Hoe Selena Gomez werd verbannen uit een heel land

Inhoudsopgave:

Hoe Selena Gomez werd verbannen uit een heel land
Hoe Selena Gomez werd verbannen uit een heel land
Anonim

Een grote ster zijn betekent veel aandacht krijgen, zelfs als het niet zo goed gaat. Talloze sterren hebben hun vuile was in het openbaar laten luchten. Of het nu gaat om een vervelende rechtszaak, een echtscheiding die miljoenen heeft gekost, of iets daar tussenin, roem biedt dekking voor elk klein ding.

Selena Gomez, beroemd sinds ze jong was, is geen onbekende in het krijgen van veel media-aandacht. Enkele jaren geleden haalde ze zelfs de krantenkoppen nadat ze zogenaamd verbannen was uit een heel land.

Laten we eens naar de ster kijken en zien wat er gebeurde toen een land voet aan de grond zette.

Selena Gomez is een populaire ster

Als je zou kijken naar de meest populaire namen in Hollywood die legitiem alles kunnen, dan zou je goed op Selena Gomez moeten letten. De actrice en zangeres heeft sinds haar kindertijd een bloeiende carrière, en dit is allemaal te danken aan het feit dat ze magie in een oogwenk kan laten gebeuren.

Of het nu gaat om een hit in de muziekwereld, een hoofdrol in een succesvolle film of zelfs een rol spelen in een veelgeprezen tv-serie, Gomez weet gewoon hoe hij de klus moet klaren.

Onlangs maakte haar hit Hulu-serie, Only Murders in the Building, een triomfantelijke terugkeer, en toen ze met Deadline sprak, onthulde Gomez wat haar aantrok in het project.

"Ze gooiden me op het idee en het leidde tot een heel gesprek over mijn werkelijke obsessie met echte misdaad. Ik was net terug van CrimeCon toen ik het telefoontje kreeg en het voelde gewoon alsof het iets was dat ik echt wilde doen. Ze waren allemaal zo aardig. En werken met Steve en Marty zou een droom zijn, "zei ze.

Gomez is een echte ster, die alleen maar populairder wordt dankzij het succes van de show. Zoveel jaren in de schijnwerpers staan, betekent veel aandacht krijgen, en Selena Gomez heeft om verschillende redenen ontelbare keren de krantenkoppen gehaald.

Selena Gomez ha alt altijd de krantenkoppen

Of het nu haar vriendschappen, haar vetes of haar relaties zijn, het vermogen van Selena Gomez om in de krantenkoppen te blijven is indrukwekkend. Mensen kunnen gewoon geen genoeg krijgen van de zangeres en actrice.

Een opvallende kop kwam voort uit een vete die ze naar verluidt had met haar orgaandonor.

Volgens Radar begon de vete van Francia Raisa en Selena Gomez toen ze in oktober 2018 stopten met praten nadat Francia naar verluidt gewond was geraakt omdat Selena alcohol dronk na de transplantatie,' schrijft HITC.

Haar relatie met Justin Bieber werd ook breed uitgemeten. Ze waren in die tijd twee van de meest populaire jonge sterren, en mensen wisten veel te veel over hoe ze als koppel waren en wat er gebeurde toen de zaken uiteindelijk uit elkaar vielen.

Een tijdje terug haalde Gomez de krantenkoppen omdat hij in heet water stapte en de banhamer uit een heel land kreeg.

Selena Gomez werd verbannen door China

Dus, wat is er precies gebeurd waardoor Selena Gomez jaren geleden uit een land werd verbannen?

Volgens de New Zealand Herald in 2016 zijn de "shows van Gomez geannuleerd omdat de Chinese autoriteiten Selena naar verluidt hebben geblokkeerd om in het land op te treden vanwege haar connectie met de spirituele leider", aldus een bericht in de Britse krant Daily Mirror.."

Dit kwam allemaal doordat de zangeres een foto van zichzelf plaatste met de Dalai Lama.

"Selena plaatste in 2014 een foto op sociale media van haar ontmoeting met de Dalai Lama, een impopulair figuur in China sinds hij naar India vluchtte en een Tibetaanse regering oprichtte. evenement in Canada, een zittende Selena kantelt haar hoofd achterover en glimlacht naar de leider terwijl hij de achterkant van haar hoofd en kin aanraakt en op haar neerkijkt. In het bijschrift schreef ze: "woorden van wijsheid. speechless", vervolgde de site.

Het is behoorlijk verrassend om te zien dat er zo snel actie wordt ondernomen tegen de zangeres, maar ze voelden duidelijk dat wat ze deed verkeerd was.

Het is niet verwonderlijk dat Gomez een van de vele acts was die werd verboden om in het land op te treden.

"Selena zou niet de eerste muziekact zijn die wordt geblokkeerd uit China voor een associatie met de Dalai Lama - Bon Jovi's optredens in september 2015 werden geschrapt omdat ze naar verluidt een foto van de verbannen boeddhistische leider gebruikten tijdens een concert in Taiwan in 2010, " meldde de publicatie.

Het is bizar om te denken dat een foto de zanger uit een land heeft verbannen, en andere sterren zouden er rekening mee moeten houden als ze niet willen dat hen hetzelfde overkomt.

Aanbevolen: