Heeft de vrouw van Craig Ferguson, Megan Wallace Cunningham, zijn controversiële verleden vergeven?

Inhoudsopgave:

Heeft de vrouw van Craig Ferguson, Megan Wallace Cunningham, zijn controversiële verleden vergeven?
Heeft de vrouw van Craig Ferguson, Megan Wallace Cunningham, zijn controversiële verleden vergeven?
Anonim

Craig Ferguson zal waarschijnlijk bevestigen dat humor altijd kan helpen bij hosselen en ongetwijfeld ook kan helpen bij het veroveren van harten. De presentator van ABC's geestverruimende spelshow The Hustler en al tientallen jaren een beroemd gezicht op de Amerikaanse televisie, kunnen betrekking hebben op de doeltreffendheid van humor bij het vrijen van vrouwen. Maar zoals de komiek heeft ontdekt, is het winnen van hen slechts het halve werk. Hij had geen moeite om liefde te vinden, maar het was een ander verhaal.

Sommige mensen trouwen maar één keer in hun leven, maar niet in het geval van Craig. Hij probeerde drie keer uit een vliegtuig te springen. Hij heeft misschien een briljante carrière gehad, maar zijn romantische relaties waren moeilijk - omdat hij een spoor van onstabiele relaties heeft, met twee echtscheidingen, meerdere ex-aansluitingen en een gekke geschiedenis van extreem feesten. Heeft zijn vrouw, nadat hij eindelijk liefde heeft gevonden en geloften heeft uitgewisseld met Megan Wallace Cunningham, zijn controversiële verleden al vergeven?

Zijn gevecht met verslaving

Craigs uitstekende stand-uprollen en verschillende schrijfcredits droegen allemaal bij aan zijn succes in Hollywood, dat werd versterkt door zijn verwarde en tumultueuze geschiedenis. Iedereen die American On Purpose, zijn fantastische autobiografie, heeft gelezen, weet hoe verschrikkelijk zijn gevecht met inhoud werd.

De in Schotland geboren komiek vocht tegen alcoholverslaving en geestelijke gezondheid en kwam op een gegeven moment gevaarlijk dicht bij zelfmoord. Hij was immers op weg om een einde aan zijn leven te maken en besloot eerst wat te gaan drinken. Uren later dronk hij nog steeds aan de bar, vergetend wat hij moest doen.

Afgezien van alcoholisme, zou de reden achter zijn scheiding van zijn eerste vrouw het flirt- en drugsprobleem van de komiek zijn. Tijdens de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig was hij naar verluidt op zijn slechtst. Hij kon het werk amper bijbenen. Hij ging aan de drugs om het hoofd te bieden aan professioneel falen.

Hij legde in een interview uit: Ik werd wakker in een opslagruimte boven een Londense bar, bedekt met mijn eigen braaksel en plas… Ik was bijna dertig, gescheiden en blut. Ik kon niet eens naar Schotland komen om met Kerstmis bij mijn ouders te zijn.”

Gelukkig stelde Craigs nuchterheid en zelfreflectie hem in staat een niveau van zelfbewustzijn en begrip van zijn plaats in het universum te hebben dat hem ronduit grappig maakte op een pretentieloze en gemakkelijke manier. Op zijn Twitter deelde hij eerder dit jaar: Ik werd nuchter toen ik 29 jaar oud was. Vandaag 29 jaar geleden. Mijn oprechte dank aan jullie allemaal die dit mogelijk hebben gemaakt.”

Zijn zelfmoordpoging

De beroemde gastheer is open geweest over zijn eigen worsteling met alcoholisme en depressie. In een interview vertelde hij: "Het was een donkere tijd. Ik hield niet van de manier waarop ik leefde, ik kon niet stoppen met drinken, ik wilde - ik wilde niet echt stoppen met drinken, maar ik wilde niet dat mijn leven zou doorgaan zoals het was. Hierdoor voelde hij dat hij een einde moest maken aan zijn leven. Hij onthulde: "De gedachte die in mijn hoofd opkwam, die op dat moment rationeel aanvoelde, dat ik zelfmoord moest plegen." De dingen gingen niet zoals hij had gepland, omdat hij te dronken was om het zich te herinneren. Hij zei: "… op die vreemde manier redt alcohol soms het leven van alcoholisten."

Craig vervolgde: De paradox en het raadsel van alcoholisme is niet dat mensen drinken omdat ze zichzelf proberen te vernietigen, ze proberen zichzelf te redden… Drinken is niet echt het probleem. Het gaat meer om denken. Het is meer alsof ik een denkprobleem heb dan een drankprobleem, maar het kan natuurlijk heel snel een drankprobleem worden.”

Zijn eerdere relaties

Ondanks zijn slechte levensstijlkeuzes, is Craig Ferguson niet terughoudend geweest om opmerkingen over vrouwen te maken die een niveau van ervaring impliceren. Hij legde in een rapport uit 2009 van The New York Times uit dat hij komedie alleen "nuttig" vond totdat hij begreep dat hij het kon gebruiken om vrouwen aan te trekken."Ik realiseerde me dat vrouwen en humor heel nauw met elkaar verbonden waren", zei hij.

De komiek heeft in het verleden echt meerdere vrouwen aangetrokken en is in zijn leven drie keer getrouwd geweest. Toen hij op 20 oktober 1983 met Anne Hogarth trouwde, begon hij aan een achtbaanrit die de rest van zijn leven zou duren. Ondanks hun diepe liefde scheidde het paar pas na drie jaar weglopen. Hoewel het paar in 1986 scheidde, bleven ze op uitstekende voet staan.

Hij trouwde op 18 juli 1998 met Sascha Corwin, na zijn scheiding van zijn eerste vrouw. Milo Hamish Ferguson, de zoon van het voormalige echtpaar, werd toen geboren. Zijn tweede huwelijk hield helaas ook niet lang stand, aangezien ze in 2004 scheidden.

Heeft Megan zijn controversiële verleden vergeven?

Hoewel zijn eerste en tweede huwelijk mislukten, lijkt Craigs derde keer de charme te hebben vervuld. Hij vond liefde in het bijzijn van Megan Wallace Cunningham en ze trouwden in 2008 tijdens een privéceremonie. Heeft zijn vrouw Megan hem, na al het controversiële verleden van Craig Ferguson, hem al vergeven? Het lijkt erop dat ze hem vergeven had, want het paar gaat nog steeds sterk.

Craig werd zelfs voor de tweede keer vader na zijn derde huwelijk met Megan, toen ze in 2011 hun zoon Liam verwelkomden. Zal het allemaal harten en rozen zijn voor het paar? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: