Britney Spears is klaar met het beroven van fans van haar aanwezigheid op Instagram

Inhoudsopgave:

Britney Spears is klaar met het beroven van fans van haar aanwezigheid op Instagram
Britney Spears is klaar met het beroven van fans van haar aanwezigheid op Instagram
Anonim

Britney Spears heeft haar triomfantelijke terugkeer naar Instagram gemaakt - een week nadat ze haar account abrupt had gedeactiveerd - tot grote opluchting van haar legioen fans die hoopten een glimp van het nieuwe leven van de zangeres als getrouwde vrouw. Brit markeerde haar terugkeer met een foto aan het zwembad, waardoor fans weten dat dingen "samenkomen" en dat haar nieuwe huis "ziek" is.

Britney Spears stra alt positieve vibes uit

The Princess of Pop zag er stralend uit en had een pluizige staart toen ze in bikini poseerde naast het zwembad van haar nieuwe herenhuis in Calabasas, Californië. Brit had haar kenmerkende blonde lokken tentoongesteld - hoewel enigszins verward - terwijl ze glimlachte en verklaarde in het bijschrift: "het leven is goed."

De post is onmiskenbaar Britney - voor het geval fans bang waren dat deze luipaard opnieuw zou opduiken uit haar hiaat met veranderde vlekken. De post had alle stijlfiguren die fans gewend zijn van de met een Grammy bekroonde zangeres, inclusief een opgraving bij haar familie, hoewel haar 'overpeinzingen op sociale media' haar uiteindelijk zouden kunnen afzetten door haar vader, Jamie Spears.

“Ik ben nog niet op huwelijksreis geweest … ben rond dezelfde tijd getrouwd en verhuisd naar een nieuw huis … niet het slimste om te doen … ?????? … nou ja, het komt samen”, onthulde de 40-jarige aan haar 41 miljoen volgers. "Het is zo raar dat ik wakker word en alles is nieuw … nieuw zwembad … nieuwe keuken … nieuw bed … ik denk dat ik in shock ben !!"

Het zou geen Britney-post zijn zonder een klap op haar familie

De zangeres is onlangs verhuisd naar een nieuw herenhuis van $ 11,8 miljoen in Calabasas, en ze klinkt enthousiast over haar nieuwe plek. De Toxic-zangeres zei dat haar nieuwe tuin "ziek" is en dat haar honden in de "varkenshemel" zijn, voordat ze een van de beroemde 'Britneyisms' laat vallen die fans zijn gaan verwachten: "Ik hou er absoluut van om buiten te zijn, maar ik ben ook graag binnen.”

Britney heeft misschien in de zon gespeeld, maar ze slaagde er toch in om wat schaduw te vinden om naar haar familie te gooien. “Verandering is zo geweldig … zoals mijn kinderen zeggen … dat is fetch ???????????? !!! Omdat ik zo oncool ben … ja, ik zal blijven delen … het houdt me op het goede spoor … mijn familie heeft altijd een manier gehad om me dat te laten weten”, schreef de zanger.

Koningin B sloot haar post af door het Britney-leger te laten weten dat ze een tochtje had gemaakt op haar nieuwe glijbaan - die volgens haar "hela snel" is - en genoot van een biefstuk bereid door haar man.

Aanbevolen: