Hoe Melissa McCarthy in het reality-tv-spel komt

Inhoudsopgave:

Hoe Melissa McCarthy in het reality-tv-spel komt
Hoe Melissa McCarthy in het reality-tv-spel komt
Anonim

Melissa McCarthy domineert al jaren de wereld van comedy. Van het stelen van harten in Gilmore Girls tot het maken van haar weg naar een van de grootste komische filmsterren, en zelfs het starten van haar eigen modelijn, ze is een begrip.

Terwijl de wereld anticipeert op haar rol in de komende live-actie De kleine zeemeermin als Ursula, is ze druk bezig geweest om de reality-tv-wereld te betreden. Dus wat kunnen we verwachten van The Great Giveback ?

7 Wat is de grote teruggave?

In deze nieuwe HGTV-show renoveren Melissa McCarthy en Jenna Perusich huizen voor verdienstelijke mensen die een verschil hebben gemaakt in het leven van de mensen om hen heen. In de zes afleveringen herbouwen ze een huis voor een veteraan, een leraar in de binnenstad en meer op basis van nominaties die zijn ingestuurd door dierbaren.

6 Wie is Jenna Perusich?

Jenna Perusich is een nieuwe actrice die is verschenen in Superintelligence, Thunder Force en Life Of The Party. Perusich en McCarty zijn eigenlijk neven! Het paar, beiden geobsedeerd door design, besloot samen aan dit project te werken.

5 Hoe kwamen ze op dit idee?

In 2020 verscheen McCarthy in Celebrity IOU met de Property Brothers, waar ze deelnam aan een make-over van het huis voor de ouders van Perusich (haar tante en oom). Het paar was geïnspireerd door hoe gelukkig dit paar was en had er zoveel plezier in. Ze beweren allebei dat ze volledig geobsedeerd zijn door design en wilden doorgaan met iets waar ze van hielden en anderen helpen.

4 De pandemie inspireerde hen om positiviteit te verspreiden

Volgens de actrice in een interview met E!, is de hartverwarmende show bedoeld om "opmerkelijke mensen" te vieren wiens "dagelijkse leven gewoon geeft".

Alles geven wat ze hebben aan andere mensen. Liefde geven, gezelschap geven. De afgelopen, hoeveel jaar, is de negativiteit zo luid. Het krijgt altijd de microfoon en de schijnwerpers. We wilden echt iets doen om laat iedereen het weten, ik denk zelfs onszelf, en om gerust te stellen, er is zoveel vriendelijkheid en goeds in de wereld, het is overal, het wordt alleen niet altijd gehoord, en dus wilden we echt dat licht laten schijnen op hoe geweldig mensen werkelijk zijn.

3 Ze zijn echt geobsedeerd door design

Volgens McCarthy's echtgenoot, Ben Falcone, die ook een EP is, houden ze van thuisprojecten. Hij stelt in een interview met E dat wanneer het paar thuisprojecten doet, ze nooit wil dat ze eindigen. Als ze eenmaal voorbij zijn, zoekt ze naar het volgende om 'helemaal opnieuw te vernietigen en opnieuw op te bouwen'. De vrouwen zeggen dat ze tijdens de show "te hands-on" zijn, betrokken bij elke stap van het proces, zelfs als ze niet wisten hoe ze het moesten doen, ze hebben geleerd.

2 Wat te verwachten van de show?

De crew noemde de show allemaal erg nederig, Perusich verklaarde dat ze nu op zoek is naar kleine manieren om positiviteit te verspreiden wanneer ze maar kan. Fans kunnen ook veel tranen verwachten, want de twee leiden te allen tijde met hun emoties als een open zenuw. Het bouwproces was zenuwslopend terwijl ze probeerden de beste huizen te creëren om mensen te geven, en veel gelukkige tranen worden gedeeld.

1 Waar kun je The Great Giveback bekijken?

De zes hartverwarmende afleveringen zijn nu beschikbaar via HGTV en Discovery+. Mis het niet om te zien hoe deze twee komieken met een groot hart iets teruggeven aan degenen die het het meest nodig hebben.

Aanbevolen: