Kim Kardashian is officieel klaar met Kanye - en haar fans zijn er voor

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian is officieel klaar met Kanye - en haar fans zijn er voor
Kim Kardashian is officieel klaar met Kanye - en haar fans zijn er voor
Anonim

Naarmate we dichter bij het einde van het jaar komen, komt ook het tijdperk van "Kimye" ten einde.

Kim Kardashian heeft officieel een aanvraag ingediend om legaal vrijgezel te zijn en haar meisjesnaam te laten herstellen, terwijl ze op volle kracht doorgaat met haar scheiding van Kanye West. De 41-jarige moeder van vier heeft vrijdag de juridische documenten ingediend, die volgens TMZ door een rechter moeten worden ondertekend.

Ondanks berichten dat Kim 'West' als onderdeel van haar naam wilde behouden omdat ze dezelfde achternaam als haar kinderen wilde behouden, zal Kardashian nu volledig terugkeren naar de naam die haar naar het supersterrendom heeft gekatapulteerd.

Kardashian hernoemt momenteel haar bedrijven KKW Beauty en haar KKW Fragrance.

Kanye heeft Kim publiekelijk gesmeekt om hem terug te nemen

De aanvraag komt uren nadat Kanye Kim smeekte om "terug te rennen" tijdens een gratis Larry Hoover-concert op donderdagavond - dat ze bijwoonde. Kanye, 44, trad op met voormalig aartsvijand Drake, 35, tijdens het langverwachte concert voor de Free Larry Hoover-beweging in het Los Angeles Memorial Coliseum.

Kanye zong: "Ik wil dat je meteen naar me toe rent. Meer specifiek, Kimberly."

West, die vier kinderen deelt met Kardashian - North, acht, Saint, vijf, Chicago, drie en Psalm, twee - waren ook aanwezig bij de show.

Kim's fans hebben haar beslissing geprezen

Kim Kardashian Kanye West gaat scheiden
Kim Kardashian Kanye West gaat scheiden

Ondertussen hebben Kim-fans haar beslissing geprezen om legaal te scheiden van Kanye na meerdere schandalen.

"Goed! Hij heeft haar publiekelijk vernederd. Haar familie en moeder beledigd. Heeft haar meer dan 1 keer bedrogen (openlijk toegegeven). En wil haar nu terug omdat hij haar ziet lachen met een andere man. Ik' d worden ook gedaan, "schreef een persoon online.

Kim komt niet terug met Kanye, een deel van mij heeft het gevoel dat ze in het begin nooit verliefd op hem was, maar ze zag dat hij haar op plaatsen kon krijgen waar ze op dat moment nooit welkom zou zijn, de het huwelijk heeft zijn doel voor haar gediend, 'voegde een tweede eraan toe.

"Op dit moment lijkt het alsof hij gewoon getrouwd wil blijven omdat ze verder is gegaan en hij haar niet kan hebben en het vermoordt hem", merkte een derde op.

Kim is aan het daten met Pete Davidson

Vorige maand bevestigde Kim, 41, in een gewaagde openbare uiting van genegenheid dat ze aan het daten was met Saturday Night Live, de grappige man Pete Davidson, 28. Het paar werd hand in hand gezien terwijl ze zijn verjaardag vierden in Palm Springs, Californië, Exclusieve foto's van DailyMail.com onthuld.

Kanye, 44, die zijn naam nu wettelijk heeft veranderd in Ye, werd in juni kort gekoppeld aan model Irina Shayk voordat hij schijnbaar naar de beurs ging met Instagram-model Vinetria, 22.

Aanbevolen: