Britney Spears' vriend Sam Asghari schrijft over terugkeer naar Manchester, is hij klaar met het drama?

Britney Spears' vriend Sam Asghari schrijft over terugkeer naar Manchester, is hij klaar met het drama?
Britney Spears' vriend Sam Asghari schrijft over terugkeer naar Manchester, is hij klaar met het drama?
Anonim

Wat betekent de recente IG-post van Britney Spear's vriend Sam Asghari? Hij plaatste onlangs een video op zijn IG-account waarin hij zei dat hij niet kan wachten om terug te gaan naar Manchester. Is hij klaar met het drama rond zijn vriendin?

Het fitnessmodel dateert al ongeveer 4 jaar met Spears. Ze ontmoeten elkaar op de set van Spears' muziekvideo 'Slumber Party'. Spears is om de verkeerde redenen in het nieuws geweest vanwege haar IG-berichten.

Fans van Britney Spears uiten hun zorgen over haar gedrag op sociale media en schrijven dit toe aan haar juridische regelingen die verschillende aspecten van haar leven en financiën al meer dan een decennium.

Bij nadere inspectie van zijn recente videopost, zou Asghari gewoon een fitnessmodel kunnen zijn dat een fan is van Manchester City Football Club. Hij plaatste een videomontage van hem in de trainingsfaciliteit van de club, aan de zijlijn van een wedstrijd, en keek naar hen tegen hun grootste rivalen Manchester United.

De fans van Britney hadden er echter geen trek in. De meeste reacties op Asghari's post waren fans die Spears live wilden zien. @cliffydau zei: "De echte vraag is waar Britney is en waarom ze niet live kan gaan." @camillaorchidea zei: "Waar is Britney?" en @adrianaginachristina zei: "Het maakt ons niet uit waar Britney is."

Zelfs als Asghari van plan was een pauze te nemen van al het drama rond zijn vriendin, geven haar fans hem zeker geen uitstel. Asghari heeft geprobeerd de spanningen te verminderen door naar Spears' verdediging te komen en te zeggen dat ze authentiek, grappig en nederig is.

Asghari uit misschien zijn liefde voor de Manchester City Football Club, maar de door fans geleide FreeBritney Movement geeft niet op en zal waarschijnlijk niet snel hun mening uiten.

Aanbevolen: