Inside Britney Spears en Sam Asghari's leven als pasgetrouwden

Inhoudsopgave:

Inside Britney Spears en Sam Asghari's leven als pasgetrouwden
Inside Britney Spears en Sam Asghari's leven als pasgetrouwden
Anonim

Pop-icoon Britney Spears en haar nieuwe echtgenoot Sam Asghari zijn in pure gelukzaligheid sinds ze de sprong waagden en begin juni trouwden. Het stel had vijf jaar een relatie toen ze zich verloofden en later verloofden ze zich in hun afgelegen Thousand Oaks-huis in Los Angeles. De bruiloft was behoorlijk intiem voor zo'n supersterpaar - met slechts ongeveer 60 gasten - maar het bleek een perfecte avond te zijn voor Britney, die naar verluidt "extatisch" was om eindelijk te trouwen met de liefde van haar leven.

Sinds hun bruiloft weken geleden is het oude paar stilletjes aan het settelen in hun nieuwe leven samen - en is zelfs verhuisd naar een nieuw huis, volgens Britney."Verandering is zo geweldig. Zoals mijn kinderen zeggen, dat is ophalen!" schreef de 'Lucky'-zangeres terwijl ze een glimp opving van hun nieuwe huis op Instagram. Hieronder een overzicht van de vijfjarige relatie van het paar en hoe deze is veranderd sinds ze man en vrouw zijn geworden.

8 Britney en Sam bevestigen relatie

Britney Spears, 40, en Sam Asghari, 28, begonnen maanden nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van haar "Slumber Party" muziekvideo in 2016 uit te gaan. Hoewel ze de dingen over hun relatie meestal privé houden, Sam beleed publiekelijk zijn liefde voor de popster toen hij in februari 2021 reageerde op nieuwe gesprekken over Britney's conservatorium.

Hij noemde de zanger zijn "betere helft" en sprak zijn wens uit voor een "normale en geweldige toekomst" met Britney. "Ik heb altijd niets anders gewild dan het beste voor mijn betere helft, en ik zal haar blijven steunen bij het volgen van haar dromen en het creëren van de toekomst die ze wil en verdient", zei Sam in een verklaring aan PEOPLE."Ik ben dankbaar voor alle liefde en steun die ze krijgt van haar fans over de hele wereld, en ik kijk uit naar een normale, geweldige toekomst samen."

7 Britney en Sam kondigen verloving aan

Na vier jaar samen te zijn geweest, kondigde de 'Lucky'-zangeres aan dat zij en Sam in september 2021 eindelijk verloofd waren via een post op sociale media. "Ik kan het verdomme niet geloven", schreef Britney terwijl ze pronkte haar sprankelende ring op Instagram. Sam werkte naar verluidt samen met de in New York gevestigde ontwerper Roman Malayev aan de band, voordat hij uiteindelijk de grote vraag aan Britney stelde in haar huis in Los Angeles.

"Ik heb het niemand verteld om eerlijk te zijn," zei Sam in een interview met GQ. "Ik wilde niet dat iemand het wist en dat iemand zich er op welke manier dan ook mee bemoeide, dus het was tussen mij en haar." Zijn manager, Brandon Cohan, bevestigde ook de verloving en vertelde Us Weekly: "Het paar heeft vandaag hun langdurige relatie officieel gemaakt en is diep geraakt door de steun, toewijding en liefde die aan hen wordt getoond."

6 De grote trouwdag van Britney Spears

Het oude paar waagde eindelijk de sprong en trouwde in juni 2022 tijdens een intieme ceremonie in hun huis in Thousand Oaks in LA. Ongeveer 60 mensen waren naar verluidt getuige van het evenement, waaronder Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore en Paris Hilton. Britney liep door het gangpad in een bruidsjurk van Versace, op de melodie van "Can't Help Falling In Love" van Elvis Presley. Na de ceremonie vertelde Sam's manager Brandon aan PEOPLE: "Ik ben erg extatisch dat deze dag is aangebroken en ze zijn getrouwd. Ik weet dat hij (Sam) dit al zo lang wilde. Hij is zo zorgzaam en ondersteunend bij elke stap. Ik Ik ben zo dankbaar dat ik Sam in mijn leven heb en kan niet wachten op de toekomst die ze samen zullen bouwen."

Een bron vertelde de publicatie ook: "Het werd uiteindelijk de gelukkigste nacht voor Britney. Ze wilde een sprookjeshuwelijk en ze kreeg het. Britney zag er prachtig uit. Ze is erg opgewonden om te trouwen. Ze kijkt uit naar een toekomst met Sam."

5 In het huwelijksleven van Britney Spears en Sam Asghari

Het leven is puur geluk geweest voor het pasgetrouwde stel sinds hun met sterren bezaaide bruiloft weken geleden. Een bron dicht bij Sam deelde onlangs details over hun huwelijksleven in een exclusief interview met E! Nieuws. "[Britney] en Sam hebben genoten van hun tijd samen als pasgetrouwden en ontspannen sinds de bruiloft", aldus de bron. De insider voegde eraan toe dat Britney zich erg gelukkig en onbevreesd voelt sinds ze de knoop doorhakte met Sam, en zei: "[Ze] is in totale gelukzaligheid sinds ze met Sam is getrouwd. Ze is zo gelukkig en voelt zich nu een nieuwe vrouw."

Een tweede bron die met PEOPLE sprak, herhaalde dit en zei dat het paar "het leuk vindt om pas getrouwd te zijn en gewoon rond te hangen in L. A." "Ze zijn allebei erg blij", zegt de bron. "De bruiloft was alles wat Britney zich had kunnen wensen en meer. "Ze vond het allemaal geweldig."

4 Britney Spears en Sam Asghari's huwelijksreisplannen

Wat hun huwelijksreisplannen betreft, zijn Britney en Sam naar verluidt op zoek naar een vakantie in Hawaï, of ergens anders buiten de VS. "Ze plannen een huwelijksreis over een maand als Sam's perstour is afgelopen, en ze willen naar Hawaï of ergens internationaal", vertelde een bron aan E! Nieuws.

Een andere insider vertelde In Touch dat het paar nog steeds niet is begonnen met het plannen van hun droomhuwelijksreis, hoewel ze zeker opgewonden zijn. "[Ze willen] ergens romantisch gaan … Het Montage Kapulua Beach Hotel in Maui is een optie. Zowel zij als Sam vinden het daar absoluut geweldig", zei de insider. "Of misschien een huwelijksreis naar een stad zoals Londen of Parijs."

3 Britney en Sam verhuizen naar nieuw huis

Een van de redenen waarom het paar er nog steeds niet toe is gekomen om hun huwelijksreis te organiseren, was dat ze onlangs naar een nieuw huis verhuisden, zoals Britney onthulde in een Instagram-bericht weken na hun huwelijk. "Ik ben nog niet op huwelijksreis geweest … ben rond dezelfde tijd getrouwd en verhuisd naar een nieuw huis … niet het slimste om te doen," zei ze. De zanger was echter blij te kunnen melden dat de zaken langzaamaan weer in orde komen zoals het hoort. "Het is zo raar dat ik wakker word en alles is nieuw … nieuw zwembad … nieuwe keuken … nieuw bed … ik denk dat ik in shock ben!!! Een paar dingen uitzoeken … Ik ben absoluut graag buiten, maar ik ben ook graag binnen … mijn tuin is ziek dus mijn honden zijn in de varkenshemel!! Verandering is zo geweldig … zoals mijn kinderen zeggen … dat is ophalen!!!" schreef ze.

2 Wil Britney Spears kinderen met Sam Asghari?

Na het verlies van hun baby afgelopen mei, is het pasgetrouwde stel nu "op een missie" om samen hun eigen gezin te stichten, waarbij Britney naar verluidt belooft minstens drie kinderen met Sam te krijgen. Een personeelslid op hun bruiloft vertelde onlangs aan Mirror: "Britney vertelde de gasten dat ze graag opnieuw wil beginnen en een heel nieuw gezin wil stichten met Sam. In een ideale wereld wil ze nog drie kinderen, idealiter meisjes - maar duidelijk gelukkig maakt niet uit wat gebeurt er."

De insider voegde eraan toe dat zwanger worden en bevallen iets is dat Britney helemaal opnieuw wil beleven."Ze zei dat bevallen en moeder zijn iets was waar ze weer van wil genieten. Vroeger ging het niet ideaal, maar nu met Sam is het een kans om een nieuw leven en gezin op te bouwen", aldus de insider. "En Sam wil ook graag een gezin stichten."

1 Sam Asghari's gedachten over vaderschap

In de dagen voorafgaand aan hun huwelijk werd de acteur die model werd, openhartig over zijn wens om een gezin te stichten met Britney, toen hij aan GQ toegaf dat hij ooit vader wil worden. "Ja, absoluut", zei hij. “Het hoort gewoon bij het leven. Maar ik wil wel een jonge vader zijn.' Sam Asghari zei dat vader zijn iets is waarvan hij altijd al wist dat hij het wilde, zelfs vóór Britney. 'Ja, absoluut. Het is gewoon altijd, dat is gewoon de vreugde van het leven, denk ik, is voortplanting. En dat is pas een volgende stap. Ja."

In hetzelfde interview vertelde de Hot Seat-acteur ook dat hij vroeg in de zwangerschap van de zangeres de 'wonderbaby' van hem en Britney had verloren."We zijn er positief over", zegt hij. "Het is iets dat veel mensen overkomt. En een mooi ding dat ik hoorde was dat wanneer de baby klaar is, het zal komen. Dus dat was iets moois dat iemand had gezegd, het is een normaal proces en het vrouwelijk lichaam is gewoon zo geweldig, en gewoon het menselijk lichaam in het algemeen is zo mooi dat het zichzelf geneest. En dat wanneer de baby er klaar voor is, het het juiste moment zal zijn."

Aanbevolen: