Billie Eilish voerde een slimme list uit bij Coachella en fans hadden geen idee

Inhoudsopgave:

Billie Eilish voerde een slimme list uit bij Coachella en fans hadden geen idee
Billie Eilish voerde een slimme list uit bij Coachella en fans hadden geen idee
Anonim

Billie Eilish was misschien wel een van de meest bekende artiesten die dit jaar op Coachella optrad - maar voor een kort moment te midden van de chaos van het festival - zegt de zangeres dat ze een welverdiende anonimiteit heeft weten te vinden. Tijdens een recent interview legde de zangeres van Happier Than Ever uit hoe ze erin slaagde om de slimme truc uit te voeren, en ze zegt dat er een body double voor nodig was.

Billie Eilish gebruikte een body double voor een slim plan

Zoals Billboard meldt, legde de zangeres tijdens een recent interview op Apple Music 1's The Matt Wilkinson Show uit dat ze een uitgebreide list had om duizenden festivalgangers voor de gek te houden. Het machiavellistische meisje - dat zeven Grammy-overwinningen op haar naam heeft - onthulde dat ze een plan had gemaakt met een achtergronddanseres om het plan te laten werken.

"Bij Coachella deed ik het eigenlijk omdat ik aan het begin van Coachella een body double had, een van mijn dansers die een van mijn dansers was voor de show", vertelde ze aan Wilkinson. “Ik kleedde haar in een showlook die ik eerder had gedragen. We kregen een zwarte pruik en we deden er broodjes in en we gaven haar een masker en een zonnebril en ze droeg mijn schoenen en mijn sokken.”

Billie voegde toe: Ik zette haar achter op het podium en ze stond daar terwijl de lichten aan gingen en iedereen dacht dat ik het was. En niemand wist ooit dat ik het niet was, letterlijk niemand wist het. En terwijl ze daarboven is, doe ik een grote zwarte jas aan en een verkeersvest en een capuchon en alleen een bril.'

Billie zegt: 'Dit is een moment in de tijd'

Elders in het interview vertelde de zangeres over een nog uit te brengen track genaamd TV. De 20-jarige zegt dat zij en haar broer Finneas O'Connell - die haar beide albums heeft geproduceerd - zelden onuitgebrachte en niet-opgenomen nummers uitvoeren (met de opmerkelijke uitzondering van When the Party's Over). De zangeres zegt echter dat ze tijdens een show in Manchester, Engeland besloten om er gewoon voor te gaan.

“Ik luisterde gewoon naar nummers die ik heb geschreven en nooit iets mee gedaan, zoals alles in mijn telefoon en mijn spraakmemo's en zo. Ik vond een paar nummers en ik dacht aan deze nummers die we hebben geschreven. En ik dacht: 'Wauw, ik hou echt van deze nummers'", legde de zanger uit. "Ik had net het idee van: 'Wat als we ze gewoon live zouden doen?' Finneas en ik hebben geen onuitgebracht, niet-opgenomen nummer live gespeeld sinds… [When the Party's Over] - Dit is echt een moment in de tijd.”

Aanbevolen: