Is Ryan Reynolds een marketinggenie?

Inhoudsopgave:

Is Ryan Reynolds een marketinggenie?
Is Ryan Reynolds een marketinggenie?
Anonim

In dit stadium van het spel weet vrijwel iedereen wie Ryan Reynolds is. De man heeft een voorliefde getoond om te gedijen in elk genre, en hoewel zijn films een gemengd succes hadden aan de kassa, heeft Reynolds een succesvolle carrière gehad die hem ertoe heeft gebracht een fortuin te vergaren.

Hoewel hij vooral bekend is om zijn acteerwerk, heeft Ryan Reynolds ook op andere gebieden uitstekend werk geleverd. In feite zijn zijn marketingvaardigheden van het hoogste niveau, waardoor sommigen geloven dat hij een genie is in het gebied.

Dus, is Ryan Reynolds eigenlijk een marketinggenie? Laten we de acteur eens nader bekijken en zien wat er werkelijk aan de hand is.

Ryan Reynolds is een succesvolle acteur

Als het gaat om hilarische acteurs die mensen echt graag zien in filmprojecten, v alt niet te ontkennen dat Ryan Reynolds een van de grootste van het stel is. Zijn soort humor is niet voor iedereen weggelegd, en ja, hij speelt vaak zichzelf, maar de man doet zijn uiterste best en heeft een uitstekende komische timing.

Reynolds is al jaren een belangrijke speler in Hollywood en hij is een vertrouwd gezicht dat weet hoe hij een goed project moet kiezen, ondanks films als Green Lantern. Hij heeft veel hitfilms gehad, met name zijn twee Deadpool-films, evenals films als Van Wilder, The Hitman's Bodyguard en meer.

De laatste tijd is hij betrokken geweest bij spraakmakende Netflix-hits, wat een nieuwe rimpel aan zijn spel heeft toegevoegd. Netflix steekt veel energie in hun films en het krijgen van namen als Reynolds is een enorme stimulans geweest.

Hoewel dat allemaal geweldig is, zijn zijn fans meer dan klaar voor Deadpool 3. Die film zal de trilogie van het personage completeren, en het zal Ryan Reynolds en zijn soort komedie eindelijk officieel naar het MCU brengen.

Buiten de acteerwereld heeft Reynolds laten zien een behoorlijk zakenman te zijn. Verschillende van zijn ondernemingen hebben zelfs de krantenkoppen gehaald.

Ryan Reynolds heeft zijn handen in zakelijke ondernemingen

Een van de meest opvallende bedrijven waar Ryan Reynolds bij betrokken is, is Aviation Gin, en als je hem op sociale media volgt, heb je hem waarschijnlijk meer dan een paar keer het merk zien pluggen.

Volgens Celebrity Net Worth: "In februari 2018 verwierf Reynolds een "niet-gespecificeerd minderheidsbelang" in Aviation American Gin voor een niet nader genoemd bedrag. Hij fungeert ook als de woordvoerder en creatief directeur van het merk. Aviation werd oorspronkelijk opgericht door De in Oregon gevestigde House Spirits Distillery. In 2016 werd het merk gekocht door een bedrijf genaamd Davos Brands."

De gin-markt is één ding, maar Reynolds is ook betrokken geraakt bij het spel voor mobiele telefoons.

"In november 2019 kocht hij een eigendomsbelang in Mint Mobile, dat goedkope prepaid mobiele telefoondiensten aanbiedt. Hij is te zien in online advertentiecampagnes voor Mint Mobile-diensten", schrijft Celebrity Net Worth.

Nog steeds niet onder de indruk, is Reynolds ook mede-eigenaar van een voetb alteam, Wrexham AFC, een Welsh team met een lange geschiedenis.

Er is weinig bekend over hoeveel deze ondernemingen opbrengen, maar de verkoop van Aviation Gin, afhankelijk van hoeveel Reynolds bezat, leverde hem waarschijnlijk tientallen miljoenen dollars op.

Al deze ondernemingen zijn geweldig voor de acteur, maar ze zouden waarschijnlijk niet bloeien zoals ze zijn als Reynolds' solide marketingvaardigheden er niet waren.

Is hij een marketinggenie?

Nu hebben mensen opgemerkt hoe Ryan Reynolds in staat is om het marketingspel te spelen, en zijn talenten op dat gebied kunnen niet worden ontkend. Of het nu zijn bedrijven zijn, of zelfs zijn films, de man weet hoe hij interesse kan wekken.

SpiceWorks heeft de strategie die Reynolds gebruikt goed beschreven, en heeft zelfs alle elementen opgesomd die zijn marketing doen werken. Zijn naam en gezicht ergens aan vasthangen is al een enorm voordeel, maar de man krijgt marketing.

Even Medium heeft een stuk geschreven over de strategieën die Reynolds heeft gebruikt, en ze hebben zelfs wat financiële details gegeven.

In hun conclusie schreef de site: "Ryan Reynolds is een echte visionair met zijn out-of-the-box marketing. Hij heeft wijselijk een productiebedrijf opgebouwd dat alleen de klanten bedient waarin Reynolds een zakelijk belang heeft, wat ongelooflijke resultaten oplevert voor de betrokken merken. New-age celebrity-investeerders hebben nu iets om naar op te kijken. Zijn naam is Ryan Reynolds. "

Dus, is Ryan Reynolds eigenlijk een marketinggenie? Welnu, gezien het feit dat dit hele artikel al zijn grote bedrijven heeft aangesloten terwijl hij achterover leunde en geen vinger uitstak, zouden we zeggen dat hij behoorlijk goed is in het naar buiten brengen van de wereld.

Aanbevolen: