Deze beroemdheden overleefden aanvallen van wilde dieren

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden overleefden aanvallen van wilde dieren
Deze beroemdheden overleefden aanvallen van wilde dieren
Anonim

Beroemdheden hebben vaak ervaringen die de meeste mensen niet krijgen. Tijd doorbrengen in wilde omgevingen en exotische soorten kennen is slechts een van die ervaringen. Dit kan zijn tijdens vakanties of tijdens ongebruikelijke taken. Meestal hebben ze alleen maar goede verhalen te vertellen, maar er zijn momenten dat het niet zo goed gaat.

Dit artikel bespreekt die gelegenheden. De beroemdheden in deze lijst hebben minder prettige ervaringen met wilde dieren gehad, maar hebben gelukkig overleefd om het verhaal te vertellen en kwamen (meestal) ongedeerd tevoorschijn.

6 Kim Kardashian

De reality-tv-ster Kim Kardashian leerde haar lesje over hoe je wilde dieren op de harde manier benadert, maar gelukkig was ze gewoon bang en niet gewond. Kim probeerde een selfie te maken met een olifant, maar het dier leek niet in de stemming te zijn. Toegegeven, ze kwam iets te dicht bij hem voor de foto, dus toen de olifant uithaalde, raakte ze in paniek. Hij viel haar aan met zijn slurf, maar gelukkig schrok ze en liep snel genoeg weg zodat ze niet geraakt werd. Na het incident, toen werd bevestigd dat niemand gewond was geraakt, plaatste haar moeder Kris Jenner een grappige foto van wat er gebeurde op haar Instagram.

5 Shakira

Je kunt je alleen maar voorstellen hoe bang Shakira was toen ze in Zuid-Afrika werd aangevallen door een zeeleeuw. Gelukkig liep ze slechts lichte verwondingen op, want haar jongere broer dook naar binnen en redde haar.

"Iedereen daar schreeuwde, inclusief ik. Ik was verlamd door angst en kon me niet bewegen, ik hield er gewoon oogcontact mee terwijl mijn broer 'Super Tony' over me heen sprong en letterlijk mijn leven redde en me meenam van het beest", zei de zangeres erover. Vervolgens legde ze uit wat de oorzaak van het incident was."Ik geloof dat wat er gebeurde, is dat het de glanzende weerspiegeling van de braam waarmee ik deze foto's nam, verwarde met een soort vis. Hij dacht waarschijnlijk dat ik hem plaagde met eten en hem er vervolgens van afhaalde."

Uiteindelijk kwam alles goed en konden Shakira en haar familie genieten van de rest van hun reis.

4 Ryan Seacrest

Het is moeilijk om iets angstaanjagenders te bedenken dan aangevallen te worden door een haai. Het is het materiaal waarvan films gemaakt zijn. En het is precies wat er gebeurde met American Idol-presentator Ryan Seacrest terwijl hij aan het zwemmen was in Mexico. Hij vertelde de wereld erover op een radioshow jaren geleden, met zijn gebruikelijke zorgeloze charme.

"Ik ben gebeten door een haai. Hij zwom naar me toe, nam een hap en toen vertrok hij," zei Ryan. Hij beschreef het dier en zei dat het in zijn voet beet en drie gaten in zijn teen achterliet, maar gelukkig geen levensbedreigende wonden. "Laat me je niet voor de gek houden door mijn ongelooflijk comfortabele toestand waarin ik momenteel in de lucht ben," voegde hij eraan toe, "omdat ik pijn heb." Blijkbaar kwam hij erdoorheen met slechts wat aspirine, wat de reden moet zijn waarom de pijn lang duurde om te verdwijnen, maar de presentator liep grotendeels ongedeerd weg.

3 Gordon Ramsay

Gordon Ramsays ontmoeting met een papegaaiduiker kan worden beschouwd als een wraakactie van het dierenrijk. Tijdens zijn show, The F Word, werd de beroemde chef-kok gezien met een groep jagers die papegaaiduikers achtervolgden, en hoewel hij geen enkele vogel doodde, veroorzaakten sommige van zijn acties verontwaardiging van dierenrechtenorganisaties. Blijkbaar gingen de papegaaiduikers echter niet zonder slag of stoot ten onder. Tijdens een aflevering waarin Gordon een van de vogels ving, werd hij in de neus gebeten en had hij naar verluidt drie hechtingen nodig. Het schrikte de chef echter niet af.

2 Paris Hilton

Iedereen weet hoeveel Paris Hilton van haar huisdieren houdt, maar soms past het niet perfect. Op een gegeven moment kreeg ze een exotisch aapje genaamd Baby Luv, en hoewel er geen twijfel over bestaat dat ze Baby alle liefde van de wereld heeft gegeven, kunnen wilde dieren, zelfs als ze gedomesticeerd zijn, onvoorspelbaar zijn.

Parijs was naar verluidt aan het winkelen met haar huisdier toen de aap van streek raakte en uithaalde, haar beet en in haar gezicht klauwde. Ze was echter in staat om Baby Luv weg te duwen en kalmeerde hem totdat ze de aap aan de lijn kon doen en hem opzij kon leggen.

1 Susan Sarandon

Het is nogal ironisch dat Susan Sarandon, een bekende dierenliefhebber en dierenrechtenactivist, in deze lijst staat. Maar hoe goed haar bedoelingen ook waren, de actrice leerde de dolfijnetiquette niet voordat ze besloot met ze te spelen. Naar verluidt was ze in de jaren 70 door een vriend van haar uitgenodigd om dolfijnen te ontmoeten in een onderzoekslab. Ze speelde met hen en pakte voorzichtig de vin van een mannelijke dolfijn, die het gebaar leek te waarderen.

"Ik dacht dat de hele ervaring gewoon groovy was, totdat ik deze vreselijke pijn op mijn pols voelde, die de vin van Joe (de dolfijn) vasthield," legde Susan uit. Het bleek dat ze Rosie, Joe's gezellin, van streek had gemaakt, die als vergelding in haar pols had gebeten. Susan werd onmiddellijk uit de situatie verwijderd en hoewel ze slechts licht gewond was, vertelde haar vriend haar dat het veel erger had kunnen aflopen. Blijkbaar was de beet een 'waarschuwingshap' geweest, en 'als ze die duik naar mij had gemaakt, zou ik op slag dood zijn geweest, net zo zeker alsof Rosie een haai was geweest. Blijkbaar is een woedende, jaloerse dolfijn ongelooflijk gevaarlijk. Wat een manier om te sterven! Wie zou dat hebben geloofd?"

Aanbevolen: