Hoe Blake Lively werd verbannen door Disney

Inhoudsopgave:

Hoe Blake Lively werd verbannen door Disney
Hoe Blake Lively werd verbannen door Disney
Anonim

In de schijnwerpers staan betekent dat de wereld alle kleine details over jou weet. De meeste celebs spelen het eerlijk, maar anderen hebben hun vuile was in het openbaar uitgezonden. Sommigen zijn gearresteerd, sommigen hebben contactverboden gekregen en anderen hebben harde beschuldigingen behandeld. Ongeacht het donkere moment, beroemde mensen hebben hun bedrijf openbaar gemaakt.

Blake Lively is een populaire ster die controverse grotendeels heeft vermeden. Ze is echter openhartig over een incident dat jaren geleden plaatsvond, en het was er een die haar in het water zette bij Disney.

Laten we eens kijken naar het verhaal van Lively en kijken wat er is gebeurd.

Blake Lively is een populaire ster

BLake Lively is al geruime tijd een van de meest populaire namen in Hollywood, en dat is grotendeels te danken aan het scoren van de juiste projecten op het juiste moment. Het talent is er natuurlijk, maar Lively weet zeker met een goede zaak aan boord te komen.

In 2005, toen ze nog jong was in haar carrière, werd Lively gecast in The Sisterhood of the Traveling Pants, een film die buitengewoon populair blijft. Dit hielp de weg vrijmaken voor haar carrière en vanaf dat moment zou ze het meeste uit haar kansen halen.

Live scoorde slechts twee jaar later een hoofdrol in Gossip Girl, en vanaf daar schoot haar carrière omhoog. Die show was destijds niets minder dan een kolossale hit, waardoor netwerken en studio's konden laten zien dat Lively een bankabele ster was.

Ze heeft sindsdien in een aantal opmerkelijke projecten gezeten, die haar allemaal hebben geholpen om te komen waar ze nu is. Haar projecten zijn tegenwoordig steeds minder, maar mensen kijken nog steeds graag naar haar ster in films.

Dankzij het feit dat ze zo lang in de schijnwerpers staan, hebben mensen veel geleerd over de ster, waaronder haar geschiedenis bij Disneyland.

Ze houdt van Disneyland, net als andere sterren

Blake Lively geniet, net als andere Hollywood-sterren, absoluut van de tijd die ze doorbrengt in Disneyland. In feite werd de ster vorig jaar in het park geknapt met haar man, een man genaamd Ryan Reynolds, en hun kinderen.

"Dit is een van de zeldzame keren dat we dachten dat we de hele clan moesten meenemen. Ik zou er over 20 jaar spijt van hebben als ik het niet deed", zei Reynolds over hun openbare uitje.

Beroemdheden spotten op The Happiest Place on Earth is niets nieuws. Het themapark is al lang een hotspot voor sterren en hun families. Wie houdt er tenslotte niet van het eten van een churro en het springen op iconische attracties zoals Pirates of the Caribbean?

Het is leuk om te zien dat Lively en haar familie tegenwoordig kunnen genieten van Disneyland, gezien het feit dat ze ooit uit het park werd verbannen.

Blake Lively werd verbannen uit Disneyland

Dus, hoe is het Blake Lively in hemelsnaam gelukt om zo'n enorm verbod van Disney te krijgen? Nou, de actrice probeerde stiekem terug te komen toen ze nog een kind was.

"Ik ben opgegroeid en ging ongeveer twee keer per week naar Disneyland…mijn moeder haalde me van school en nam me mee naar Disneyland. Maar ik werd een jaar lang uit Disneyland verbannen omdat ik naar de Disney-gevangenis ging", zei ze..

Vanaf daar heeft de actrice precies beschreven wat er is gebeurd.

"Je krijgt een stempel als je het park verlaat. Als je er haarlak op spuit, kun je ze overdragen aan de hand van iemand anders", voegde ze eraan toe.

Helaas werd de actrice betrapt met de stempel van iemand anders, en Disney liet de banhamer vallen op de jonge Lively.

Ze zou zelfs gaan beschrijven hoe de Disney-gevangenis eruit zag.

"Dus we gaan naar beneden in Disneyland - het zijn allemaal witte kamers, iedereen is helemaal in het wit gekleed, het meubilair is helemaal wit en ze hebben ons net ondervraagd… het was echt eng en traumatiserend. Het is interessant, omdat ze geld uitgeven miljarden en miljarden dollars bouwen aan een wonderland voor kinderen, en dan zijn ze verbijsterd en verrast dat kinderen zouden willen binnensluipen, "zei ze.

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand überhaupt naar de Disney-gevangenis zou gaan, laat staan iemand die een grote film- en tv-ster werd.

Het blijkt dat Lively niet de enige ster is die naar de Disney-gevangenis ging.

Toekomstige MCU-ster, Robert Downey Jr., komt ook in de problemen bij Disney.

"Ik werd naar een verrassend vriendelijk verwerkingscentrum gebracht, kreeg een strenge waarschuwing en werd teruggebracht naar, als ik me goed herinner, een zeer teleurgestelde groepsbegeleider," onthulde hij.

Als je ooit Disneyland bezoekt, weet dan dat als Blake Lively en Robert Downey Jr. door de beveiliging kunnen worden gepakt, jij dat ook kunt.

Aanbevolen: