The Awkward Reason Tom Cruise werd verbannen door Bugatti

Inhoudsopgave:

The Awkward Reason Tom Cruise werd verbannen door Bugatti
The Awkward Reason Tom Cruise werd verbannen door Bugatti
Anonim

Tom Cruise doet de dingen gewoon anders. Hij weigert CGI te gebruiken voor stunts en wat zijn filmscènes betreft, deinst hij er niet voor terug om alles uit de kast te halen, inclusief het uitgeven van meer dan $11.000 voor een jet in Top Gun: Maverick voor een korte opname.

Hij liet in het begin van de jaren 2000 ook een serieuze munt op een Bugatti vallen, maar het resultaat met de supercar was niet goed. Bugatti zette hem op de verboden lijst en de reden daarvoor was nogal dwaas… Laten we eens kijken.

Bugatti en andere supercar-merken hebben niet geaarzeld om beroemdheden te verbieden

Voel je niet al te slecht Tom, hij is verre van de enige, vooral niet in het Hollywood-rijk… Supercar-bedrijven hebben er niet voor terugdeinzen om verboden uit te vaardigen als ze niet tevreden waren met de behandeling van hun voertuigen. Dat gold voor mensen als Kim Kardashian, die een verbod kreeg om bepaalde speciale Ferrari-ritten te kopen, gezien de manier waarop ze haar vorige supercars niet met zorg behandelde…

Justin Bieber stond ook op Ferrari's geen lijst, nadat was gemeld dat hij zijn auto drie weken op straat had laten staan na een avondje feesten. Boss Hunting meldde: "Hij verloor naar verluidt zijn auto op de parkeerplaats van Beverly Hill's Montage Hotel na een wilde avond uit. Hij vond de auto drie weken later terug. Hij had hem pas een paar maanden voor het incident. punt, Bieber "ging naar de Californische West Coast Customs om een Liberty Walk-bodykit aan te passen en om de originele witte verfbeurt met wat elektrisch blauw te bedekken."

Bugatti heeft zelf een paar verboden namen, waaronder Floyd Mayweather, Simon Cowell, Jenson Button en misschien wel de meest verrassende van de lijst, Tom Cruise.

Tom Cruise werd verbannen vanwege een moment tijdens de première van Mission Impossible 3

Tom Cruise kocht de dure rit in 2005 en gaf naar verluidt meer dan $ 1 miljoen uit aan de Bugatti. Stel je nu eens voor dat je de koude schouder van het bedrijf krijgt omdat het geen deur kon openen… Het moment werd door miljoenen bekeken tijdens de première van Mission Impossible en hoewel fans op dat moment lachten, deed Bugatti dat niet.

Marca besprak het verbod: "De reden voor het besluit van Bugatti dateert uit 2006, tijdens een groots evenement waar Mission Impossible 3 in première ging en Cruise arriveerde met een spectaculaire entree."

"Na verschillende pogingen slaagde Cruise er eindelijk in om de deur van de Bugatti Veyron te openen, voor de ogen van duizenden aanwezigen, waaronder de internationale pers, evenals de miljoenen kijkers die het moment met humor opnamen, hoewel zo zag het automerk het niet."

De beslissing was niet populair en dat was duidelijk te zien in het commentaargedeelte van de video, toen fans Bugatti uitschelden voor het nemen van dit soort beslissingen, ondanks het geld dat Cruise op het voertuig liet vallen.

Desalniettemin weerhield het de liefde van de acteur voor auto's niet, toen hij overstapte naar BMW. Maar zelfs met de BMW zou zijn pech doorgaan…

Tom Cruise heeft niet het meeste geluk met auto's

Dit moment vond opnieuw plaats tijdens een Mission Impossible-project, deze, de zevende film. Vreemd genoeg werd de BMW van Tom Cruise gestolen tijdens de opnames voor het Grand Hotel.

Volgens Movie Web was de auto niet alleen in nieuwstaat, maar bevatte hij ook veel dure spullen aan de binnenkant.

"Wat we wel weten, is dat het voertuig van buiten het Grand Hotel is meegenomen. De BMW had naar verluidt duizenden ponden (valuta en niet het gewicht) aan goederen erin. De autoriteiten onderzoeken camerabeelden in het gebied om kijk of ze het wie, hoe en wat van het incident kunnen zien."

Gezien het succes van Top Gun: Maverick, gekoppeld aan zijn succes met een nettowaarde van $600 miljoen, kan Tom Cruise zonder aarzelen een nieuwe rit kopen. In werkelijkheid zou hij misschien gewoon bij helikopters moeten blijven…

Aanbevolen: