Rechter Mathis gaat podcasten met zijn zoon over de nieuwste familiezaken van Mathis

Inhoudsopgave:

Rechter Mathis gaat podcasten met zijn zoon over de nieuwste familiezaken van Mathis
Rechter Mathis gaat podcasten met zijn zoon over de nieuwste familiezaken van Mathis
Anonim

Maak je klaar voor een nieuwe podcast!

Tijdens deze aflevering van Mathis Family Matters raken we opgewonden als Amir probeert een nieuwe zakelijke onderneming te beginnen met de rechter zelf. We worden ook aangenaam verrast met een paar invloedrijke gasten die de missie van Greg Jr. en zijn partner Elliott zijn komen steunen om als homo naar de wereld te komen. Zullen ze in staat zijn om het te doen met hun steun?

Waarschuwing: dit artikel bevat spoilers voor Mathis Family Matters

Amir overtuigt rechter Mathis om een podcast met hem te beginnen

Tijdens een vader-zoon-uitje besluit Gregs jongste zoon Amir de stemming van persoonlijk naar zakelijk te veranderen. Amir komt op het idee om samen met Judge een podcast te beginnen die zich richt op het analyseren van misdaden van beroemdheden en hoorzittingen van beroemdheden. In het begin was Judge uiterst aarzelend en onthulde zelfs dat toen Amir met hem samenwerkte als producer van zijn huidige show Judge Mathis, het niet goed afliep. Wat we begonnen te beseffen nadat hij in de vorige aflevering toegaf dat hij eigenlijk iets te maken had met het feit dat Amir uit de show werd ontslagen.

amirmathis-1655322198948
amirmathis-1655322198948

Toch, aan het einde van de aflevering, werkt Amir, na advies van Greg Jr., de structuur van de podcast uit en presenteert hij een idee voor de eerste aflevering dat Judge gewoon niet kan weigeren: een diepe duik in de recente Jussie Smollett-zaak. Uiteindelijk stemt Greg Mathis ermee in om de podcast samen te hosten en het uit te proberen. Het is veilig om te zeggen dat we binnenkort zeker een Mathis-familiepodcast kunnen verwachten.

Greg Jr. en zijn vriend brengen een openbare coming-outvideo uit

In de afgelopen paar afleveringen zijn we ons bewust geworden van de grote aarzeling van Greg Jr. om in het openbaar naar buiten te komen. Hij maakt zich vooral zorgen over hoe de media zich zullen concentreren op het feit dat hij 'Rechter Mathis' zoon is en hij is bang voor de gevolgen van deze aankondiging voor de erfenis van zijn vader.

Dus in de aflevering van deze week gaat hij zitten om advies te krijgen van een van zijn beste familievrienden: E. J. Johnson. E. J., de zoon van NBA-legende Magic Johnson, weet precies hoe het is om onder de naam van je familie naar het publiek te komen en deelde zijn persoonlijke ervaring met zijn coming-out in 2013. Hij kreeg ook advies van een GLAAD-bedrijfsvertegenwoordiger Anthony Allen Ramos, die sympathiseert met het verhaal van Greg Jr, maar wil dat hij naar buiten komt om anderen met dezelfde POC-achtergrond te steunen. En hoewel Elliott nog niet volledig naar zijn familie is gekomen, bracht Greg Jr. snel het feit naar voren dat rechter Mathis het paar buitengewoon heeft gesteund om dit te doen voor belangenbehartiging.

Uiteindelijk komen Elliott en Greg Jr. samen om een hartverwarmende coming-outvideo te maken en met de steun van zowel Greg's broers en zussen als zijn ouders, maakt het LGBTQ+-paar met succes hun seksualiteit bekend op sociale media. Gelukkig werden hun berichten snel beantwoord met steunbetuigingen!

Fans reageren op Mathis Family Matters zesde aflevering

De meesten haastten zich naar sociale media om Greg Jr. en Elliott te feliciteren met hun ongelooflijke prestatie:

Anderen zeiden dat ze zeker aan boord zijn met de komende Mathis Family-podcast:

Dit was een zeer hartverwarmende aflevering die de speciale en oprechte band die deze familie heeft, echt benadrukte. We wensen Elliott en Greg Jr. succes met hun LGBTQ+-belangenbehartiging. Maar na de niet-subtiele plaag van beide relatieproblemen tussen Amir en Sally, en een familieruzie waar zelfs Judge bij betrokken raakt, zou de familie Mathis in de volgende aflevering problemen kunnen krijgen.

Bekijk nieuwe afleveringen van Mathis Family Matters, zondagavond om 21:30 uur ET/PT E!.

Aanbevolen: