Honey Boo Boo, 16, gespot met diamant aan haar ringvinger

Inhoudsopgave:

Honey Boo Boo, 16, gespot met diamant aan haar ringvinger
Honey Boo Boo, 16, gespot met diamant aan haar ringvinger
Anonim

Alana "Honey Boo Boo" Thompson ging net naar buiten met haar oudere vriend, Dralin Carswell. Maar de realityster zorgde al voor verlovingsgeruchten toen ze een diamant aan haar ringvinger zag dragen.

Alana en Dralin werden afgelopen september voor het eerst publiekelijk met elkaar verbonden. Het paar haalde de krantenkoppen vanwege hun leeftijdsverschil van vier jaar - terwijl Alana 16 jaar oud is, is Dralin 20 jaar oud en ingeschreven op de universiteit. Maar bronnen beweerden dat het paar halsoverkop voor elkaar was, ondanks publieke kritiek.

"Dralin en Alana zitten vast aan de heup en hangen de hele tijd samen", vertelde een bron aan The Sun. “In het begin was hij stil, maar nu is hij als een van de familie. Hij is net zo leuk en gek als de rest.'

De waarheid over de diamanten ring van Alana

Maar Alana veroorzaakte eerder deze maand verlovingsgeruchten nadat ze werd gespot met iets dat leek op een diamant op haar ringvinger. Dit leidde al snel tot online speculaties over de vraag of zij en Dralin van plan waren om in het huwelijksbootje te stappen.

Een vertegenwoordiger van het Here Comes Honey Boo Boo-aluin heeft echter duidelijk gemaakt: het is geen echte verlovingsring. Volgens E! Nieuws, de vertegenwoordiger bevestigde dat het geen verlovingsring of iets symbolisch is, en voegde eraan toe dat het "slechts een ring" is.

Alana is relatief privé over haar persoonlijke leven nu ze niet langer op TLC is. De voormalige Toddlers & Tiaras-ster woont momenteel bij haar oudere zus Lauryn "Pumpkin" Shannon, die eerder dit jaar de voogdij over de tiener kreeg.

Mama June Shannon kreeg de opdracht om haar oudste dochter $ 800 per maand aan kinderbijslag te betalen totdat Alana 18 jaar oud wordt. De beslissing kwam na de jarenlange strijd van Mama June tegen verslaving en de wet.

Hoewel Alana niet langer bij haar controversiële moeder woont, heeft Mama June zich uitgesproken over de relatie van haar dochter. "Je kunt ze niet uit elkaars reet trekken", zei ze eerder. "Ze draagt lange wimpers. Ze heeft lange nagels en nu heeft ze een interraciale relatie", vervolgde Mama June. "Daar krijgt ze wel veel haat op. Ze kiest er gewoon voor, om de negativiteit te vermijden, niet om alles naar buiten te brengen zoals ik."

Naast haar zus voedt Lauryn, 22, 5 van haar eigen kinderen op, waaronder een tweeling die ze eerder deze maand verwelkomde.

Aanbevolen: