Nicki Minaj wordt aangeklaagd; Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj wordt aangeklaagd; Dit is wat we weten
Nicki Minaj wordt aangeklaagd; Dit is wat we weten
Anonim

Nicki Minaj en Kenneth Petty zijn sinds oktober 2019 getrouwd en hebben samen een zoontje van 11 maanden gekregen. Voordat ze trouwden, gingen de twee ongeveer een jaar met elkaar uit, maar hun relatie is altijd ontsierd door beschuldigingen van niet-consensuele volwassen relaties tegen Petty. In 1994 werd hij ervan beschuldigd zichzelf aan een andere vrouw te hebben opgedrongen, en in 1995 werd hij voor deze aanklachten voor de rechtbank veroordeeld.

Deze zeer ernstige overtreding werd natuurlijk zeer openbaar gemaakt vanwege Petty's hoge bekendheid in de muziekindustrie, en de laatste tijd is deze situatie zeer explosief geworden. Het slachtoffer dat zich uitsprak tegen Kenneth Petty, beweert dat Nicki Minaj en Petty een samensmelting van haar hebben gemaakt in een poging haar haar verhaal te laten herroepen, en ze heeft een rechtszaak tegen hen aangespannen met betrekking tot deze kwestie.

10 De identiteit van de aanklager

De vrouw achter de rechtszaak is Jennifer Hough, en zij was het slachtoffer van Petty's veroordeling in 1995 voor poging tot verkrachting in de eerste graad. Hough is nu 43 jaar oud en het incident tussen haar en Petty vond plaats in 1994. Petty werd in de zaak aangeklaagd en veroordeeld, nadat ze een pleidooiovereenkomst had gesloten. Ze dacht dat het ergste achter de rug was, maar deze situatie bleef aanhouden, en ze moet nu een rechtszaak aanspannen tegen Petty.

9 De initiële kosten

In 1994, toen Jennifer Hough nog maar 16 jaar oud was en Kenneth Petty zelf een tiener was, was er een incident tussen hen waarbij Petty zich bezighield met seksueel gedrag zonder wederzijds goedvinden. USA Today meldt dat; "hij werd veroordeeld tot 18 tot 54 maanden staatsgevangenis" na het accepteren van een pleidooiovereenkomst.

De BBC meldde dat verder; "Petty zat vier en een half jaar in de gevangenis nadat hij schuldig had gepleit voor poging tot verkrachting van de toenmalige tiener." Deze kwestie had in het verleden moeten blijven, maar is op een ongelukkige manier weer boven water gekomen.

8 De weigering om te registreren

Kenneth Petty is een niveau twee geregistreerde overtreder in New York, wat zich verta alt naar het rechtssysteem dat gelooft dat hij een "matig risico loopt op herhaling". Dit betekent ook dat hij zich overal waar hij woont als zedendelinquent moet registreren. Petty liet zich niet registreren in Californië en toen hij in november 2019 werd aangehouden door de politie van Beverly Hills, realiseerde de politie zich dat hij zich niet had geregistreerd. Hij werd gearresteerd en aangeklaagd door de officier van justitie van Los Angeles County en later vrijgelaten tegen een borgsom van $ 20.000.

7 Beschuldigingen van omkoping

Een volle 27 jaar nadat de eerste misdaad plaatsvond, komen beschuldigingen van omkoping nu aan de oppervlakte. Hough geeft aan dat ze is omgekocht door Kenneth Petty en Nicki Minaj en dat ze hun aanbiedingen herhaaldelijk heeft afgewezen. Volgens de BBC beweert Hough "dat mevrouw Minaj haar $ 500.000 (£ 360.000) heeft aangeboden via een tussenpersoon in ruil voor het herroepen van haar beschuldigingen tegen Petty. In de rechtszaak wordt beweerd dat de tussenpersoon kort na Petty's arrestatie in 2020 het nummer van de vrouw aan de rapper heeft gegeven. Mevr. Minaj zou haar hebben gebeld en aangeboden haar en haar familie naar Los Angeles te vliegen als ze haar kon 'helpen'."

6 Het standvastige slachtoffer

Jennifer Hough is zich terdege bewust van de winstgevende kansen die er voor haar zijn, als ze zou toegeven aan steekpenningen aangeboden door Petty en Nicki Minaj. Ze is echter niet bereid haar verhaal aan te passen om aan te geven dat er niets is gebeurd en er geen misdaad is gepleegd. Ze werd het slachtoffer van Petty en blijft standvastig in haar beschuldigingen en in het verhaal dat ze aanvankelijk aan de rechtbanken onthulde. Ze weigerde en verwierp de aanbiedingen voor financiële uitbetalingen en vluchten naar Los Angeles, omdat ze niets met de omkoping te maken wilde hebben.

5 Veel intimidatie

Hoewel nu beweert dat nadat ze de aanbiedingen die Nicki Minaj en Kenneth Petty haar hadden voorgesteld, had verworpen, de dingen echt beangstigend voor haar werden. Jennifer Hough beweert dat zij en haar familie binnen enkele dagen nadat zij de steekpenningen had afgewezen, "een aanval van intimiderende telefoontjes en ongevraagde bezoeken kregen". De BBC meldde verder dat Hough als gevolg van de intimidatie al meer dan een jaar niet in staat is om te werken en nu lijdt aan; "ernstige depressie, paranoia, constant bewegen, intimidatie en bedreigingen van het beroemde paar en hun medewerkers."

4 Nog meer omkoping

Toen Hough zich terugtrok tegen de aanvankelijke steekpenningen, lijkt het erop dat Minaj en Petty de zaken een tandje hoger hebben gezet en besloten om hun aanbod te verhogen, in een poging het te verleidelijk te maken voor Hough om weg te lopen. Ze volgden de oorspronkelijke aanbiedingen op met nog meer omkoping. Hough beweert dat haar een smeergeld van $ 20.000 werd aangeboden om van gedachten te veranderen over haar perceptie van de gebeurtenissen die zich ontvouwden.

3 Dingen worden echt heet

Dit is het moment waarop de dingen echt een dramatische wending namen. Hough geeft aan dat Nicki Minaj aanbood om een publicist te voorzien die een verklaring zou opstellen om al haar eerdere beschuldigingen te herroepen, en toen herhaalde pogingen om haar te overtuigen werden afgewezen, zegt Hough dat ze werd lastiggevallen met ongewenste bezoeken aan haar huis. Advocaten woonden haar woning bij om haar te overtuigen haar verhaal te veranderen, en haar familie werd ook meegesleurd in deze vergelijking.

Hough beweert dat Nicki Minaj mensen haar broer liet bereiken en hem een betaling van $ 500.000 aanbood als hij er op de een of andere manier in zou slagen zijn zus te overtuigen haar verhaal te veranderen. Plotseling was er een stroom van telefoontjes en persoonlijke bezoeken die begonnen te suggereren dat Minaj en Petty haar probeerden te intimideren.

2 Hough vreest voor haar veiligheid

Volgens de BBC vreest Jennifer Hough echt voor haar veiligheid, en ze beweert dat ze "sinds mei 2020 niet meer heeft kunnen werken vanwege een ernstige depressie, paranoia, constant bewegen, intimidatie en bedreigingen van het beroemde paar en hun medewerkers." Ze is een aantal keer verhuisd en het paar slaagt erin haar te blijven vinden.

Ze voelt zich niet veilig, ondanks alle inspanningen om te blijven verhuizen, en ze is bang dat het al angstaanjagende gedrag van Minaj en Petty zal blijven escaleren als ze geen wettelijke bescherming van hen krijgt.

1 De rechtszaak is aangespannen

Hough heeft een rechtszaak aangespannen, die niet-gespecificeerde schadevergoeding eist, en ze geven aan dat ze "ondergedoken leeft omdat ze bang is voor vergelding". TMZ meldt dat uit de documenten van Hough blijkt dat Minaj en Petty; “hebben haar direct en indirect lastiggevallen en gedreigd om niet over het incident te praten, en ze zegt dat ze haar daardoor emotioneel leed hebben aangedaan. Ze klaagt Nicki en Kenneth aan voor het opzettelijk toebrengen van emotioneel leed, intimidatie en intimidatie van getuigen … als evenals het aanklagen van Petty voor aanranding in verband met de veroordeling in 1995."

Aanbevolen: