Verhuisd van Tristan? Khloe Kardashian is aan het daten met iemand nieuw

Inhoudsopgave:

Verhuisd van Tristan? Khloe Kardashian is aan het daten met iemand nieuw
Verhuisd van Tristan? Khloe Kardashian is aan het daten met iemand nieuw
Anonim

Ondanks meerdere valsspelen, is Khloe Kardashian doorgegaan met het terugnemen van Tristan Thompson. Het kan echter zijn dat de dingen deze keer anders zijn, aangezien de realityster naar verluidt met een nieuw iemand aan het daten is.

Afgelopen september werd gemeld dat Maralee Nicholas een vaderschapszaak had aangespannen tegen de NBA-ster. Gezien de tijdlijn werd het duidelijk dat het paar een affaire had kort nadat Tristan zijn romance met Khloe opnieuw had aangewakkerd.

Tristan ontkende aanvankelijk dat hij de vader was van Maralee's zoon Theo, hoewel een DNA-test later bewees dat hij ongelijk had. Tristan gaf een verklaring af waarin hij zei dat hij ernaar uitkeek het kind co-ouderschap te geven en zich aan Khloe te verontschuldigen voor zijn ontrouw.

Wat we weten over Khloe's Mystery Man

Veel fans hebben zich afgevraagd waar Tristan en Khloe tegenwoordig staan. Historisch gezien heeft de goede Amerikaanse oprichter Tristan teruggenomen nadat hij publiekelijk was ontmaskerd wegens ontrouw. Maar een bron zegt dat dat niet gaat gebeuren, aangezien Khloe iemand nieuw ziet.

In een gesprek met PEOPLE Magazine bevestigde de insider dat Khloe 'met iemand aan het daten is', hoewel de relatie zich nog in de 'vroege stadia' bevindt.

De identiteit van Khloe's nieuwe aanbidder is onbekend, hoewel hij naar verluidt een private equity-investeerder is die Khloe ontmoette via haar oudere zus Kim Kardashian tijdens een etentje. Maar Khloe voelt zich zogenaamd "heel goed" over hun nieuwe romance.

Khloe's reactie op Tristan's babynieuws werd gedocumenteerd in de seizoensfinale van The Kardashian. "Het is een grap, het is walgelijk. Het is een grap, het is beschamend, het is walgelijk, we zitten er helemaal doorheen", vertelde Khloe de camera's over haar reactie."Ik heb zoiets van, 'ik heb geen kaartjes gekocht voor dit verdomde circus, maar op de een of andere manier kijk ik naar al deze clowns die voor me optreden.'"

De reacties van Khloe-zussen waren te zien in de vorige aflevering. Vooral Kylie reageerde heftig op Tristans vaderschapsschandaal en noemde hem de 'slechtste persoon op aarde' voor camera's.

Tristan en Khloe zijn sinds 2016 aan en uit. Ze delen een 4-jarige dochter True, terwijl Tristan ook de vader is van een 5-jarige zoon, Prince, uit een eerdere relatie.

Ondanks dat hij publiekelijk heeft verklaard dat hij uitkijkt naar co-ouderschap, moet Tristan zijn derde kind naar verluidt nog ontmoeten. Volgens rapporten heeft hij ook niet financieel bijgedragen aan de zorg voor de baby. “Tristan is erg afwezig in Theo’s leven. Hij heeft Theo niet ontmoet en heeft ook geen ontmoetingen geïnitieerd', vertelde een bron aan Us Weekly, eraan toevoegend dat Tristan 'geen onmiddellijke plannen heeft om zijn zoon persoonlijk te ontmoeten'.

Maralee's rechtszaak tegen Tristan loopt nog.

Aanbevolen: