Heeft Olivia Newton-John ooit de babysitter vergeven die naar verluidt haar huwelijk beëindigde?

Inhoudsopgave:

Heeft Olivia Newton-John ooit de babysitter vergeven die naar verluidt haar huwelijk beëindigde?
Heeft Olivia Newton-John ooit de babysitter vergeven die naar verluidt haar huwelijk beëindigde?
Anonim

Olivia Newton-John stond lang bekend om haar rol in Grease, maar haar carrière - en leven - was zoveel meer dan Sandy zijn.

Om te beginnen was Olivia moeder van één dochter, met wie ze haar hele leven heel close was. Ze verwelkomde dochter Chloe met de toenmalige echtgenoot Matt Lattanzi, met wie ze van 1984 tot 1995 getrouwd was.

En hoewel hun scheiding destijds een onderwerp van gesprek was, was het niet bepaald nieuws dat Olivia's aanstaande ex iemand anders had ontmoet terwijl ze nog samen waren. Zelfs de Wikipedia-pagina van Newton-John suggereert eenvoudigweg dat de twee uit elkaar zijn gedreven, voornamelijk vanwege verschillen in hun 'spirituele interesses."

Er is nog een andere factor die Wikipedia niet wil erkennen; de vrouw matt trouwde twee jaar na de scheiding van Olivia, maar die hij had ontmoet toen ze samen waren.

Matt Lattanzi trouwde met de oppas van zijn dochter

Zoals mensen vertelden, ontmoetten Matt Lattanzi en Olivia Newton-John elkaar op de set van Xanadu, toen Matt (een danser) 20 was. Olivia was toen 31. Hun dochter werd geboren in 1986 en toen ze zeven was, huurde het paar een babysitter in.

Cindy Jessup was 23 toen ze Olivia en Matt en hun dochter ontmoette, zegt Radar Online, en ze "eindelijk een band met Lattanzi smeden."

De beschrijving van Olivia's toenmalige oppas die contact maakte met haar toenmalige echtgenoot is bijna pijnlijk om te lezen, aangezien hun connectie voorafging aan de scheiding van Olivia en Matt. Het kan echter Olivia's eigen perceptie van de ontbinding van haar huwelijk zijn die de berichtgeving over Matt's schijnbare affaire heeft gekleurd.

Olivia Newton-John leek nooit verbitterd over de scheiding

Om het nog erger te maken, leek het erop dat Olivia niet hoorde over de relatie van haar man met hun babysitter totdat Lattanzi werd "geroepen" tijdens een fietstocht voor het goede doel voor kanker, merkt Radar Online op.

Erger nog, op het moment dat Olivia en Matt uit elkaar gingen, was bij Newton-John borstkanker vastgesteld en werd hij behandeld.

Maar zoals Radar Online het samenvatte, zou Olivia naar verluidt "weigeren bitter te zijn". Het interview met Olivia uit 2000 leek hetzelfde te suggereren.

Toen zij en de ster gingen lunchen in een restaurant in Malibu, schreef Jill Smolowe, leek Olivia te bidden voordat ze aan haar ma altijd begon, en zei dat ze "het eten bedankte en de mensen bedankte die het eten hadden bereid."

Olivia vertelde destijds ook over haar toenmalige vriend, Patrick McDermott, met wie ze negen jaar lang met veel plezier uitging. Hoewel Patrick later tijdens een visreis verdween, om nooit meer gevonden te worden, leek het paar in 2000 adorabel gelukkig samen.

Ondanks haar geluk in die tijd, weigerde Olivia nog steeds om haar scheiding van Matt te bespreken en zei: "Ik denk niet dat dat iemands zaak is, behalve de onze."

Er werd echter onthuld dat de twee parencounseling bijwoonden, vóór hun scheiding, wat volgens Wikipedia in 1995 was, maar volgens People werd dit in 1996 afgerond.

In 1997 was Matt Lattanzi hertrouwd met Cindy Jessup, en ze bleven getrouwd tot 2007.

Olivia's ex-man's ex-vrouw bracht hulde aan de ster

Hoewel ze grotendeels de schuld kreeg van de uiteindelijke scheiding van Olivia en Matt, en het is moeilijk te zeggen dat ze geen rekening heeft gehouden met de tijdlijnen, had Cindy Jessup, nu Cindy Fisher, alleen aardige dingen te zeggen over Olivia bij haar overlijden.

Zoals Fisher de overleden actrice beschreef, leek het alsof er geen wrevel was over hun eerdere relatie. Cindy verklaarde: "Ze was zo'n kracht voor goedheid, ze hielp altijd anderen."

Daily Mail nam contact op met Fisher voor commentaar na het overlijden van Newton-John en beschreef dat Cindy met een chirurg trouwde en twee kinderen kreeg (zij en Matt hadden samen geen kinderen) nadat haar huwelijk met Matt was geëindigd.

De publicatie werkte verder uit dat, volgens een "naamloze vriend" van het voormalige stel, zei dat er "geen romance" was tussen Cindy en Matt voordat hij van Olivia scheidde.

Verder merkte Daily Mail op dat Olivia "het huwelijk [van Cindy] met Lattanzi had omarmd ondanks haar persoonlijke verdriet." Matt zei ook dat hij niet had kunnen hopen op een beter resultaat met zijn tweede huwelijk.

Olivia ging ook verder en leek geen wrok te koesteren. Ze trouwde in 2008 met John Easterling en ze waren getrouwd op het moment van haar overlijden. Matt Lattanzi trouwde met een derde vrouw, die ook een eerbetoon aan Olivia op sociale media plaatste na het horen van het nieuws.

Aanbevolen: