Hoeveel danspartners werden koppels tijdens het dansen met de sterren?

Inhoudsopgave:

Hoeveel danspartners werden koppels tijdens het dansen met de sterren?
Hoeveel danspartners werden koppels tijdens het dansen met de sterren?
Anonim

Toen Jenna Johnson, DWTS Pro werd gevraagd waarom de relaties tussen dansers op de show in november 2018 leken te bloeien, antwoordde ze: Er is iets aan de show… Je bent zo hands-on. … Dans is erg fysiek.”

Dancing With The Stars is hard werken. Die lichamelijkheid, gecombineerd met de uren die de dansers tijdens de repetities in elkaars gezelschap doorbrengen, waarbij het duo elkaar aanmoedigt als het goed gaat en troost geeft als dat niet zo is, zorgt voor veel emotie.

Er is zeker geen gebrek aan romances op de set: sinds de franchise in 2004 werd uitgezonden, heeft elk seizoen een mix van DWTS-dansprofessionals gezien die met hun beroemde partners zijn uitgegaan, evenals een aantal dansprofessionals in relaties met elkaar.

Het is onmogelijk om het aantal romantische contacten te tellen dat de show heeft gezien. Bovendien zijn er franchises over de hele wereld, met meer dan 17 landen die DWTS-competities organiseren. Zeker, elk van hen heeft een behoorlijk aantal romances gehad, waardoor de cijfers nog hoger zijn.

Kijkers stemmen zowel af op het concept en de geweldige dans als op de romantiek die om elke hoek lijkt te zijn. En hoewel sommige relaties vrij snel zijn uitgestorven, zijn andere meer permanent geworden, waarbij sommige paren trouwen en samen een gezin stichten.

We bekijken enkele van de beroemdste DWTS-romances.

Kym Johnson en Robert Herjavec zijn getrouwd

In 2015 werkte miljonair Shark Tank-investeerder en ster Robert Herjavec samen met pro-danser Kym Johnson op Dancing With The Stars seizoen 20.

Tussen de Foxtrots en de Sambas groeide een relatie. De twee klikten meteen en begonnen te daten tijdens de run van de show. Ze trouwden in juli 2016 tijdens een schitterende ceremonie, waarbij Olivia Newton-John het paar een serenade bracht.

Kym en Robert verwelkomden twee jaar later de tweeling Hudson en Haven. De twee zijn vandaag nog steeds gelukkig getrouwd en Robert heeft vaak gezegd dat hij de gelukkigste man ter wereld is.

Hoewel dit de relatie is die uitgroeide tot iets diepers voor Kym, is het zeker niet de enige relatie die ze in de show had: ze begon haar DWTS-termijn als onderdeel van de Australische franchise.

De danseres, die destijds verloofd was met cricketspeler Shane Watson, verbrak het met de bekende gast Tom Watson, die later een lokaal nieuwsprogramma presenteerde.

Nikki Bella en Artem Chigvintsev dumpten John Cena

Deze was behoorlijk bekend.

Toen de gerespecteerde voormalige professionele worstelaar en realityster Nikki Bella zich in 2017 aanmeldde om deel te nemen aan seizoen 25, was ze niet van plan om in romantiek te walsen.

In die tijd was Nikki verloofd met collega-worstelaar en acteur John Cena, die grapte dat Artem Chigvintsev, de pro-partner van zijn verloofde, hem waarschijnlijk op de proef zou moeten stellen voor zijn eerste dans op hun bruiloft.

Het liep niet zo af, met Nikki en Artem die voor elkaar vielen. Nikki verbrak haar verloving met John en begon later met Artem te daten in 2019.

Het koppel bevestigde hun relatie in maart van dat jaar in hun realityshow Total Bellas. Ze verloofden zich in januari 2020 en verwelkomden in juli hun zoon Matteo.

Hoewel het paar van plan is te trouwen, hebben ze nog geen datum geprikt.

Maksim Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd gedateerd rond

Noch Maksim noch Peta waren vreemden voor het datingspel op de DWTS-set. Beiden hadden affaires met hun danspartners, maar ook met collega-profs. Daar kwam in 2014 een einde aan toen de twee met elkaar gingen daten.

Ze verloofden zich het jaar daarop en trouwden in 2017. Vandaag zijn ze de trotse ouders van hun zoon Shai.

Hun huwelijksceremonie zag de bevestiging van een nieuwe DWTS-relatie: Maksim's broer Val en pro-danseres Jenna Johnson woonden samen de bruiloft bij en bevestigden dat ze een relatie hadden toen foto's van hen twee op sociale media opdoken.

Val Chmerkovskiy en Jenna Johnson waren uit en aan

De in Oekraïne geboren Pro-danser Val Chmerkovskiy was romantisch verbonden met een aantal van zijn partners op DWTS, waaronder actrice en model, winnaar van het eerste seizoen, Kelly Monaco, actrice Janel Parrish en Model, en tv-presentator Amber Rose.

Pro-dansers Val en Jenna hadden in 2015 ook een tijdje gedate, maar ze gingen uit elkaar en gingen hun eigen weg.

Het paar werd echter een paar jaar later herenigd en deze keer was Chmerkovskiy vastbesloten om de zaken permanent te maken. In juni 2018 nam de 32-jarige Jenna mee naar de romantische stad Venetië in Italië, waar hij ten huwelijk vroeg. Het koppel stapte in het huwelijksbootje tijdens een romantische ceremonie in Rancho Palo Verdes, Californië.

Het stel is van plan om in de nabije toekomst een gezin te stichten.

Het zijn niet alleen sterren en professionals die liefde vinden op DWTS. Er zijn een aantal professionele dansers die relaties zijn begonnen in de serie.

Er is zelfs een huwelijksaanzoek in de show geweest

Dansprofessionals Emma Slater en Sasha Farber begonnen te daten in 2011 voordat ze in 2014 uit elkaar gingen, maar het jaar daarop kwamen ze snel weer bij elkaar. En passend, besloot Sasha Emma ten huwelijk te vragen op de DWTS-dansvloer tijdens een live-aflevering van de show.

Slater zei meteen ja, en de hele DWTS-cast deed mee met de opwinding. Het paar trouwde in maart 2018.

Er zijn enkele deelnemers die strikte regels stellen over daten tijdens de show.

Beverly Hills 90210-acteur, Brian Austin Green, zou in seizoen 29 samenwerken met Pro-danseres Sharna Burgess, maar moest zich terugtrekken. Het werkte goed voor het paar omdat Sharna een strikt beleid heeft om haar partners niet te daten. Het koppel is sinds december 2020 romantisch verbonden.

Als het gaat om Dancing With The Stars, is één ding zeker: waar ter wereld de show ook plaatsvindt, er zullen deelnemers verliefd worden.

Aanbevolen: