JoJo Siwa onthult het moeilijkste deel over dansen met een ander meisje

Inhoudsopgave:

JoJo Siwa onthult het moeilijkste deel over dansen met een ander meisje
JoJo Siwa onthult het moeilijkste deel over dansen met een ander meisje
Anonim

Baanbrekend? Ja. Eenvoudig? Nee!

JoJo Siwa's girl-to-girl samenwerking op 'Dancing With the Stars' is een grote primeur voor de serie, maar het komt niet zonder zijn uitdagingen.

De dansers van de show hebben net hun allereerste aflevering afgerond en JoJo KILLED IT. Nu delen zij en haar danspartner Jenna Johnson beelden van achter de schermen van hun repetities, waarmee ze bewijzen dat hun succes echt hard verdiend was.

Lees verder voor JoJo's kijk op waarom het extra moeilijk is om samen te werken met een meisje.

Tricky Logistics

In een TikTok die JoJo dit weekend plaatste, laten zij en Jenna kijkers het probleem zien dat bestaat voor balzaalparen met twee meisjes: het 'hoe doen we dit?' factor. Haar TikTok laat zien hoe ze hun armen verstrikt raken in een traditionele balzaal 'hold', niet zeker weten wie hun voeten moeten leiden, en worstelen om elkaar op te tillen.

"De realiteit achter 2 meisjes die samen dansen", luidt haar bijschrift: "Maar zou het niet anders willen!!:) DWTS"

Ze laten het werken

De ballroomdansstijlen die in 'DWTS' worden gebruikt, zijn letterlijk ontworpen om één mannelijke en één vrouwelijke danseres te hebben, maar die gendernormatieve traditie is duidelijk niet de enige manier om dingen te doen!

Bekijk de clip hierboven voor het bewijs dat JoJo en Jenna het uiteindelijk hebben gehaald. Jenna's eigen berichten van de week bevestigen dat ze vindt dat JoJo fantastisch werk heeft geleverd, en ze is er trots op haar partner te zijn, ondanks dat ze bijna "plat op mijn gezicht viel" tijdens hun lastige lift.

Ze complimenteert Jojo zelfs met haar persoonlijkheid vol "liefde, gelach, positiviteit en GLITTER" en een echt indrukwekkend "frame" (wat betekent 'manier om je armen vast te houden' in stijldanspraatjes).

Bloed, zweet en (gelukkige) tranen

Afbeelding
Afbeelding

Jenna deelde ook beelden van JoJo die lachte over hoe haar voeten kapot gingen nadat ze nieuwe bewegingen in de studio had uitgeprobeerd.

In een clip die ze met haar IG Stories deelt, hoor je Jenna zeggen "het proberen waard" voordat JoJo reageert met "de moeite was er, het was echt" en de camera zoomt in op een blaar.

Voor JoJo is al deze inspanning extra de moeite waard, want haar aanwezigheid op het scherm zal haar jonge fans beïnvloeden.

"Ik ben echt heel trots", zegt ze in de eerste aflevering van de show. "Ik kwam begin 2021 uit de kast en wat ik het liefste doe, is om voor kinderen echt te zijn wie je bent gemakkelijker te maken." Aw!

Aanbevolen: