties met de actrice omringd en bedekt met goud doen de ronde sinds ze voor het eerst op televisie werden uitgezonden. Ze is een van de langstlopende ambassadeurs van het bedrijf.

3 Natalie Portman

Natalie Portman was een ambassadeur voor Dior voordat Mila Kunis, haar co-ster in de balletfilm Black Swan, dat was. Portman was het meest prominent aanwezig in hun advertenties voor de Miss Dior-parfums. Ze was ook een aantal jaren het gezicht van hun advertentiecampagne voor make-up- en schoonheidsproducten.

2 Jude Law

Johnny Depp is niet de eerste mannelijke acteur die de producten van Christian Dior vertegenwoordigt. Jude Law was echter ook een model voor hun lijn van mannelijke geuren voordat Depp dat was, omdat Depp's rechtszaak zo zwaar in de schijnwerpers stond dat zijn gezicht aantoonbaar veel meer eau de cologne heeft verkocht dan Law ooit heeft gedaan. Jude Law ziet er goed uit in zijn advertenties, maar Sauvage breekt momenteel records in verkoop. Net als Depp stond Dior achter Jude Law, ondanks enkele controverses uit het verleden, zoals de keer dat hij zijn vrouw bedroog met de oppas van hun baby in de vroege jaren 2000. Die controverse, die fans al lang zijn vergeten, had weinig tot geen invloed op de beslissing van het bedrijf om met Law samen te werken. Het lijkt erop dat Dior hun modellen niet snel "annuleert" of beoordeelt. De commercial waarin hij speelde voor Dior werd geregisseerd door de legendarische regisseur Guy Ritchie.

1 Robert Pattinson

Nadat Twilight de Britse acteur een begrip had gemaakt, had hij meer werk nodig om te bewijzen dat hij serieus genomen kon worden. Hij was het gezicht van de eau de cologne van het merk voordat Johnny Depp in 2015 bij het bedrijf tekende. Hij is het gezicht van hun geur Homme, en hij werkt al enkele jaren bij het bedrijf. Het is grappig om The Batman als een supermodel te zien, maar Bruce Wayne die poseert voor een advertentie in Keulen zou voor hem de perfecte dekmantel zijn om zijn playboy-imago te behouden. Het is gewoon grappig om te denken aan The Batman-modellering voor Christian Dior is alles.

Aanbevolen: