Susan Sarandon onthulde dat ze nooit wilde trouwen

Inhoudsopgave:

Susan Sarandon onthulde dat ze nooit wilde trouwen
Susan Sarandon onthulde dat ze nooit wilde trouwen
Anonim

Niet elke beroemdheid droomt van de perfecte bruiloft. George Clooney, bijvoorbeeld, verklaarde beroemd dat huwelijk en kinderen niets voor hem waren voordat hij zijn huidige vrouw Amal Alamuddin ontmoette. Hoewel hij uiteindelijk de sprong waagde, zijn sommige sterren volkomen tevreden met hun enige status.

Susan Sarandon is openhartig over haar gebrek aan interesse in het huwelijk op Dear Media's Divorced, Not Dead podcast. De iconische actrice heeft tijdens haar leven een selectie van gelukkige en bevredigende relaties gehad, maar heeft geen zin om in de toekomst in het huwelijksbootje te stappen.

Ze heeft goede hoop dat haar leven gelukkig zal blijven terwijl ze zich concentreert op haar relatie met haar kinderen. En hoewel ze openstaat voor een andere relatie, zal ze niet met zomaar iemand genoegen nemen.

Het is waar dat het huwelijk een zegen kan zijn - Justin Bieber beweert dat het huwelijk met Hailey Bieber hem uit de diepten van een depressie heeft gered. Maar het is niet voor iedereen, en dat is oké.

Was Susan Sarandon een keer getrouwd?

Susan Sarandon is geen fan van het huwelijk, maar dat betekent niet dat ze nooit de lange wandeling door het gangpad heeft gemaakt. Eigenlijk was de legendarische actrice ooit getrouwd.

Ze begon te daten met medestudent Chris Sarandon terwijl ze op de universiteit zat. In die tijd stond Sarandon bekend als Susan Tomalin. Het paar trouwde in september 1967 en bleef 12 jaar bij elkaar voordat ze in 1979 scheidden. Sarandon besloot de achternaam van haar ex als artiestennaam te behouden.

Hoewel ze maar één keer getrouwd is geweest, heeft het aluin van de Rocky Horror Picture Show andere belangrijke romantische relaties in haar leven gehad. Ze is romantisch verbonden met regisseur Louis Malle, David Bowie en Sean Penn, met wie ze speelde in de film Dead Man Walking uit 1995.

Sarandon ging in de jaren tachtig uit met de Italiaanse filmmaker Franco Amurri en de twee kregen een dochter: Eva Amurri, die ook actrice is.

Na haar werk aan de film Bull Durham ging Sarandon een relatie aan met acteur Tim Robbins. De twee verwelkomden respectievelijk twee zonen in 1989 en 1992 voordat ze in 2009 uit elkaar gingen. Ze zijn echter nooit getrouwd.

Na haar relatie met Robbins begon Sarandon te daten met Jonathan Bricklin. Samen richtten ze een keten van pingponglounges op voordat ze in 2015 uit elkaar gingen.

Waarom wilde Susan Sarandon nooit trouwen?

Ondanks dat Susan Sarandon gedurende haar hele leven redelijk veel geluk heeft gehad in de liefde, heeft ze het idee van een huwelijk nooit positief beoordeeld.

Op de Divorced, Not Dead-podcast onthulde Sarandon dat ze "nooit de eerste keer wilde trouwen" en dat ze nooit begreep waarom haar ouders getrouwd waren. De ster van Thelma & Louise gaf toe dat de enige reden waarom ze met Chris Sarandon trouwde, om religieuze redenen was, aangezien ze allebei aan de Katholieke Universiteit van Amerika zaten.

“Ik zat op de universiteit toen ik 17 was. Uiteindelijk gingen we uit. Uiteindelijk mijn eerste seksuele ervaring. Ik was zo dankbaar. Ik besloot te trouwen, en alleen omdat we van school zouden zijn getrapt, 'legde Sarandon uit aan gastheer Caroline Stanbury. "Dus we spraken af dat we elk jaar zouden beslissen of we zouden verlengen."

"Misschien was het een angst om je identiteit te verliezen," ging ze verder, de inspiratie delend waarom ze nooit geïnteresseerd was in het idee van een huwelijk. "Als je een stel wordt (dat is zo gemakkelijk om te gebeuren. Misschien was het gedeeltelijk dat."

Ze heeft de waarde van onafhankelijkheid ook doorgegeven aan haar kinderen, in het bijzonder aan haar dochter Eva: "Een ding dat ik altijd benadrukte met mijn dochter was om je eigen inkomen te hebben."

Ondanks haar gebrek aan interesse om in het huwelijksbootje te stappen, geeft Sarandon toe dat ze de aantrekkingskracht van het huwelijk voor sommige stellen ziet.

"Na een tijdje in een relatie, als je een stel kinderen en een heleboel onroerend goed krijgt, en je bent 27 (jaren) samen, dan (trouw je), "zei ze. "Ik bedoel, het is moeilijk om elkaar niet als vanzelfsprekend te beschouwen."

Heeft Susan Sarandon een relatie?

Nu, op 75-jarige leeftijd, is het momenteel niet bekend dat Susan Sarandon een romantische relatie heeft. Ze blijft echter hoopvol en vertelde Mensen dat ze graag een "reisgenoot" zou willen hebben voor de volgende fase van haar leven.

"Ik zou graag een reisgenoot willen hebben, man of vrouw leeftijd maakt niet uit," zei ze, "maar ik zou graag iemand willen vinden die in is voor een avontuurlijke houding. En ook, die hartstochtelijk om iets geeft en die houdt van wat ze doen, wat dat ook is."

Tegelijkertijd erkende ze dat het "venster misschien gesloten is" voor haar om een romantische relatie te hebben en dat ze "behoorlijk gelukkig" is, gewoon herinneringen maken met haar kinderen.

Hoewel ze het liefst een reisgenoot zou hebben, geniet ze ervan om alleen te zijn en omarmt ze ook haar onafhankelijkheid.

"Ik kom er een beetje van af om alleen te zijn", zei ze in de Dead, Not Divorced-podcast."Ik denk dat ik best open sta voor het idee om met iemand samen te zijn, maar weet je, er zou op dit moment zeker iemand buitengewoon nodig zijn om mijn medicijnkastje te delen. Ik denk dat die dagen voorbij zijn."

Aanbevolen: