Hoeveel krijgen Terri en haar kinderen betaald voor 'Crikey It's The Irwins'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel krijgen Terri en haar kinderen betaald voor 'Crikey It's The Irwins'?
Hoeveel krijgen Terri en haar kinderen betaald voor 'Crikey It's The Irwins'?
Anonim

Vanaf het moment dat Steve Irwin in 1962 de wereld betrad, werd hij opgevoed om dieren lief te hebben en te beschermen. Helaas, toen Steve nog maar 44 jaar oud was, eindigde zijn leven nadat hij werd gestoken door een pijlstaartrog tijdens het filmen van een documentaire over het Great Barrier Reef. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het overlijden van Steve buitengewoon tragisch was, kan hij er zeker van zijn dat hij in zijn veel te korte leven meer heeft bereikt dan de meeste mensen ooit zullen doen. Bovendien heeft de familie van Steve zijn nalatenschap in leven gehouden sinds zijn vroegtijdig overlijden

Hoewel het geweldig is om te zien dat de weduwe en kinderen van Steve Irwin hem nooit door de wereld zullen laten vergeten, is het belangrijk op te merken dat ze veel meer zijn dan alleen de familie van de Crocodile Hunter. Gelukkig kan iedereen die Terri, Bindi en Robert Irwin beter wil leren kennen zich wenden tot de 'reality'-show waarin het trio al jaren de hoofdrol speelt. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoeveel krijgen Terri, Bindi en Robert betaald om in Crikey te schitteren! Zijn het de Irwins?

De Irwin-familie zijn niet de typische realitysterren

In de jaren sinds het 'reality'-tv-genre een groot deel van het televisielandschap is geworden, hebben veel mensen een uitgesproken mening ontwikkeld over de mensen die in die shows schitteren. Omdat 'reality'-tv-sterren bijvoorbeeld bereid zijn momenten uit hun persoonlijke leven te laten filmen en uitzenden op televisie, gaan de meeste kijkers ervan uit dat ze dol zijn op aandacht. In de meeste gevallen is dat een zeer goede veronderstelling, aangezien de overgrote meerderheid van de 'realiteitssterren' zowel van goede als slechte aandacht lijkt te genieten.

Ook al lijdt het geen twijfel dat Crikey! It's the Irwins onthult meer over het persoonlijke leven van zijn sterren dan The Crocodile Hunter ooit voor Steve heeft gedaan, de show is nog steeds niet de typische "reality" -show. Immers, Crikey! It's the Irwins concentreert zich vaak op momenten in het leven van de familie, zoals toen Robert Irwin voor het eerst met haaien zwom.

Gezien die Crikey! It's the Irwins is een unieke show, het zou voor niemand als een verrassing moeten komen dat Terri, Robert en Bindi niet de typische 'reality'-showsterren zijn. De drie lijken er bijvoorbeeld geen interesse in te hebben om met hun rijkdom te pronken voor de wereld, wat zeer zeldzaam is voor 'reality'-sterren. Ook al is dat bewonderenswaardig, aangezien de Irwins materiële dingen niet lijken te waarderen, is het logisch dat er geen openbare rapporten zijn over hun Crikey! Het zijn de salarissen van de Irwins. Dat gezegd hebbende, is het mogelijk om enkele conclusies te trekken over hoeveel ze betaald krijgen op basis van wat bekend is over de financiële vooruitzichten van het gezin.

Wat is er bekend over hoeveel de Irwins betaald krijgen om te schitteren in hun realityshow?

Sinds Terri Irwin de eigenaar is van de Australia Zoo in Queenland, is er de afgelopen maanden in de pers over haar persoonlijke fortuin gesproken. De reden daarvoor is dat er in 2021 geruchten gingen dat het zo krap was geworden dat ze overwoog de dierentuin te verkopen. Uiteindelijk verdreef Terri die geruchten toen ze de Courier Mail vertelde dat ze een lening had gekregen om haar te helpen het financiële plaatje van de dierentuin te veranderen.

Toen het eenmaal duidelijk werd dat Terri een lening nodig had om haar dierentuin te kunnen blijven exploiteren, wist iedereen die dacht dat ze een waanzinnige hoeveelheid geld binnenhaalde, dat dit niet het geval was. Als gevolg hiervan lijkt het veilig om te concluderen dat Terri en haar kinderen geen miljoenen dollars per seizoen krijgen betaald om 'reality'-sterren te zijn zoals de Kardashians. Eigenlijk had dat vanaf het begin vrij duidelijk moeten zijn. Dat gezegd hebbende, op basis van andere informatie die bekend is over de situatie, lijkt het ook duidelijk dat de tijd van de Irwins als realiteitssterren behoorlijk financieel de moeite waard is geweest.

Volgens Business Insider verdienen kabelrealiteitssterren die beroemd zijn duizenden dollars per aflevering. Ze melden bijvoorbeeld dat Chumlee van Pawn Stars $ 25.000 per aflevering krijgt. Helaas voor de familie Irwin, Crikey! Het is dat de Irwins nog nooit zo succesvol zijn geweest als Pawn Stars, dus het is onwaarschijnlijk dat ze zoveel verdienen. Business Insider meldt echter dat 'reality'-sterren op het Irwins-niveau doorgaans tussen $ 7.000 en $ 10.000 per aflevering worden betaald en dat lijkt een geloofwaardige beloning voor hen. Immers, zelfs als de geliefde dierentuin van de Irwins wat problemen heeft gehad, zijn Robert en Bindi elk $ 3 miljoen en Terri heeft een fortuin van $ 10 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Natuurlijk zullen de meeste mensen nooit duizenden dollars betaald krijgen alleen maar om camera's hen te laten volgen, dus het is logisch dat ze jaloers kunnen zijn op hoeveel de Irwins verdienen. Aan de andere kant, in een wereld waar sommige tv-sterren miljoenen dollars per aflevering verdienen, lijkt de schatting dat de Irwins $ 7.000 tot $ 10.000 binnenbrengen misschien nogal schraal. Als de 'realiteit' van de Irwins echter laat zien dat de salarissen in dat bereik vallen, is het duidelijk dat de familie geld heeft verdiend. Immers, aangezien er 49 afleveringen van Crikey! Het zijn de Irwins op het moment van schrijven, dat zou neerkomen op tussen $ 343.000 en $ 490.000 voor elk van de Irwins.

Aanbevolen: