Het publiek is blij dat Amy Schumer niet in de Barbie-film zal verschijnen

Inhoudsopgave:

Het publiek is blij dat Amy Schumer niet in de Barbie-film zal verschijnen
Het publiek is blij dat Amy Schumer niet in de Barbie-film zal verschijnen
Anonim

In recent nieuws zoemt Amy Schumer's naam om de verkeerde redenen in de krantenkoppen. De stand-upcomedian die actrice werd, kwam voor het eerst in de schijnwerpers met haar sketchshow Inside Amy Schumer uit 2013, die vier seizoenen duurde. De show ontving twee Primetime Emmy's en een Peabody Award. In februari 2021 werd zelfs aangekondigd dat de show nieuw leven zou worden ingeblazen op Paramount+ voor een reeks specials voordat deze onlangs werd verplaatst naar de oorspronkelijke omroep Comedy Central.

Hoewel het nieuws van haar show een hoogtepunt had moeten zijn, werd het overstemd door haar recente gastheer van de bedwelmende nacht die de 2022 Oscars waren met mede-presentatoren Wanda Sykes en Regina Hall. Hoewel Chris Rock en Will Smith uiteindelijk in het middelpunt stonden, kreeg het publiek kennis van grappen die Schumer niet mocht maken, wat leidde tot een Twitter-brede diepe duik in haar komische carrière, waar ze werd beschuldigd van het stelen van grappen en een vrouwenhater.

Waarom verliet Amy Schumer Barbie?

In 2016 werd aangekondigd dat Schumer in 2017 zou spelen in de live-action Barbie-film van Greta Gerwig en Noah Baumbach, maar ze onthulde dat ze de productie zou verlaten. Sinds de film in juli uitkomt, heeft hij nog meer grip gekregen naarmate meer en meer van de cast wordt bevestigd. Dit riep bij Barbie-fans overal de vraag op waarom Schumer besloot te vertrekken.

Volgens Schumer waren er tal van redenen waarom ze zich terugtrok uit de film. Aanvankelijk noemde ze planningsconflicten als haar redenering, totdat ze onthulde dat het ook kwam door creatieve verschillen.

Schumer had niet langer het gevoel dat de film die ze produceerden was wat ze voor ogen had. Hoewel er geruchten gaan over kwaad bloed tussen Schumer en de filmmakers, is niets bevestigd door haar of Sony.

Fans waren blij dat Amy Schumer vertrok

Sinds het begin van haar carrière is Schumer een pleitbezorger voor positiviteit van het lichaam en de promotie van plus-sized vrouwen in de media. Hoewel dit een stap voorwaarts is, dachten vrouwen op alle sociale media niet dat haar stand-uproutines een goed Barbie-rolmodel waren. Complex Magazine citeerde zelfs Schumer's gestolen grappen van komieken zoals Kathleen Madigan die eerder schadelijk dan hilarisch waren.

Toen werd bevestigd dat Schumer zich niet meer bij de cast zou voegen, slaken veel fans een zucht van verlichting, omdat ze al geloven dat Margot Robbie hun echte Barbie is.

Wat we tot nu toe weten over 'Barbie'

Zoals veel opkomende blockbusters, is Barbie gehuld in mysterie, tot groot ongenoegen van de fans. Na te hebben bevestigd dat Margot Robbie de rol van Barbie zou spelen terwijl Ryan Gosling Ken speelde, was het internet in extase. Volgens IMDb zou de film een verhaal zijn waarin Barbie uit Barbieland is verdreven nadat ze niet perfect genoeg was. Helaas blijft deze informatie niet beperkt door de filmmakers en cast.

Hoewel de plot onbekend is, zijn fans nog steeds enthousiast vanwege de met sterren bezaaide cast die ook Emma Mackey van Sex Education, Marvel's Simu Liu, Will Ferrell, Issa Rae, Michael Cera en vele zal bevatten anderen.

Hoe Greta Gerwig en Noah Baumbach de toon van Barbie zouden kunnen veranderen

Zowel Greta Gerwig als haar partner Noah Baumbach hebben de afgelopen jaren veel succes geboekt. Hoewel Gerwig regisseert, werkten de twee samen aan het script en werken ze al jaren aan de film. Gerwig behaalde haar eerste Academy Award voor beste kostuumontwerp voor Little Women van 2019, evenals verschillende nominaties.

Baumbach ontving twee Independent Spirit Awards voor Beste Scenario en de Robert Altman Award voor Ensemble voor 2019's Marriage Story.

Met Gerwig en Baumbach die allebei een geschiedenis hebben van het vertellen van zowel hartverscheurende als mooie liefdesverhalen, spreekt het voor zich dat fans net zo veel diepgang zoeken in Barbie. Als het IMDb-plot regeert, kan het echte publiek uitkijken naar de groei van Barbie terwijl ze door haar nieuwe realiteit navigeert en zichzelf begint te vinden.

Met het succes van Gerwig met haar film Lady Bird uit 2017 en Baumbachs film Frances Ha uit 2012 is Barbie misschien weer een nieuwe film om de zakdoekjes eruit te halen.

Aanbevolen: