De oorzaak van de ziekenhuisopname van Travis Barker onthuld

Inhoudsopgave:

De oorzaak van de ziekenhuisopname van Travis Barker onthuld
De oorzaak van de ziekenhuisopname van Travis Barker onthuld
Anonim

Travis Barker werd gisteren met spoed naar het ziekenhuis gebracht en de oorzaak van zijn gezondheidsnoodgeval is onthuld. Dinsdag publiceerde TMZ foto's van de Blink-182-drummer die op een brancard wordt weggedragen. Zijn nieuwe vrouw, Kourtney Kardashian, werd naast hem gezien toen ze het West Hills-ziekenhuis binnengingen. Hij werd later via het ziekenhuis overgebracht naar het Cedars-Sinai Medical Center.

Nu is onthuld dat Travis lijdt aan pancreatitis, een ontsteking van de alvleesklier. Symptomen kunnen zijn koorts, misselijkheid, braken en buikpijn. "Het was pancreatitis", vertelde een insider aan PEOPLE. "Hij klaagde over krampen."

Hoe Kourtney omgaat met de diagnose van Travis

Kourtney is naar verluidt aan de zijde van Travis geweest sinds hij in het ziekenhuis werd opgenomen. "Kourtney wijkt niet van zijn zijde", vertelde een tweede bron aan PEOPLE. "Kourtney maakte zich gisteren zorgen. Ze waren allebei. Travis leed aan extreme buikpijn en kon nauwelijks lopen."

Travis en Kourtney trouwden in mei tijdens een gerechtsgebouwceremonie nadat ze zich afgelopen herfst verloofden. Het paar vloog later naar Italië om hun verbintenis te vieren met een uitbundige bruiloft samen met vrienden en familie.

Travis deelt twee kinderen met zijn ex-vrouw Shanna Moakler. Zijn dochter, de 16-jarige Alabama, wendde zich tot sociale media te midden van berichten over zijn ziekenhuisopname. "Stuur je gebeden", schreef ze op haar Instagram-verhaal.

Travis' zoon, de 18-jarige Landon, was in het hele land in New York. Ondanks de gezondheidsnood van zijn vader, ging de tiener er een om "Die in California" op te voeren met Machine Gun Kelly in Madison Square Garden, die momenteel op tournee is.

Landon kreeg gezelschap van zijn nieuwe vriendin, TikTok-ster Charli D'Amelio, met wie hij naar verluidt net begon te daten. Het paar is gespot terwijl ze elkaar ondersteunen bij tal van evenementen, waaronder het lanceringsfeest voor Landon's nieuwe modellijn met boohooMan.

Travis heeft het hele jaar door behoorlijk wat gezondheidsproblemen gehad. In 2009 bracht hij 3 maanden door in het ziekenhuis na een vliegtuigongeluk in South Carolina, waarbij 4 van de 6 mensen aan boord omkwamen. De drummer liep brandwonden op op 65% van zijn lichaam en moest 26 operaties ondergaan naast het opnieuw leren lopen.

Eerder dit jaar heeft Travis Kourtney gecrediteerd voor het helpen overwinnen van zijn vliegangst. Destijds had hij sinds de crash niet meer in een vliegtuig gezeten.

Aanbevolen: