Fans zijn gek op de acceptatietoespraak van Sydney Sweeney bij de MTV Awards

Inhoudsopgave:

Fans zijn gek op de acceptatietoespraak van Sydney Sweeney bij de MTV Awards
Fans zijn gek op de acceptatietoespraak van Sydney Sweeney bij de MTV Awards
Anonim

Sydney Sweeney is snel beroemd geworden nadat ze als Cassie Howard in de hitshow van HBO, Euphoria, verscheen. Haar karakter was al snel geliefd in het eerste seizoen omdat fans voelden hoe herkenbaar ze was. Toen het tweede seizoen in première ging, had haar personage meer een moeilijke tijd en werd ze minder favoriet bij de fans. Naast de hoofdrol in Euphoria, heeft Sweeney ook veel succes gehad in andere rollen.

Sydney Sweeney's reis naar roem

Sydney Sweeney's acteercarrière begon in 2009 en sindsdien werkt ze. Ze verscheen in veel films, waaronder Once Upon a Time in Hollywood in 2019. Ze speelde ook in veel populaire televisieseries zoals Grey's Anatomy, Pretty Little Liars, The White Lotus en natuurlijk Euphoria.

Sweeney verschijnt in Halsey's 2019-muziekvideo, ook voor haar nummer Graveyard. Sweeney heeft haar behoorlijk wat rollen gehad. Sweeney is niet alleen geliefd vanwege haar acteerwerk, maar ook vanwege haar persoonlijkheid buiten het scherm. Ze heeft veel opengedaan over haar eigen persoonlijke problemen waar fans zich mee kunnen identificeren.

Ze vertelde dat ze omging met pesten op school: "Ik werd vreselijk gepest op school omdat ik bedoel, ik had grote borsten toen ik klein was, en niemand anders echt."

Ze is ook aanwezig in de publieke belangstelling voor haar relaties en juridische kwesties. Haar relatie is belachelijk gemaakt door het publiek vanwege het leeftijdsverschil tussen haar en haar partner.

Sweeney wordt ook aangeklaagd voor meer dan 4 miljoen dollar door een bedrijf genaamd LA Collective, een online kledingwinkel. Er werd gemeld dat ze ermee instemde om hun merk te promoten, een contract met hen tekende, maar nooit doorging met het promoten ervan. Het is vrij duidelijk dat alles wat Sweeney met haar doet of overkomt, aan het publiek wordt gemeld zodat fans het weten. Dit komt zeker samen met haar recente opkomst tot roem.

Sydney Sweeney won een MTV Award voor Euphoria

In seizoen twee van Euphoria zien fans het personage van Sweeney en Cassie veel dingen meemaken. De belangrijkste is dat ze slaapt met het vriendje van haar beste vriend. Een geheim dat het hele seizoen enorm op haar karakter drukte. Bij de MTV Awards for Movies & TV van 2022 won Euphoria veel prijzen.

Inclusief de Best Fight Award voor Cassie en Maddy's gevecht in de seizoensfinale van de show. Het personage van Sweeney had het hele seizoen veel iconische citaten en Sweeney verwijst er naar een tijdens haar dankwoord. Ze koos een van de meest populaire citaten die viraal ging op Tik Tok terwijl het seizoen werd uitgezonden. Alexa Demie was niet bij de prijsuitreiking, dus Sweeney accepteerde het voor hen twee.

Na de fans te hebben bedankt en te zeggen dat ze wenste dat Alexa erbij was, zei ze: "Ik moet eerlijk zijn, Maddy heeft misschien de laatste klap gekregen, maar Cassie is nog nooit zo gelukkig geweest." Verwijzend naar het citaat dat ze tegen Maddy zegt wanneer ze eindelijk onthult dat ze slaapt met het vriendje van haar beste vriendin.

Het publiek moest hier natuurlijk om lachen en het ging online viraal. Het was letterlijk het perfecte moment om haar personage te citeren.

Waarom is het personage Cassie van Sydney Sweeney zo iconisch?

Sweeney's personage is nog steeds geliefd, zelfs met haar ondergang in het tweede seizoen. Naast het geweldige acteerwerk staat Euphoria bekend om zijn stijl en make-up. De personages hebben ingewikkelde make-up looks die symboliseren wat ze doormaken in elke aflevering. Een van Sweeney's krachtigste scènes vindt plaats in het eerste seizoen, wanneer ze een schaatsnummer heeft nadat haar personage, Cassie, een abortus heeft ondergaan.

Fans zien haar personage ook door familieproblemen gaan in het eerste en tweede seizoen. Sweeney is tijdens interviews open geweest voor het publiek dat het spelen van Cassie soms extreem moeilijk voor haar is. Ze onthulde enkele van de moeilijkste delen van de rol, waaronder het feit dat enkele van de meest gevraagde scènes haar naaktheid en intimiteitsscènes zijn.

Ze zei: "Ik heb het volste recht om ja of nee te zeggen, het te doen of niet te doen, en als ik het niet wilde doen, zou ik het niet doen. Ik denk dat dat voor Cassie's verhaal en Cassie's karakter, haar scènes en haar momenten van intimiteit zijn belangrijk voor haar ontwikkeling."

Sweeney speelt haar rol zeker goed en hoewel haar personage na het tweede seizoen door sommigen wordt gehaat, zijn er nog steeds fans die Cassie steunen. Er is geen officiële datum voor wanneer seizoen drie van Euphoria in première gaat, maar er is bevestigd dat er zeker een seizoen drie zal komen.

Aanbevolen: