Zayn is nog steeds op pad met de familie van Gigi Hadid

Zayn is nog steeds op pad met de familie van Gigi Hadid
Zayn is nog steeds op pad met de familie van Gigi Hadid
Anonim

Het is meer dan een half jaar geleden dat Zayn Malik Yolanda Hadid zou hebben aangevallen, de moeder van zijn vriendin Gigi Hadid, met wie hij een dochter deelt. Maar volgens een nieuw rapport heeft Zayn zijn gespannen relatie met de familie Hadid nog steeds niet hersteld.

"Yolanda is gekalmeerd sinds de woordenwisseling, maar ze heeft geen tijd voor Zayn en heeft hem het vermeende incident niet vergeven", vertelde een bron aan Life & Style.

Afgelopen oktober werd gemeld dat Zayn Yolanda had 'geslagen' nadat ze naar het huis van hem en Gigi was gekomen terwijl het model de stad uit was.

Het is onduidelijk wat de aanleiding tot de woordenwisseling was, maar Yolanda ging door en diende een aanklacht in. Zayn pleitte later voor "geen wedstrijd" tegen vier tellingen van intimidatie in een rechtbank in Pennsylvania. Vervolgens kreeg hij een proeftijd van een jaar en moest hij een woedebeheersingsprogramma voltooien.

Geen van beide partijen heeft veel details over het incident verstrekt. Maar pleiten voor "geen wedstrijd" is geen schuldbekentenis. Het betekent eerder dat er geen behoefte is om de aanklacht in te dienen.

Na het incident bracht Zayn een verklaring uit waarin hij zei dat hij Yolanda's "valse beschuldigingen" "vastberaden" ontkende.

Zelfs als de familie Hadid hem niet volledig heeft vergeven, vertelde een tweede bron aan Life & Style dat het voormalige One Direction-lid grote vooruitgang heeft geboekt in zijn persoonlijke leven. "De lessen woedebeheersing hebben hem echt geholpen om op een betere plek te komen", legde de insider uit en zei dat hij "enorme vooruitgang" heeft geboekt.

Na het incident in oktober werd bevestigd dat Zayn en Gigi uit elkaar waren. De status van hun relatie is op dit moment nog onbekend.

De bron zegt echter dat Yolanda er niet naar streeft dat ze weer bij elkaar komen. "Alles gaat goed, behalve Yolanda, die haar dochter aanspoort om vooruit te gaan en niet achteruit", legden ze uit.

Zayn en Gigi verwelkomden hun dochter, Khai, in september 2020. Het supermodel beviel thuis op de boerderij van haar familie in Pennsylvania.

Ondanks het feit dat ze grote publieke figuren zijn, houden Zayn en Gigi hun dochter grotendeels buiten de schijnwerpers. Ze hebben geweigerd om online afbeeldingen te delen met het volledige gezicht van de peuter en waren kritisch over paparazzi die foto's van haar maakten.

Hoewel een bron eerder deze maand zei dat de co-ouders op "vriendschappelijke voet" zijn, lijkt het erop dat er nog veel te navigeren is als ze hun relatie ooit nog een kans willen geven.

Aanbevolen: