Tom Cruise onthulde dat hij opzettelijk was opgezet tijdens zijn Wilde Oprah Winfrey-interview

Inhoudsopgave:

Tom Cruise onthulde dat hij opzettelijk was opgezet tijdens zijn Wilde Oprah Winfrey-interview
Tom Cruise onthulde dat hij opzettelijk was opgezet tijdens zijn Wilde Oprah Winfrey-interview
Anonim

Als nu maar elk interview met Oprah Winfrey kan zijn zoals haar tijd naast Tom Cruise, of de achtbaan met Lindsay Lohan. In werkelijkheid heeft Oprah enkele blindgangersinterviews gehad en de gastheer heeft zelfs onthuld dat ze een codewoord heeft als dingen niet zo interessant zijn …

Hierna zullen we het controversiële Tom Cruise-interview uit 2005 bespreken. We zullen onderzoeken wat Cruise echt van het interview vond en wat hij Seth Rogen erover vertelde achter gesloten deuren.

Tom Cruise's Couch-Jump op Oprah ging volledig viraal

Het moment ging absoluut viraal en The Ringer beschreef het het beste, binnen een paar minuten ging alles volledig naar het zuiden tussen Oprah en Tom Cruise.

"Binnen 15 minuten was Cruise op Oprah's bank gesprongen in een spontane uitbarsting van enthousiasme voor zijn persoonlijke leven. Cruise's ongebruikelijke showboating was memorabel, deels vanwege de ongewone setting."

Er wordt gezegd dat het moment van 2005 internetblogs lanceerde en bovendien de gevaren van de publieke opinie online liet zien, en hoe het een persoon op de lange termijn kan vormen.

Natuurlijk stond het moment in het teken van Tom Cruise die zijn liefde voor Katie Holmes besprak, op zijn zachtst gezegd op een zeer energieke manier. "Ik voelde me gewoon zo, en ik voel me ook zo voor haar. Ik kan het niet eens onder woorden brengen, om eerlijk te zijn. Dat gevoel, die connectie. Gewoon wie ze is en wat ze voor mij betekent," verklaarde Cruise.

We weten inmiddels allemaal dat de relatie geen stand hield en de twee gingen hun eigen weg ondanks de 'verbinding'. Beide partijen hielden zich in de jaren daarna zeer stil over het interview.

Seth Rogen onthulde echter dat Cruise inderdaad een mening had over wat er was gebeurd.

Seth Rogen onthulde dat Tom Cruise verklaarde dat het interview met opzet was bewerkt

We zullen de geldigheid hiervan nooit echt weten, maar Rogen zou de details onthullen in zijn memoiresboek Yearbook. Het betreffende moment vond plaats tijdens een vijf uur durende Knocked Up-bijeenkomst, waarbij Tom Cruise zelf ook aanwezig was.

In die paar uur had Cruise veel te zeggen, inclusief de bespreking van wat er tijdens dat interview gebeurde. Volgens Tom was het interview niet zo slecht als het leek en veel ervan was volledig zo opgezet vanwege de montage.

"Nou ja, ze laten het lijken alsof ik gek word, er is een gecoördineerde inspanning om het zo te laten lijken", zou Cruise tegen Rogen hebben gezegd.

"Ze hebben het bewerkt om het er zo veel erger uit te laten zien dan het was. Dat doen ze de hele tijd."

Tom had hetzelfde te zeggen na zijn interview met Matt Lauer, waarin hij beweerde dat farmaceutische bedrijven erop uit waren om hem te pakken te krijgen, omdat mijn onthulling van hun fraude hen ZO veel geld heeft gekost dat ze wanhopig zijn. Ze klauteren en ze doen er alles aan om me in diskrediet te brengen, zodat ik de verkoop niet meer schaad.”

In termen van zijn openbare opmerkingen over het Oprah-interview, zijn er echt niet veel geweest …

Tom Cruise had in het openbaar heel weinig over het interview gezegd

In termen van echte woorden van Tom zelf die we kennen, zijn er niet veel met betrekking tot het interview geweest. Hij maakte er wel een grapje over en beweerde dat hij in zijn "jaar van gevaarlijk springen" zat, verwijzend naar de film The Year of Living Dangerously.

Tom raakte in 2008 samen met Pop Sugar de basis van zijn reputatie. Vergelijkbaar met wat hij samen met Seth Rogen besprak, verklaarde Cruise dat hij er geen stress over heeft, aangezien de media het draaien zoals ze dat willen.

"Luister, ik heb het gevoel dat dingen absoluut verkeerd zijn begrepen, en er zijn dingen die ik beter had kunnen doen. Maar dan is er ook die wereld waar je heen gaat, 'Oh, het is zo verdraaid dat. Dat is ook een waarheid.' Weten wanneer en waar te communiceren, dat vind ik belangrijk. Vaak was ik nerveus bij het geven van interviews. Of ik voelde me soms niet zo op mijn gemak bij dingen. En ik realiseerde me dat het oké is. Er zijn dingen die je gewoon moet laten gaan. Ik moet gewoon mijn best doen."

Het is duidelijk dat dit tegenwoordig allemaal verleden tijd is, aangezien Cruise nog steeds serieuze successen boekt, vooral vanuit een carrièrestandpunt.

Aanbevolen: