Nick Cannon verlaat Twitter in puin na aankondiging van tiende baby

Inhoudsopgave:

Nick Cannon verlaat Twitter in puin na aankondiging van tiende baby
Nick Cannon verlaat Twitter in puin na aankondiging van tiende baby
Anonim

Het internet is en zal altijd ongeslagen blijven. De aankondiging van Nick Cannon dat hij zijn tiende kind verwacht, heeft een lawine van hilarische memes veroorzaakt.

Nick Cannon deelde zijn nieuwste zwangerschapsshoot online

De entertainer, 41, schokte fans op woensdag toen hij op Instagram onthulde dat model Brittany Bell, 34, zwanger is van hun derde baby, zijn tiende. Cannon deelde een video van hun zwangerschapsshoot met het bijschrift: "Time Stopped and This Happened…"

Het bumpernieuws komt als de vader van acht in afwachting is van de geboorte van zijn negende kind met zijn ex Abby De La Rosa, 31, die in oktober uitgerekend wordt.

Nick Cannon heeft momenteel acht kinderen bij vijf vrouwen

Cannon is momenteel vader van acht kinderen met vijf partners: waaronder de tweeling Moroccan en Monroe Cannon, 11, met ex-vrouw Mariah Carey; Gouden, vijf, en krachtig, één, met Brittany Bell; tweeling Zion Mixolydian en Zillion Heir, één, met Abby De La Rosa. Hij verwelkomde Legendary Love met model Bre Tiesi, 31, op 28 juni. De zoon van de gastheer van Wild N' Out, Zen, met model Alyssa Scott stierf afgelopen december tragisch aan hersenkanker.

Nick Cannon heeft verdedigd dat hij meerdere kinderen heeft met verschillende moeders

Tijdens een optreden in The Breakfast Club werd Cannon gevraagd waarom hij zoveel kinderen had met meerdere moeders. Hij antwoordde uitdagend: Waarom twijfelen mensen eraan? Dat is een eurocentrisch concept als je nadenkt over de ideeën… dat je verondersteld wordt deze ene persoon voor de rest van je leven te hebben.'

"Het idee dat een man één vrouw zou moeten hebben… we zouden niets moeten hebben. Ik heb geen eigendom over deze persoon. Het gaat erom welke uitwisseling we samen kunnen creëren. Dus ik heb die mentaliteit nooit echt onderschreven, "zei de komiek. "Ik begrijp de instelling van het huwelijk, maar als we teruggaan naar waar dat over gaat, was dat het classificeren van eigendom. Een vader gaf een andere man zijn dochter voor land, "vervolgde hij.

“Ik wil niemand in eigendom hebben. Ik heb geen eigendom over een van de moeders. We hebben een prachtig geheel gecreëerd. Daar sluit ik me niet bij aan. Die vrouwen, allemaal vrouwen, zijn degenen die zichzelf openstellen en zeggen: 'Ik zou deze man graag in mijn wereld toelaten. En ik zal dit kind baren.' Het is niet mijn beslissing. Ik volg het voorbeeld, 'voegde de Drumline-acteur eraan toe. "Elke vrouw met wie ik te maken heb of waarmee ik te maken heb, ze weten hoe ik me voel." Nick beweerde dat hij niet rondgaat om te beslissen wie de volgende keer zwanger zal worden.

Aanbevolen: