Rechter Greg Mathis belooft de 25 seizoenen van Oprah te verslaan

Inhoudsopgave:

Rechter Greg Mathis belooft de 25 seizoenen van Oprah te verslaan
Rechter Greg Mathis belooft de 25 seizoenen van Oprah te verslaan
Anonim

Het is tijd om de ouders te ontmoeten!

Aflevering 4 van Mathis Family Matters begint in Chicago, waar Judge Greg Mathis het 23e seizoen van The Judge Mathis Show viert, dat een van de langstlopende Rechter toont in de geschiedenis.

Hoewel dit ongelooflijk is, zegt Greg Mathis "gekscherend" dat zijn belangrijkste doel is om Oprah's voormalige show van 25 seizoenen te verslaan (vingers gekruist). Maar hij heeft een nog grotere taak op zich te nemen als hij terugkomt naar Los Angeles: zijn jongste zoon Amir is klaar om zijn nieuwe vriendin de familie te laten ontmoeten. Laten we eens kijken hoe dit zich ontvouwt!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 4 van Mathis Family Matters

Greg Jr. en zijn vriend bespreken openbaar uitkomen

eliotcoopermathisfamilyzaken-1655322247381
eliotcoopermathisfamilyzaken-1655322247381

Tijdens een wandeling brengt Greg Jr. het onderwerp coming-out naar zijn oude partner Elliott. Greg is niet alleen lid van de LGBTQ+-gemeenschap, maar hij is ook een onvermurwbaar LGBTQ+-advocaat en wil hierover openbaar zijn op sociale media en in zijn gemeenschap.

Maar zijn plannen om zijn seksualiteit eindelijk openbaar te maken aan de wereld worden al snel met zorgen geconfronteerd. Elliott onthult dat hij niet eens uit de kast kwam voor zijn vader totdat hij al drie jaar een relatie had met Greg Jr. Ze komen uiteindelijk overeen om een speld in het idee te steken, maar Greg is bang dat deze beslissing het lot van hun hele relatie in gevaar kan brengen.

Amir's vriendin Sally ontmoet de familie

Op een van hun eerste nachten terug in de stad plannen Amir en Rechter Mathis een dubbele date met Amirs nieuwe vriendin en zijn ouders. En het is veilig om te zeggen dat de nacht vlekkeloos verloopt. Linda Mathis ondervraagt het nieuwe stel, maar eindigt de avond met de mededeling dat Sally altijd welkom is in het huis van Mathis. Rechter Mathis laat zelfs de woorden 'schoondochter' achterwege als hij tijdens het diner naar Sally verwijst.

Ook in deze aflevering krijgen we te zien dat Greg Jr. Elliott en Jade samen naar hun huis zijn verhuisd, wat maar één ding kon betekenen: een housewarming-feest. De hele familie arriveert en wordt begroet met een feestmaal en een rondleiding door het huis.

Terwijl het gezin zich amuseert op het feest, arriveren Amir en zijn vriendin op het feest. Hoewel de ouders hun goedkeuring al hebben gegeven, zijn de broers en zussen extreem ongerust over haar komst naar een familiefunctie. Greg Jr. neemt het zelfs in eigen handen om Sally te grillen met intieme vragen over liefde en kinderen. De zussen waren ook op hun hoede voor het nieuwe paar omdat ze een strikte regel hadden dat Amir zijn partner na 6 maanden in hun relatie mag brengen. Hoewel ze pas 4 maanden aan het daten zijn, geven de meisjes uiteindelijk toe en verwelkomen ze Sally in de familie.

Fans reageren op Mathis Family Matters vierde aflevering

De meeste fans gingen naar sociale media om rechter Greg Mathis te feliciteren met het langdurige succes van zijn show.

Anderen gaven hun publiek een stempel van goedkeuring van Sally en deelden hun waardering voor de broers en zussen, waardoor Amirs nieuwe relatie een echte kans kreeg.

Hoewel dit relatieconflict voorlopig voorbij lijkt te zijn, te oordelen naar de promo van volgende week, gaan we nog meer familiechaos tegemoet. Volgende week begint de familie Mathis aan een kampreis die schijnbaar voor opschudding zal zorgen.

Bekijk nieuwe afleveringen van Mathis Family Matters, zondagavond om 21:30 uur ET/PT E!.

Aanbevolen: