Fallout van de Mexico-reis gaat verder op RHOBH

Inhoudsopgave:

Fallout van de Mexico-reis gaat verder op RHOBH
Fallout van de Mexico-reis gaat verder op RHOBH
Anonim

De Real Housewives van Beverly Hills' Mexico-reis heeft fans een hoop drama opgeleverd.

Van een verhitte uitwisseling tussen Crystal Kung Minkoff en Sutton Stracke, tot de gevolgen van die neerslag, Dorit Kemsley's ontspannende reis is allesbehalve gebleken.

Maar zal de groep, nu aflevering 7 de reis afsluit, eindelijk in staat zijn om aardig te zijn - of zal het alleen maar de weg vrijmaken voor een nieuwe vete?

Laten we eens kijken!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor seizoen 12, aflevering 7 van Real Housewives of Beverly Hills

Sutton en Erika: eindelijk beste vrienden?

Een groot deel van seizoen 12 gaan Erika Jayne en Sutton Stracke verder waar ze vorig jaar waren gebleven. Dat wil zeggen, elkaar naar de keel vliegen.

Kleine ruzies tijdens het avondeten, dun gesluierde (lees: helemaal niet gesluierde) prikken naar elkaar en totale vijandigheid waren aan de orde van de dag.

Er hangt echter iets in de lucht in Mexico dat deze twee heeft geholpen om aardig te zijn. Nou ja, iets aardiger.

Tijdens "Sip Faced" verwondert de uitgebreide cast zich over de verschillende hartelijke - en, laten we zeggen, bijna warme - gesprekken die Sutton en Erika voerden.

Eerst praten de twee over hun ex-echtgenoten. Ironisch genoeg, tijdens dit specifieke gesprek, vraagt Sutton Erika, puntloos, of ze enige verantwoordelijkheid voelde voor Tom's vermeende misdaden. Nadat de zanger - hoewel niet onvriendelijk - reageert "voelt de vrouw van een arts een verantwoordelijkheid voor zijn patiënten?" Dit zet Sutton ertoe aan toe te geven dat ze er niet zo over had gedacht.

De twee inwoners van Georgië hebben hun tweede tête-à-tête aan boord van de boot die Dorit voor een dag huurt. Deze keer hebben ze een band over hun gedeelde erfgoed.

Het liefdesfeest gaat door tijdens het diner, wanneer Sutton met Erika deelt dat ze een date heeft als ze terug zijn in Beverly Hills. Dit keer trekt het gesprek de aandacht van hun medesterren, terwijl Lisa Rinna en Crystal hen aan de andere kant van de tafel gebaren. Dorit spreekt het dan aan en verwondert zich met een hoopvolle glimlach dat ze tijdens de reis babystapjes hebben gezien. Beide vrouwen antwoorden echter dat er nog een weg te gaan is. Ironisch genoeg zijn ze het er beiden hartgrondig mee eens dat ze er wel uit zullen komen als ze er klaar voor zijn - maar de overeenkomst zelf ziet eruit alsof er zeker een verzoening in de kaarten zit.

Er broeit spanning tussen Diana en Sutton

Erika en Sutton zijn misschien op weg om het goed te maken, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van Sutton en seizoensnewbie, Diana Jenkins.

Integendeel, na de ruzie van vorige week tijdens het diner, is het duidelijk dat het niet goed gaat met deze twee.

Eerst glipt Diana weg uit een gesprek met Garcelle Beauvais en Sutton. Na aanvankelijk veelbelovend te zijn geweest, waarbij Diana zich openstelde voor haar nieuwe mede-sterren over het verwoestende verlies van haar broer, is de nieuweling zichtbaar geïrriteerd door Sutton die vertelt dat haar vader zich van het leven heeft beroofd.

Terwijl ze naar haar biechtstoel gaat, klaagt Diana: "Alle wegen leiden naar Sutton. Niet relevant voor wat andere [mensen] doormaken, op de een of andere manier relateert ze alles aan zichzelf. Dit voelt niet als een gesprek voor mij, het voelt alsof Sutton over Sutton wil praten. Daar heeft ze mij niet voor nodig."

Kort daarna, als de dames klaar zijn met lunchen, sluipt Diana stilletjes weg om te gaan zwemmen. Dat brengt Kyle ertoe Sutton te vragen of ze denkt dat de uitgang iets met haar te maken heeft. Het kan ook zijn dat ze zich niet op haar gemak voelde bij de vrouwen die Erika Jayne's "XXXPEN$IVE" zingen - maar met Diana gestoken door een kwal, worden alle hypothesen naar bed gebracht.

Dat gezegd hebbende, tegen het einde van de aflevering, is het duidelijk dat Diana helemaal geen fan is van Sutton.

Na het laatste diner van de groep vertelt Diana Kyle en Dorit dat ze Sutton heeft verteld dat ze één kans had om met haar te praten zoals ze had gedaan tijdens het energiezuiveringsdiner in de aflevering van vorige week - de implicatie is dat ze dat had gebruikt kans, en nu zou er geen weg meer terug zijn. Ze knikt ook serieus dat de eigenaar van de boetiek het geluk heeft gehad dat hij er zo makkelijk vanaf is gekomen.

"Ze had een kopstoot kunnen krijgen, " ze ha alt haar schouders op. "Het punt is, ik ben Bosnisch."

Maar Diana legt het uiteindelijk uit voor Sutton als de groep Mexico verlaat met de privéjet van de eerste. Nadat ze de meisjes in eerste instantie had gezegd dat ze moesten gaan zitten waar ze zich prettig voelden, vraagt Sutton of ze bij haar mag zitten. Diana's reactie? Ze zit liever zoals ze vroeger zaten.

Zo is het duidelijk: het is Diana VS Sutton.

Gelukkig voor Sutton zal ze echter niet te veel missen. Per slot van rekening, zoals ze Garcelle herinnert, "Ik kan mijn eigen vliegtuig krijgen."

Hier is hoe fans reageerden op aflevering 7

Helaas voor Diana lijkt het alsof de meeste fans niet de kant van haar kiezen. Sommigen wezen er zelfs op dat Sutton niets verkeerds had gedaan in hun bootgesprek.

Wat betreft hoe fans zich voelen over de aardigheden van Erika en Sutton, het lijkt erop dat de kijkers hier waren.

Zal de vriendschap tussen Sutton en Erika steeds beter worden? Waar zal de vete tussen Diana en Sutton vandaan gaan?

We moeten gewoon blijven afstemmen om erachter te komen!

Fans kunnen elke donderdag nieuwe afleveringen van Real Housewives of Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: