Was Blake Lively de reden waarom Armie Hammer werd ontslagen door Gossip Girl?

Inhoudsopgave:

Was Blake Lively de reden waarom Armie Hammer werd ontslagen door Gossip Girl?
Was Blake Lively de reden waarom Armie Hammer werd ontslagen door Gossip Girl?
Anonim

De aankomende Discovery+-documentaire, House of Hammer, zal op 3 september 2022 het kannibalismeschandaal van Armie Hammer opnieuw bezoeken. Nu kunnen fans het niet helpen, maar de opkomst van de acteur tot roem. Voor zijn succesvolle film uit 2017, Call Me By Your Name met Dune-acteur Timothée Chalamet in de hoofdrol, stond Hammer voor het eerst bekend om zijn rol als de Winklevoss-tweeling in Social Network met Jesse Eisenberg in de hoofdrol.

Hij verscheen ook in Gossip Girl als love interest van Serena Van Der Woodsen (Blake Lively). Helaas bleef hij niet lang in de show. Volgens berichten is hij ontslagen vanwege Lively. Dus toen zijn schandaal uitbrak, waren fans er snel bij om te speculeren dat de actrice altijd wist dat er iets mis was met de Man from U. NCLE ster. Dit is wat er echt is gebeurd tussen Hammer en Lively.

Wat was de tijd van Armie Hammer in 'Gossip Girl'?

Hammer voegde zich in seizoen 2 bij Gossip Girl als Gabriel Edwards, de vriend van Serena's opstandige vriend Poppy Hilton (Tamara Feldman). Hij kwam voor het eerst opdagen tijdens een diner georganiseerd door Cyrus Rose (Wallace Shawn), de stiefvader van Blair Waldorf (Leighton Meester). Daar vertelt hij Serena dat ze misschien op een dronken nacht zijn getrouwd tijdens hun reis naar Spanje nadat hij en Poppy ruzie hadden gekregen.

Zijn personage werd uiteindelijk afgeschreven van de show toen werd onthuld dat hij en Poppy al die tijd hun Upper East Side-connecties belazerden, waaronder Dan Humphrey's (Penn Badgley) vader, Rufus (Matthew Settle) die Dan's investeerde universiteitsfonds.

Het leek allemaal een normaal complot, maar Hammer onthulde later dat hij daadwerkelijk uit de show was ontslagen.

In 2017 vertelde de Death on the Nile-ster aan Watch What Happens Live dat het de bedoeling was dat hij een vaste serie zou worden op Gossip Girl."Laat me zeggen dat het een moeilijke show was om te filmen en ik heb uiteindelijk niet alle afleveringen gefilmd die ik had moeten filmen omdat het [zo zwaar] was", zei hij over zijn vertrek. Gastheer Andy Cohen vroeg toen: "Oh echt? Dus je had zoiets van, 'Haal me hier uit?'" De acteur was het daarmee eens en voegde eraan toe: "Het was ook zoiets als 'Haal hem hier weg.'"

Heeft Blake Lively Armie Hammer ontslagen van 'Gossip Girl'?

Tijdens het WWHL-interview grapte gastgastheer Chelsea Handler dat het leek alsof Lively hem had ontslagen. 'Het klinkt alsof zij het probleem was,' zei ze. Hammer verduidelijkte toen: "Nee, nee, dat is niet wat ik zeg." Maar daarna wendde hij zich duister tot Handler en trok een wenkbrauw op.

De clip van de aflevering ging viraal in 2021 - het jaar waarin de acteur werd beschuldigd van kannibalisme en geweldpleging. Fans waren er snel bij om het interview te verbinden met het schandaal. Een van hen schreef zelfs: "Laten we onszelf eraan herinneren dat Blake [Lively] Armie Hammer heeft ontslagen van roddelmeisje omdat ze wist dat hij een kannibaal was."

Kort na de golf van beschuldigingen kondigde de regisseur van Call Me By Your Name, Luca Guadagnino, aan dat hij werkte aan een kannibaalfilm genaamd Bones and All met in de hoofdrol Chalamet. De trailer voor de film uit 2022 kwam zelfs uit op dezelfde dag dat House of Hammer's deed. "Stel je voor dat je Armie Hammer binnen een uur bent, thuiskomt van het verkopen van timeshares en de trailer van House of Hammer and Bones and All ziet", schreef een Twitter-gebruiker.

Waar is Armie Hammer nu?

Nadat hij in mei 2021 in een afkickkliniek was veranderd, is Hammer nu terug in de Verenigde Staten. Hij woonde vroeger op de Kaaimaneilanden met zijn vervreemde vrouw Elizabeth Chambers en hun twee kinderen. In augustus 2022 meldde Page Six dat hij bij het zwembad in Zuid-Californië was gezien met nieuwe tatoeages.

Volgens Vanity Fair omvatten deze "een schets van de Caymans boven zijn knie; een hart dat door de interne tattoo-artiest op het verjaardagsfeestje van Kaia Gerber werd geïnkt om twee tienerjongens te matchen; de letters 'E. GBA, ' staat voor 'Alles komt goed'; en het woord 'chaos' omdat hij wil dat zijn leven chaos is."

Hoewel sommige fans bewijs hebben verzameld dat een aanklager loog over de ernstige claims tegen Hammer, gelooft de tante van de acteur, Casey Hammer, dat hij schuldig is. In de trailer van House of Hammer zei ze: "Als je gelooft in het sluiten van deals met de duivel, zijn de Hammers de top van de totempaal. Elke generatie van mijn familie is betrokken geweest bij duistere wandaden."

Aanbevolen: