Is Cameron Diaz ooit van plan terug te keren naar acteren?

Inhoudsopgave:

Is Cameron Diaz ooit van plan terug te keren naar acteren?
Is Cameron Diaz ooit van plan terug te keren naar acteren?
Anonim

Als het op Hollywood-roy alty aankomt, regeerde Cameron Diaz ooit de industrie met haar vele gedenkwaardige filmrollen! De actrice is verschenen in talloze klassieke films van The Mask, Charlie's Angels, Shrek, The Holiday en The Other Woman, om er maar een paar te noemen, en laat zien waarom we in de eerste plaats allemaal verliefd op haar werden.

Hoewel Cameron Diaz een van de grootste namen in de schijnwerpers was, deed ze een stap terug van acteren nadat ze in 2014 in de verfilming van Annie was verschenen, die haar laatste film markeerde! Hoewel het nieuws over het stoppen met acteren van Diaz veel fans verraste, is het geen schok dat ze na drie decennia in de biz tijd voor zichzelf zou willen.

Terwijl ze een achterbank is gaan acteren, heeft Cameron sindsdien haar eigen gezin gesticht na haar huwelijk in 2015 met Good Charlotte-zanger, Benji Madden. Het duo verwelkomde hun eerste kind samen in 2019 en geniet van elke seconde. Ondanks haar nieuwe rol in het leven, blijven fans zich afvragen of Diaz ooit terug zal keren naar het grote scherm.

Cameron Diaz' Hollywood Hiatus

Cameron Diaz is geen onbekende in de schijnwerpers! De actrice maakte haar debuut op het scherm in 1994 toen ze samen met Jim Carrey in The Mask verscheen. Dit was het begin van wat een behoorlijke carrière in Hollywood zou worden, waardoor Diaz een van de grootste namen in de branche zou worden.

Na haar succes op het scherm kreeg Cameron Diaz rollen in een reeks hitfilms! Vanaf haar tijd met Drew Barrymore en Lucy Liu in Charlie's Angels, tot haar hilarische capriolen op het scherm met Leslie Mann en Kate Upton in The Other Woman, heeft Cameron ons alles gegeven en nog wat!

Dus toen het nieuws bekend werd dat ze een pauze zou nemen van acteren, waren fans niet zo blij! De actrice verscheen in film na film en werd veel te veel voor haar om zelfs haar dagelijks leven te beheren. In 2014 tekende Cameron voor de bewerking van Annie, die haar laatste rol markeerde sinds ze uit Hollywood stapte.

Hoewel 20 jaar in het vak een prestatie is die velen zouden willen bereiken, vond Cameron dat het tijd was om zich op zichzelf te concentreren. In 2015 trouwde de actrice met haar man, Benji Madden, en de twee verwelkomden hun eerste kind samen, Raddix in 2019. Diaz maakte duidelijk dat ze thuis wilde zijn, maar met haar familie wilde ze niet dat de werksleur stop helemaal.

Dus, het was alleen maar passend voor Cameron om haar eigen wijnetiket, Avaline, uit te brengen. Het doel van Cameron was om "happy hours gezonder" te maken, wat haar inspireerde om haar eigen wijnmerk te creëren. In 2020 bracht Cameron haar wit, rosé en rood uit, die allemaal worden verkocht voor $ 18 per fles.

Keert Cameron terug naar acteren?

Tijdens een sit-down interview met Kevin Hart op zijn meest recente show, Hart To Heart, maakte Cameron Diaz haar eerste verschijning op het scherm sinds geruime tijd! Aan het begin van het interview noemde Hart Camerons afwezigheid in de schijnwerpers en benadrukte dat dit in feite een van haar eerste interviews in jaren was.

Terwijl de twee de industrie bespraken, vertelde Cameron dat hoewel haar liefde voor acteren nergens heen is gegaan, de tijd en energie die het kostte om de "machine" te zijn die Cameron Diaz is, gewoon veel te veel was voor haar om niet meer te hanteren. Cameron wilde kunnen werken vanuit een ruimte waar ze nog steeds haar eigen leven kan leiden zonder een team nodig te hebben.

De ster onthulde verder hoe ze zich niet genoeg op veel aspecten van haar leven had gefocust, aangezien ze haar carrière altijd op de eerste plaats zette, dus hoewel ze graag voor altijd zou acteren, is het duidelijk dat Cameron blij waar ze nu is, en een terugkeer naar het grote scherm is zeker niet aanstaande.

Aanbevolen: