Wie is de broer van Jennifer Aniston, Alex, en wat doet hij?

Inhoudsopgave:

Wie is de broer van Jennifer Aniston, Alex, en wat doet hij?
Wie is de broer van Jennifer Aniston, Alex, en wat doet hij?
Anonim

Jennifer Aniston kan in alle opzichten rekenen op een goed leven, zowel in haar persoonlijke als in haar professionele leven. De acteur werd in februari 2022 53, maar als je naar haar kijkt, kan het soms voelen alsof ze achteruit veroudert. Aniston is in haar leven twee keer getrouwd geweest: met acteurs Brad Pitt en Justin Theroux. En zelfs als de relaties nooit standhielden, bleef ze bevriend met haar beide ex-mannen.

Op het scherm is Aniston vooral bekend van haar werk als Rachel Green in de populaire NBC-sitcom Friends. Sinds 2019 is ze terug op televisie in de rol van Alex Levy in de dramaserie The Morning Show van Apple TV+. Al haar prestaties zijn gekomen ondanks het feit dat ze een relatief moeilijke tijd heeft gehad om op te groeien. Een mogelijke lichtstraal van die gespannen familieachtergrond voor de actrice kwam in de vorm van een halfbroer, genaamd Alex "AJ" Aniston.

9 Jennifer Aniston's ouders zijn gescheiden toen ze negen was

Jennifer Aniston werd geboren door twee ouders die zelf professionele acteurs waren. Toen ze een jaar of negen was, liep haar vader John weg van haar moeder en moest ze op zeer jonge leeftijd met de realiteit van echtscheiding omgaan.

De herinneringen aan de gemeenheid tussen haar vader en haar moeder zorgden voor een gevoel van onveiligheid thuis voor Aniston en zijn haar zelfs op volwassen leeftijd bijgebleven.

8 Hoeveel broers en zussen heeft Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston's moeder was de actrice en model Nancy Dow, die eerder getrouwd was met muzikant Jack Melick. Uit die relatie kreeg ze een zoon genaamd John, die ongeveer tien jaar ouder is dan Jennifer.

Nadat hij van Dow was gescheiden, ging John Aniston trouwen met Sherry Rooney, met wie hij nog een zoon had die Alex heette. Jennifer was het enige kind van John en Nancy samen.

7 Wie is de jongere halfbroer van Jennifer Aniston, Alex Aniston?

Net als zijn oudere halfzus had Alex Aniston het voorrecht (of de druk) om geboren te worden in een gezin met twee ouders die als acteurs op professioneel niveau werkten. Zijn moeder Sherry Rooney was vooral te zien in tv-shows, zoals Search for Tomorrow en Doogie Houser, M. D.

Alex is geboren en getogen in L. A., waar zijn ouders nog steeds wonen - en nog steeds getrouwd zijn.

6 Wat doet Alex Aniston voor de kost?

Met de overvloed aan acteerkarbonades in zijn familie, is het geen verrassing dat Alex Aniston het vak zelf heeft geprobeerd. Binnen de filmindustrie zou hij ook een kans hebben gegeven op scenarioschrijven.

De dingen liepen niet voor hem zoals ze deden voor zijn andere familieleden, en hij verliet het veld om zich op andere interesses te concentreren. Alex heeft als parttime muzikant gewerkt en het gerucht gaat dat hij interesse heeft in fietsen en het veranderen van schedels van dieren in een soort kunst.

5 Alex Aniston's datinggeschiedenis

Alex Aniston heeft tot nu toe twee bekende relaties gehad. Een tijdlang was hij betrokken bij visagist en model Adriane Hallek. Het stel was een tijdje gelukkig samen, maar uiteindelijk gingen ze uit elkaar in 2016.

Alex' laatste publiekelijk erkende vriendin is Kiri Peita, die uit Australië komt.

4 Heeft Alex Aniston kinderen?

Tijdens de relatie van Alex Aniston met Adriane Hallek kregen ze samen twee kinderen. Hun zoon heet Ryat en werd geboren in 2014, en zijn jongere zus Kira arriveerde ongeveer twee jaar later.

Sinds de breuk tussen Alex en Adrienne is het niet goed bekend hoeveel de kinderen hun vader kunnen zien - of zelfs of ze hun uitgebreide familie aan vaderlijke kant kunnen ontmoeten.

3 Alex Aniston's netto waarde in 2022

Er zijn online tegenstrijdige berichten over hoeveel Alex Aniston waarschijnlijk waard zal zijn, waaronder sommigen die schatten dat hij een landgoed zou kunnen hebben met een waarde van bijna $ 10 miljoen. Gezien zijn gebrek aan consistent, gedefinieerd werk, is dit cijfer zeer onwaarschijnlijk.

Een realistischer cijfer is er een die zijn totale vermogen op ongeveer $ 100.000 schat, wat ongelooflijk zou betekenen dat zijn halfzus Jennifer ongeveer 3.000 keer rijker is dan hij.

2 Kunnen Alex en Jennifer Aniston met elkaar opschieten?

Alle voor de hand liggende tekenen geven aan dat Alex Aniston en Jennifer Aniston niet zo hecht zijn als je over het algemeen zou verwachten van broers en zussen. Dankzij zijn soms bewogen verleden zou Jennifer op haar hoede zijn om met hem geassocieerd te worden en heeft ze naar verluidt over hem gesproken als 'onverantwoordelijk'.

Alex, aan de andere kant, klaagt over de gevolgen van de bekendheid van zijn zus, waarvan hij zei dat het zijn hele leven altijd een 'pijn in zijn kont' is geweest.

1 Waarom heeft Jennifer Aniston geen eigen kinderen?

De vraag waarom Jennifer Aniston schijnbaar heeft besloten zelf geen kinderen te krijgen, heeft ze geweigerd te beantwoorden, ondanks dat ze er vaak over wordt gezeurd. Ze is echter onvermurwbaar dat vrouwen niet in een doos met traditionele gezinsdefinities mogen worden geplaatst.

"De tijden zijn veranderd en dat is ook wat verbazingwekkend is, is dat we tegenwoordig zoveel opties hebben", vertelde ze People Magazine in 2010.

Aanbevolen: