Elke keer dat critici Halle Berry's 'Catwoman' absoluut uit elkaar haalden

Inhoudsopgave:

Elke keer dat critici Halle Berry's 'Catwoman' absoluut uit elkaar haalden
Elke keer dat critici Halle Berry's 'Catwoman' absoluut uit elkaar haalden
Anonim

Hoe hard iedereen die bij een film betrokken is ook probeert om het geweldig te maken, het kan toch misgaan. Om die reden worden er jaarlijks zoveel slechte films uitgebracht dat de Razzie Awards zijn gemaakt om de slechtste films van het jaar te vieren. Desondanks wordt de overgrote meerderheid van de vreselijke films die worden uitgebracht, snel door bijna iedereen vergeten.

Als het gaat om Catwoman uit 2004 uit het DCuniversum, was de film zo slecht dat hij de geschiedenis in is gegaan als een van de slechtste films ooit gemaakt, hoewel Halle Berry een fortuin verdiende met de film. In feite is het enige dat de meeste mensen leuk vinden aan Catwoman het lezen van enkele van de vele recensies die de film hebben verwijderd.

10 De Chicago-lezer verdedigde de eer van Catwoman het personage door de film te roepen

In de jaren sinds Batman-fans voor het eerst kennis maakten met Catwoman in de strips, is het personage enorm populair geworden. Om die reden geven veel mensen om Catwoman als personage en willen ze dat iedereen die haar aanpast aan het grote of kleine scherm het goed doet. Blijkbaar een van die mensen, Noah Berlatsky van Chicago Reader, verdedigde de eer van het Catwoman-personage in zijn recensie. "Het is duidelijk dat niemand die bij deze ramp betrokken is, ook maar iets om Catwoman geeft."

9 The Wall Street Journal noemt 'onzin' als het om Catwoman gaat

Als de meeste mensen aan The Wall Street Journal denken, komt het financiële advies van de publicatie in je op. Desondanks is The Wall Street Journal ook een gerespecteerde bron geworden voor het schrijven van films en toen Joe Morgenstern de film voor de publicatie aanpakte, werd hij een van de vele opmerkelijke recensenten die samenvatten hoe slecht Catwoman is.“De regisseur van Catwoman, een specialist in visuele effecten genaamd Pitof, is niet gebonden aan de regels van het filmmaken. Scènes die logisch zijn? Onzin. Personages met innerlijke levens? Helemaal voorbij.”

8 AV Club wees erop dat Catwoman er zelfs niet in slaagde sexy te zijn

Halle Berry is haar hele leven in staat geweest om het libido van mensen in een oogwenk op te hogen. Ondanks dat, toen Keith Phillips van AV Club Catwoman recenseerde, wees hij erop dat de film haar personage zelfs niet sexy maakte. Meedogenloos opzichtig en verliefd op de PG-13 benadering van knik, Catwoman is in wezen een excuus om Berry te poseren in steeds magere outfits. Het is echter allemaal te prefab om je als sexy te registreren, en zelfs de vechtscènes zien eruit als modeshoots.”

7 Empire Magazine noemde Catwoman's "ondiepe en "saaie" karakters

Uiteindelijk mislukken of slagen de meeste films op basis van het feit of bioscoopbezoekers al dan niet verbinding maken met de personages van de film. Bovendien moeten stripfilms en actiefilms boeiende actiescènes bevatten. Helaas wijst Roberto Sadovski van Empire Magazine er terecht op dat Catwoman in beide categorieën fa alt. "Dit is alleen de moeite waard als je oppervlakkige karakters en saaie, plastic actiescènes aankunt omwille van onbedoeld gelach."

6 BBC.com noemde Catwoman “Trash”

Toen Batman & Robin in 1997 uitkwamen, had bijna iedereen een hekel aan de film. In de jaren daarna worden Batman & Robin nog steeds bij elke beurt bespot, maar sommige mensen hebben omarmd hoe campy het is. Helaas voor BBC.com's Nev Pierce, mislukte hun poging om van Catwoman te genieten als kamp volkomen. “Voor ongeveer 40 minuten is Catwoman campy, trashy en leuk. Dan is het gewoon afval: saai en deprimerend leeg.”

5 Waarnemer waarschuwde dat Catwoman kijkers minder intelligent maakt

In het leven maken mensen soms ervaringen mee die ze levensveranderend noemen. In een ideale wereld zouden al die ervaringen resulteren in positieve verandering, maar volgens Rex Reed van Observers maakt het kijken naar Catwoman kijkers minder intelligent.“Het soort film dat bijna garant staat voor het verlies van een paar I. Q. punten.”

4 The Times UK zou zelfs geen knaagdier aan Catwoman onderwerpen

Heel lang zijn veel producten die zijn ontworpen voor menselijk gebruik, eerst op ratten getest. Hoewel veel mensen dat verontrustend vinden, is het toch duidelijk dat het testen van gevaarlijke producten op knaagdieren gebruikelijk is. Desondanks suggereerde James Christopher van The Times UK dat Catwoman te erg is om een knaagdier toe te brengen. "Een thriller die je een laboratoriumrat niet zou aandoen." Geen wonder dat Halle Berry een Razzie Award won voor slechtste actrice voor Catwoman.

3 Richard Roeper vroeg zich af of Catwoman überhaupt een film was

Als de meeste mensen zouden worden gevraagd om Catwoman van Halle Berry te beschrijven, zou het woord film waarschijnlijk een van de eerste dingen zijn die ze zeggen. Volgens de beroemde recensent Richard Roeper is het echter zeer de vraag of Catwoman überhaupt een film is. “Dit is nauwelijks een film -- het is meer een muziekvideo-slash-tv-commercial-slash-computerspel.”

2 Roger Ebert was verbaasd dat Catwoman "echt slecht" was en dat er geen chemie was

Ongetwijfeld de beroemdste filmrecensent aller tijden, veel mensen hebben de mening van Roger Ebert over films in de loop der jaren zeer serieus genomen. Om die reden zegt het feit dat Ebert Catwoman duidelijk niet serieus kon nemen en de film helemaal niet leuk vond veel. Nadat hij aanvankelijk had gezegd dat Halle Berry er geweldig uitzag in Catwoman, zei Ebert verder: Al het andere is ongelooflijk slecht. Dit is echt een slechte film. Ik bedoel, er is geen chemie tussen Benjamin Bratt en Halle Berry. Geen. Geen. Ik bedoel, het is maar goed dat het PG-13 is en dat de liefdesscène buiten beeld was, omdat het waarschijnlijk saai zou zijn geweest.”

1 De Toronto Star en Miami Herald dachten dat Catwoman onzin was

Toen Peter Goddard van Toronto Stars Catwoman recenseerde, schreef hij uitgebreid over de film, net als al zijn collega's. Als het er echter op aan komt, kan de recensie van Goddard heel eenvoudig worden samengevat."Ga weg uit de kattenbak." Het is niet verwonderlijk dat Connie Ogle van Miami Herald een vergelijkbare kijk had. “Catwoman hoort niet op het grote scherm. Het hoort thuis in de kattenbak of om van de onderkant van onze schoenen te worden geschraapt als we snel naar een ander theater gaan.'

Aanbevolen: