Darren Criss onthulde dat hij terughoudend was om met zijn vrouw te trouwen

Inhoudsopgave:

Darren Criss onthulde dat hij terughoudend was om met zijn vrouw te trouwen
Darren Criss onthulde dat hij terughoudend was om met zijn vrouw te trouwen
Anonim

In de wereld zijn er miljoenen mensen die zo bang zijn om in het openbaar te spreken dat ze beven bij het idee. Aan de andere kant van het spectrum lijken veel beroemdheden zo verslaafd aan het krijgen van aandacht dat ze de kans grijpen om dagelijks voor publiek op te treden. Als het op de laatste groep aankomt, is het dan een verrassing dat velen van hen ook wanhopig op zoek zijn naar iemand in hun leven die onvoorwaardelijk van hen zal houden? Met dat alles in gedachten is het logisch dat er zoveel beroemdheden zijn die keer op keer zijn getrouwd.

In tegenstelling tot de sterren die verslaafd lijken te zijn aan het lopen door het gangpad, hebben sommige beroemdheden bewezen dat ze nooit willen trouwen. Goldie Hawn en Kurt Russell zijn bijvoorbeeld al vele, vele jaren een koppel en er zijn geen aanwijzingen dat ze ooit in het huwelijksbootje zullen stappen. In het midden van die twee groepen staat Darren Criss toen hij uiteindelijk trouwde, maar hij heeft toegegeven dat hij terughoudend was om met zijn vrouw door het gangpad te lopen.

Waarom Darren Criss niet wilde trouwen

Na de lancering van zijn carrière in het midden van de jaren 2000, heeft Darren Criss een aantal jaren geprobeerd om zijn grote doorbraak te vinden, maar het mocht niet baten. Toen veranderde dat allemaal voor hem in 2010, toen Criss een terugkerende rol kreeg in het tweede seizoen van Glee en zich vanaf het derde seizoen tot het vijfde bij de hoofdcast van de show voegde. In hetzelfde jaar dat Criss een tv-ster werd, kreeg zijn persoonlijke leven een wending en in 2010 begon hij ook met Mia Swier te daten.

Sinds Darren Criss en Mia Swier een stel zijn geworden, hebben ze schijnbaar nooit meer achterom gekeken omdat er geen geruchten over drama tussen hen waren. Bovendien, toen Criss en Swier samen op de rode loper verschenen, was hun connectie voor iedereen visueel duidelijk. Als gevolg daarvan verwachtte iedereen die aandacht schonk aan de relatie van Criss en Swier dat het paar relatief vroeg de zaken officieel zou maken. Het blijkt echter dat dit absoluut niet is hoe de dingen zijn verlopen.

Hoewel Darren Criss en Mia Swier in 2010 voor het eerst bij elkaar kwamen, trouwden ze niet in 2019. Ongeveer een jaar nadat het paar in het huwelijksbootje stapte, sprak Criss met People over hun relatie en onthulde hoe veel hield hij van hun huwelijk. “Het is een jaar geleden sinds de bruiloft. Dat was een van de meest ongelooflijke gebeurtenissen van mijn hele leven. De meest magische ervaring. Zeg wat je wilt over de constructie van huwelijk en traditie: bruiloften zijn geweldig.” Later in hetzelfde interview legde Criss een eenvoudige verklaring af waaruit bleek hoe blij hij was met Mia Swier als zijn vrouw. “Dit voelt goed. Getrouwd.”

Gezien het feit dat Darren Criss nu zo open is over het aanbidden van het huwelijksleven, roept dat een voor de hand liggende vraag op: waarom duurde het zo lang voordat hij van Mia Swier zijn vrouw maakte. Welnu, onmiddellijk nadat hij had verklaard dat trouwen "goed voelt", legde Criss zijn vroegere onwil om door het gangpad te lopen uit door zijn overtuiging aan te halen dat het kan worden toegeschreven aan zijn geslacht.

“Het idee van een huwelijk was niet iets waar ik eerder in mijn leven toe aangetrokken was. Het is bijna pijnlijk cliché, maar jongens groeien langzamer op. Meisjes worden gewoon sneller volwassen. Dit is wetenschap. Ik ben zeker geen uitzondering. Ik zal dit zeggen: ik sleepte mijn voeten.” Ten slotte verklaarde Darren Criss waarom hij uiteindelijk besloot te trouwen na zoveel jaren met Mia Swier. “Maar we waren al heel lang samen. Op dat punt in ons leven was het een bevestiging en het delen van ons leven en bestaan. In veel opzichten is het helemaal geen verandering geweest.”

Wie is de vrouw van Darren Criss, Mia Swier?

Net als haar beroemde echtgenoot Darren Criss, die ze in 2006 via gemeenschappelijke vrienden ontmoette voordat ze vier jaar later met hem begon te daten, werkt Mia Swier in de entertainmentindustrie. Swier kiest ervoor om achter de camera te blijven en is een producer en regisseur die promotiefilms heeft gemaakt voor onder meer Scream Queens, Glee, Shameless en Homeland.

Als Mia Swier niet bezig is achter de camera, heeft haar carrière een aantal fascinerende en verbazingwekkende wendingen genomen. Zo was Swier mede-oprichter van een productiebedrijf genaamd Effin Media en heeft ze een bachelordiploma van de New York University. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, trad Swier op als zanger en basgitarist voor Guns 'N' Hoses, een volledig vrouwelijke Guns 'N' Roses-tributeband.

Sinds Mia Swier door het gangpad liep met haar oude partner Darren Criss, is hun leven op zijn zachtst gezegd ingrijpend veranderd. In april 2022 beviel Swier immers van het eerste kind van het paar, een dochter. Aangezien Swier en Criss allebei een passie voor muziek hebben, is het logisch dat hun dochter Bluesy Belle kiest, ook al is dat duidelijk een zeer ongebruikelijke naam.

Aanbevolen: