Voormalige RHONY-huisvrouwen hebben niets aardigs te zeggen over de aanstaande reboot

Inhoudsopgave:

Voormalige RHONY-huisvrouwen hebben niets aardigs te zeggen over de aanstaande reboot
Voormalige RHONY-huisvrouwen hebben niets aardigs te zeggen over de aanstaande reboot
Anonim

The Real Housewives van New York City is enorm populair onder fans. Het toont het luxueuze leven van de vrouwen uit de staat Big Apple. Het is al sinds 2008 aan de gang en heeft net zijn dertiende seizoenspremière gehad.

De cast is veel veranderd en heeft momenteel slechts twee OG-huisvrouwen, waaronder Ramona Singer en Luann De Lesseps. RHONY heeft altijd groot succes gehad, dus toen seizoen dertien de laagste uitzichten aller tijden had, was het een schok; het seizoen kreeg niet eens een reünie.

The Real Housewives Of New York Seizoen 13 was een grote flop

Seizoen dertien bevatte zowel Ramona als Luann, naast Leah McSweeney, Sonja Morgan en nieuw castlid, Eboni K. Willems. Eboni was de allereerste Afro-Amerikaanse vrouw die huisvrouw was op de RHONY. Fans volgden Eboni's verhaal over het zoeken naar liefde en ook haar strijd om met sommige vrouwen om te gaan.

Het hele seizoen door stelden sommige vrouwen, zoals Luann en Ramona, vaak vragen bij de dingen die Eboni zei. Leah en Ramona hebben ook veel gevochten om Leah's woordkeuze. Het was duidelijk dat de groep het gewoon niet zo goed met elkaar kon vinden.

Een van de grootste ruzies kwam van Eboni die zei dat ze de best opgeleide persoon in de cast is waarop Luann zo boos werd dat ze Eboni in feite uit haar huis schopte.

Veel fans vonden het seizoen ongemakkelijk om naar te kijken. Dus toen seizoen dertien geen reünie kreeg, was het een teleurstelling voor fans. Het seizoen liet veel onbeantwoorde vragen achter over waar de castgenoten met elkaar stonden. Huisvrouw Leah McSweeney wil een reünie en ze onthulde waarom.

Ze zei: "de reünie moet niet ingaan op wat er tijdens het seizoen is gebeurd toen we aan het filmen waren… we moeten alles aanpakken wat er sindsdien is gebeurd."Geen enkele fans weten echt wat er is gebeurd na de opnames van het seizoen, en het lijkt erop dat er waarschijnlijk nooit een reünie van seizoen dertien zal zijn.

Andy Cohen onthult dat er een reboot van de show komt

Zonder reünie was het nog steeds in de lucht of er in de toekomst een seizoen veertien van RHONY in de maak zou zijn. Dat was totdat Andy Cohen, uitvoerend producent van de Real Housewives-franchise, onthulde wat er in de maak was. Hij onthulde dat de show zou worden herschikt en opnieuw opgestart. Hij zei: "we zijn op zoek naar een groep vrouwen die echte vrienden zijn en die verschillende achtergronden, rassen en religies hebben."

Veel fans dachten dat de show niet eens terug zou komen voor een veertiende seizoen. Maar niet alleen zal seizoen veertien een nieuwe cast hebben, maar mogelijk is er nog een show in de maak met huisvrouwen van vorige seizoenen.

Cohen heeft niet veel onthuld over wie er in de cast of releasedatums zou zijn, maar fans zijn nog steeds enthousiast om te zien wie er terug zal komen.

Er zijn zeker veel fans die kiezen welke huisvrouwen ze terug willen zien. Daar hoort natuurlijk ook Bethenny Frankel bij, een huisvrouw van OG RHONY. Helaas is Frankel niet in gesprek geweest met Bravo sinds ze de show in 2019 verliet. Terwijl fans veel te zeggen en te theoretiseren hebben als het gaat om het throwback-seizoen, hebben huisvrouwen uit New York City er ook commentaar op gegeven.

Welke huisvrouwen willen niet betrokken zijn bij de nieuwe show?

Frankel zal hoogstwaarschijnlijk niet in de show verschijnen, maar een andere OG-huisvrouw misschien ook niet. Jill Zarin verscheen ook in het eerste seizoen van de show en sindsdien heeft ze onthuld dat niemand contact met haar heeft opgenomen. Maar ze weet niet zeker of ze wel weer mee wil doen aan de show.

Ze zei: "Ze moeten me vertellen wat ze denken dat het succesvoller zal maken dan het is geweest," en legde uit dat ze het gevoel had dat ze de show "op de top" had verlaten en dat ze niet zeker weet ze zou de ervaring kunnen verslaan die ze al op de show heeft gehad.

Een andere huisvrouw die iets over de show te zeggen had, was Carole Radziwill. Ze verspilde geen tijd voor fans om te speculeren of ze terug zou komen of niet. Ze zei: "Ik zou niet teruggaan, ik zou met geen van hen nog één gesprek over wat dan ook kunnen hebben."

Het lijkt er dus op dat Ramona en Luann de enige huisvrouwen zijn die zeker in het throwback-seizoen zullen verschijnen, en het veertiende seizoen van RHONY zal een cast van gloednieuwe huisvrouwen bevatten.

Aanbevolen: