Hoe prins Harry en Meghan Markle ouder Archie en Lilibet zijn

Inhoudsopgave:

Hoe prins Harry en Meghan Markle ouder Archie en Lilibet zijn
Hoe prins Harry en Meghan Markle ouder Archie en Lilibet zijn
Anonim

Prins Harry, hertog van Sussex, heeft een behoorlijk historisch leven geleid. Hij werd geboren in de koninklijke familie via prins Charles en prinses Diana en is momenteel zesde in de lijn van opvolging van de Britse troon. In Engeland wordt van de koninklijke familie verwacht dat ze op een bepaalde manier denken en handelen, een manier die die van de troon en de mensen van hun land weerspiegelt.

Harry maakte een keuze die alle vooroordelen van een prins op zijn kop zette. Hoewel hij nog steeds koninklijk van geboorte is, koos hij er in 2020 voor af te zien van zijn koninklijke plichten nadat hij trouwde met actrice Meghan Markle De twee pakten hun spullen en verhuisden naar Amerika, waar ze zich concentreerden op het cultiveren van hun eigen gezin.

De hertog en hertogin hebben twee kinderen. Archie Mountbatten-Windsor is hun eerstgeborene en is momenteel drie jaar oud, terwijl hun tweede een dochter is genaamd Lilibet Mountbatten-Windsor, en ze is net één geworden. Hier is hoe Harry en Meghan hun twee kinderen opvoeden.

8 Archie is een 'welgemanierde' peuter genoemd

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle werken er hard aan om hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Onlangs deelde Meghan's kapper en goede vriend publiekelijk: "Zo nostalgisch en geweldig om te worden herenigd met Harry, Meghan en hun familie in het Verenigd Koninkrijk. Archie is uitgegroeid tot de schattigste, welgemanierde kleine jongen…" Het lijkt erop dat hoewel hij alle recht heeft om recht te hebben, werkten het koningshuis eraan om de jonge Archie manieren bij te brengen.

7 Harry en Meghan zijn bijzonder over wie de kinderen ontmoet

Omdat ze deel uitmaken van de koninklijke familie, zijn Meghan en Harry erg kieskeurig over wie Archie en Lilibet mag ontmoeten. Zowel om de kinderen veilig te houden als om een opzettelijke relatie met het Engelse koningshuis te onderhouden, proberen de hertog en hertogin hun kinderen een zo ongecompliceerd mogelijk leven te geven. Er werd gemeld dat terwijl Archie en Lilibet niet aanwezig waren bij het platinajubileum van de koningin, ze tijdens een besloten lunch aan Hare Majesteit werden voorgesteld.

6 Waarom er niet veel foto's zijn van Archie en Lilibet

De recente terugkeer van de familie naar het Verenigd Koninkrijk is de eerste keer dat ze voet op Engelse bodem zetten sinds de geboorte van Lilibet. Dit heeft het publiek de kans gegeven om zoveel mogelijk foto's van de hertog en hertogin van Sussex, evenals hun kinderen, te bemachtigen. Harry en Meghan proberen hun kinderen uit de schijnwerpers te houden, zodat ze een privé en gelukkig leven kunnen leiden, zonder oordeel. De meest recente foto's die van de kinderen zijn vrijgegeven, waren die op de kerstkaart van het gezin.

5 Krijgen Archie & Lilibet hun neven te zien?

Het was geen geheim dat de beslissing van prins Harry om Engeland en de koninklijke familie achter te laten, een grote breuk veroorzaakte tussen hem en de rest van de familie, vooral zijn broer. Prins William heeft drie kinderen en de broers hebben besloten dat de neven een relatie moeten behouden, ongeacht hun status. Prins Harry heeft ervoor gezorgd dat hij contact houdt met de kinderen van William om ze te behouden als onderdeel van het leven van Archie en Lilibet.

4 Waarom de kinderen geen koninklijke titels hebben

In een verdere poging om Archie en Lilibet een enigszins normaal leven te geven, hebben Harry en Meghan besloten af te zien van titels voor hun kinderen. Er werd aangekondigd dat “de eerstgeborene van Harry en Meghan simpelweg bekend zou staan als 'Master Archie', in een poging om zijn leven als particulier te leiden. Als dochter van een hertog kwam Lilibet ook in aanmerking om als dame te worden gestyled, maar ze blijft zonder titel zoals haar oudere broer."

3 Meghan en Harry hielpen Archie zich aan te passen aan het zijn van een grote broer

"Elke ouder van twee of meer ouders weet dat de oudere broer of zus wat hulp nodig heeft om zich aan te passen aan het feit dat ze niet meer enig kind zijn." Meghan en Harry hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Archie zich nog steeds belangrijk voelde toen Lilibet werd geboren. De hertogin deelde ook tijdens een interview: "Plots realiseerden we ons, oh ja, iedereen praat over hoe het is voor het tweede kind, maar niemand praat over de aanpassing voor het eerste kind wanneer het tweede komt."

2 Het besluit om Archie en Lilibet uit het platina jubileum te laten

Hoewel de familie te maken kreeg met hevig verzet van fans en toeschouwers, besloten Meghan en Harry om de kinderen buiten de viering van het platina jubileum van de koningin te laten. Het paar werd gespot terwijl ze plezier hadden met hun nichtjes en neefje, maar ze tijdens een deel van de Trooping the Colour speels "stilden". Deze beslissing is waarschijnlijk genomen om hun kinderen buiten compromitterende foto's te houden en uit de ogen van het publiek.

1 De hertog en hertogin vinden een grens tussen koninklijk en privéleven voor de kinderen

Terwijl ze tijdens hun verhuizing van Engeland naar Amerika afstand hebben gedaan van hun koninklijke plichten, hebben Meghan en Harry onlangs geprobeerd een manier te vinden om het koninklijke leven te integreren in hun leven als privé-burgers. Een van de manieren waarop ze dit voor hun kinderen hebben gedaan, is door middel van foto's; "[Meghan en Harry] hebben een klassiek koninklijk portret uitgebracht van … Lilibet ter gelegenheid van haar eerste verjaardag - de meest traditionele foto van een van de kinderen van het paar."

Aanbevolen: