Matt LeBlanc en Matthew Perry trollen elkaar op vrienden met niet-gescripte momenten die de show haalden

Inhoudsopgave:

Matt LeBlanc en Matthew Perry trollen elkaar op vrienden met niet-gescripte momenten die de show haalden
Matt LeBlanc en Matthew Perry trollen elkaar op vrienden met niet-gescripte momenten die de show haalden
Anonim

Tien seizoenen lang domineerden Friends de wereld van sitcoms. Ondanks dat de show in het begin van de jaren 2000 eindigde, blijft deze nog steeds uiterst relevant, vooral gezien het gemak waarmee de show bekeken kan worden.

In het volgende zullen we kijken naar het opnameproces en waarom het anders was in vergelijking met andere sitcoms. Daarnaast kijken we naar momenten waarop Matt LeBlanc en Matthew Perry elkaar trollen.

Het blijkt dat de niet-gescripte regels de show hebben gehaald!

Vrienden hadden verschillende iconische niet-gescripte regels

Vrienden hadden de neiging om dingen anders te doen, de show was nooit overdreven geproduceerd en de regels die voorafgaand aan het filmen werden geschreven waren altijd aan verandering onderhevig.

Uiteindelijk ging het allemaal om het publiek en de manier waarop ze op bepaalde regels reageerden - soms vroeg Lisa Kudrow zelf aan de mensen in de studio of ze een bepaalde regel of clou begrepen moest zeggen.

De acteurs zelf waren ook behoorlijk briljant als het ging om het pitchen van hun eigen tekst. Er werd op Matthew Perry vertrouwd om zelf met een betere lijn te komen als er iets niet landde.

David Schwimmer was ook briljant in zijn eigen recht en bedacht de regel "het smaakt naar voeten" tijdens de Trifle-aflevering.

Hoewel Courteney Cox Jennifer Aniston bestempelde als het castlid dat haar tekst het meest vergeet, voorzag Jen de show van een aantal iconische momenten.

Een van hen was toevallig volledig buiten het script en noemde haar huwelijk met Ross 'de ergste kater ter wereld'. Het publiek reageerde zo heftig op het moment dat het publieksgeluid eigenlijk moest worden bewerkt.

Onder andere niet-gescripte momenten waren LeBlanc en Perry die elkaar plaagden - de momenten waren zo goed dat ze uiteindelijk werden behouden tijdens de laatste snede.

Chandler's Q-Tip Line en Joey die Chandler de schuld gaf van de plakkerige pagina's waren volledig geïmproviseerd

Het kan worden beschouwd als Chandlers beste regel ooit in de show. Het seizoen 2-moment begon met Chandler die vroeg of iemand een kleermaker kende, op dat moment komt Joey tussenbeide. "Hij deed mijn eerste pak toen ik 15 was, nee wacht, 16, nee, 15… wanneer was 1990?"

Op dat moment spreekt Chandler de iconische, niet-gescripte regel uit: "je moet de Q-tip stoppen als er weerstand is." De regel kreeg een monsterlijke lach van het publiek en wordt vandaag nog steeds gevierd door fans.

"Mijn ALL TIME favoriete Chandler-lijn, dames en heren!"

"Weet je nog dat je die regel hoorde toen de scène voor het eerst op tv werd uitgezonden. Denk dat het mijn favoriete sarcasme van Chandler is. Toegegeven, de concurrentie is hevig."

Ten slotte zou LeBlanc tijdens seizoen 6 wraak nemen op Perry tijdens de speciale Thanksgiving-aflevering. Terwijl Rachel de Trifle uitlegt, beseffen Ross en Joey al snel dat er iets mis is gegaan. Rundvlees gaat niet in een kleinigheid… Ross stelt dat het probleem was dat de pagina's aan elkaar plakten, op dat moment roept Joey: "Chandler."

We weten niet precies hoe iedereen het bij elkaar heeft kunnen houden, want het is volgens de fans een van de meest hilarische momenten in de show.

"Joey die "Chandler!" roept nadat hij hoorde dat de pagina's van het kookmagazine aan elkaar plakten, wordt door de makers beschouwd als een van de smerigste grappen in de show."

"Joey schreeuwt "Chandler!" Is een absoluut GEM van een grap! Zoveel gezegd, we hebben maar één woord en verbazingwekkend geacteerde gezichtsuitdrukking!"

Iconische momenten die volledig geïmproviseerd waren!

Was er rundvlees tussen Matthew Perry en Matt LeBlanc van de camera?

Chandler en Joey worden door velen beschouwd als een van de grootste sitcom-duo's ooit. De vader van LeBlanc heeft echter een beetje in de pot geroerd en beweerde dat er mogelijk spanning tussen de twee was.

"Hij wilde een paar keer op [Perry] slaan", vertelde hij Radar Online.

Aangezien LeBlanc en zijn vader problemen hadden en niet praten, is de verklaring misschien niet helemaal geloofwaardig. Hoewel er andere geruchten waren over de mogelijkheid dat Perry hun echte relatie zou onthullen in een allesomvattend boek.

Desalniettemin, ondanks de geruchten, zei LeBlanc dat ze nog steeds erg close zijn en het prima met elkaar konden vinden tijdens de reünie.

Aanbevolen: