Wilden de makers van 'The Ultimatum' dat de koppels werden aangetrokken door de anderen in de show?

Inhoudsopgave:

Wilden de makers van 'The Ultimatum' dat de koppels werden aangetrokken door de anderen in de show?
Wilden de makers van 'The Ultimatum' dat de koppels werden aangetrokken door de anderen in de show?
Anonim

Netflix is een hub voor een verscheidenheid aan vermakelijke shows en films waar mensen van kunnen genieten. Het maakt niet uit naar welk genre iemand op zoek is, ze kunnen het vinden op Netflix. Na verloop van tijd zal de bibliotheek blijven uitbreiden, waardoor het moeilijk wordt voor andere streamingdiensten om bij te blijven.

Love is Blind was een enorme hit voor Netflix, en het was een wilde rit voor de castleden. Het team dat ons die show gaf, heeft ons nu The Ultimatum gebracht. Aanvankelijk was er weinig bekend over de show, maar het is een enorme hit sinds het debuut.

De mensen die de show maakten, vonden een geweldige cast en we hebben de details over hoe ze het deden!

'The Ultimatum' is de nieuwste realityshow van Netflix

Net deze maand debuteerde Netflix met The Ultimatum, de nieuwste hit realityshow. Gemaakt door Chris Coelen, de man achter Love is Blind, is The Ultimatum een show die dingen naar een hoger niveau wil tillen.

De previews voor de show zagen er waanzinnig uit en tot nu toe is het gekker geweest dan mensen hadden verwacht.

Dus, waar gaat de show over? Volgens Marie Claire volgt het project "zes oude stellen die in een impasse verkeren: het ene lid wil trouwen en het andere niet. De show test elk van hun relaties door ze uit elkaar te laten gaan, een koppel te vormen met een andere cast lid voor een paar weken, en dan terugkomen en samenleven voor dezelfde tijd. De show eindigt met elke persoon die besluit om te trouwen, uit elkaar te gaan en alleen te gaan, en misschien zelfs een koppel te worden met de nieuwe partner die ze hebben ontmoet."

Net zoals het meest recente seizoen van Love is Blind, Netflix wankelt de release van de afleveringen van de show. Hierdoor wachten fans nog steeds op de volgende reeks gebeurtenissen.

Vanaf nu heeft de show de hele wereld aan het woord. De show plagen tijdens het laatste seizoen van Love is Blind was een geniale marketingstrategie, en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen sinds The Ultimatum viel.

' The Ultimatum' heeft een fantastische cast

Alle geweldige shows hebben een geweldige cast nodig, en het toeval wil dat The Ultimatum, net als Love is Blind, enorm gebaat is bij het hebben van een aantal castleden waar het publiek niet mee ophoudt.

Voor het debuutseizoen van de show komen alle koppels uit Austin, Texas, en ze brengen allemaal iets unieks op tafel.

Het leuke van de koppels in de show is dat ze allemaal al verschillende tijd samen zijn. Sommige relaties hebben veel langer geduurd dan andere en hebben veel meer bagage. Niet alleen dat, maar al deze relaties hebben een heel verschillende dynamiek, en deze koppels hebben geen klappen uitgedeeld als ze het over hun significante anderen hadden.

De casting voor de show was duidelijk perfect, en het proces om de deelnemers te vinden was interessant.

Wilden de makers van 'The Ultimatum' dat de koppels werden aangetrokken door de anderen in de show?

Dus, hoe is de cast voor de show bij elkaar gekomen? Welnu, om de cast van de show te vinden, moesten de mensen die hem tot leven brachten de juiste stad vinden, want "net als op Love Is Blind casten we in een specifiek geografisch gebied. We wilden ook hetzelfde doen in The Ultimatum, want als iemand een keuze gaat maken, wilden we dat het voor hen zou werken in de echte wereld, "zei Chris Coelen.

"We doen natuurlijk alles wat normale castingteams doen op het gebied van sociale media, maar we proberen ook echt diep in de gemeenschap te graven en met mensen te praten en uit te gaan naar gemeenschapsgroepen en bars en waar je ook heen kunt in deze tijd, "voegde hij eraan toe.

Met dat op zijn plaats, was het ook belangrijk om echte koppels te vinden en mensen te vinden die echte chemie konden hebben met andere deelnemers aan de show.

"We matchten deze mensen niet met hun nieuwe relaties, dat deden ze alleen. Maar we wilden er zeker van zijn dat iedereen die aan de ervaring meedeed, mensen had die we leuk vonden, tenminste op papier, waarin ze geïnteresseerd zouden zijn, "zei Coelen.

Er waren natuurlijk nog andere factoren die meespeelden in het castingproces, maar het is interessant om te horen hoe het allemaal verliep. Het is duidelijk dat Coelen en zijn team geweldig werk hebben geleverd, want mensen kunnen niet stoppen met praten over deze show.

Mocht dit seizoen een enorme hit worden, dan zou Coelen op jacht kunnen gaan naar een verse oogst koppels in een andere stad.

Aanbevolen: