Justin Bieber stoot vrouw Hailey Bieber af tijdens zijn eerste MTV-acceptatietoespraak

Inhoudsopgave:

Justin Bieber stoot vrouw Hailey Bieber af tijdens zijn eerste MTV-acceptatietoespraak
Justin Bieber stoot vrouw Hailey Bieber af tijdens zijn eerste MTV-acceptatietoespraak
Anonim

Justin Bieber maakte voor het eerst in 6 jaar een triomfantelijke terugkeer naar het MTV VMA-podium, en hij explodeerde echt op het toneel. In combinatie met The Kid LAROI om een epische uitvoering van zijn hit Stay op te voeren, gaf Bieber zijn fans alles waar ze om vroegen en maakte het publiek wild. Hij woonde dit geweldige evenement bij met zijn vrouw Hailey Bieber, en hij slaagde erin om wat hardware op te halen, maar fans konden het niet helpen, maar merkten dat hij Hailey volledig afsnauwde toen hij werd aangekondigd om zijn eerste prijs in ontvangst te nemen.

Camera's draaiden terwijl Justin Bieber's naam werd aangekondigd als de winnaar van de beste popsong, en alle ogen waren gericht op Hailey Bieber terwijl Justin opstond…. begroette een collega achter haar, keerde haar volledig de rug toe en begaf zich naar het podium.

Justin Bieber negeert Hailey volledig

Justin's allereerste prijs van de avond was voor de beste popsong, en fans werden gek toen ze zijn naam hoorden roepen als de grote winnaar. Cyndi Lauper deed de eer en riep zijn naam uit voor deze enorme prijs, en fans waren in hun glorie, maar dat duurde een heel kort moment voordat de dingen echt vreemd begonnen te voelen.

In plaats van zich naar zijn vrouw te wenden en haar een kus te geven op de gebruikelijke manier die je van de meeste koppels zou verwachten, stond Justin op, draaide zijn rug naar Hailey en feliciteerde Giveon, zijn medewerker, voordat het paar een hun weg naar het podium. Fans zagen dit als een onbeleefde, epische mislukking.

Fans merkten meteen op dat Justin Hailey had afgesnauwd, en ze hielden hun adem in in de hoop dat hij het goed zou maken door liefde en dankbaarheid voor zijn vrouw te uiten nadat hij de microfoon had gepakt.

Helaas werd het steeds erger, omdat hij haar naam niet noemde.

Justin's poging om zijn onhandige poging op te lossen

De fans van Justin Bieber gingen helemaal los toen hij het podium betrad om zijn trouwe fans te bedanken voor het stemmen op hem tot aan deze grote overwinning. Hij ging verder met te zeggen; "Shout out naar mijn kleine broer en zus Jazzy en Jackson, Shoutout naar mijn moeder en vader, Faye, Ash, mijn grootouders, mijn fans, heel erg bedankt." Dat was het.

Verbijsterde fans keken toe hoe hij zich abrupt omdraaide en het podium verliet, zonder ook maar iets te zeggen over zijn vrouw, Hailey, die bleef lachen op haar stoel en ongelooflijk beheerst.

De omissie werd rechtgezet toen Justin Bieber weer op het podium werd aangekondigd om de prijs voor artiest van het jaar in ontvangst te nemen, gedurende welke tijd hij zijn vrouw erkende, maar dit was veel te weinig en veel te laat voor fans die al voelde dat de schade was aangericht toen hij haar de eerste keer duidelijk vergat.

Aanbevolen: