Vrienden'-fans vertellen trollen om 'Matthew Perry met rust te laten' na terugvalgeruchten

Vrienden'-fans vertellen trollen om 'Matthew Perry met rust te laten' na terugvalgeruchten
Vrienden'-fans vertellen trollen om 'Matthew Perry met rust te laten' na terugvalgeruchten
Anonim

Friends fans zijn gekomen om de verdediging van Matthew Perry te schitteren nadat hij zijn toespraak in een promo voor de aanstaande reüniespecial leek te vervloeken.

Perry werd gezien met co-sterren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc om de show te plagen, die in april werd opgenomen en op 27 mei uitgezonden zal worden via HBO en HBO Max.

Sommige fans merken dat de 51-jarige acteur stamelde en in de clip staarde.

Toen hem werd gevraagd of hij ooit iets van de set als souvenir meenam, gaf hij toe: Ik heb de koekjestrommel gestolen met de klok erop' met een zwaar 'sh'-geluid aan het begin van 'stole'.

Sommige fans waren er snel bij om hun zorgen te uiten op Twitter.

"Ik heb net People een interview gezien en kan niet geloven hoe Matthew Perry eruitziet… serieus, het breekt mijn hart", schreef een fan online.

"Het doet me pijn om Matthew Perry zo te zien, hij lijkt gewoon afwezig, starend naar de leegte, langzaam sprekend", schreef een ander.

"Ik wil het niet zeggen, maar ik ben verdrietig en bang als een hel voor Matthew Perry", voegde een derde eraan toe. "Verdomme, Matthew Perry in die PEOPLE Friends-interviews", merkte een vierde op.

Maar de acteur - die de beroemde Chandler Bing speelde - in de succesvolle sitcom uit de jaren 90 werd door de meesten verdedigd.

One schreef: "Laten we de vriendenreünie niet gebruiken om de spot te drijven met de manier waarop Matthew Perry er tegenwoordig uitziet. Mensen worden ouder, gek genoeg", schreef iemand.

"Matthew heeft VEEL meegemaakt sinds zijn vrienden in 2004 zijn verwikkeld. wees respectvol in plaats van veroordelend", voegde een tweede eraan toe.

"Lieve God, laat hem met rust. Stop met het toepassen van je microscoop op elk aspect van zijn persoon terwijl je hongerig uitkijkt of hij fa alt, zelfs een klein beetje. Hij zegt dat hij emotioneel is en dat zijn woorden daardoor niet perfect zijn. Stop met hem te veroordelen! Hij heeft liefde van zijn fans nodig, en hij krijgt het van mij ", merkte een derde hartstochtelijk op.

Perry is open geweest over zijn eerdere worsteling met verslaving en vertelde eerder aan People dat dingen "uit de hand liepen en erg ongezond" waren nadat hij door een jetski-ongeluk in 1997 verslaafd was geraakt aan de pijnstiller Vicodin.

De onlangs verloofde ster toegelaten tot BBC Radio 2 in 2016.

"Ik kan me geen drie jaar van [de show] herinneren", zei hij. "Ergens tussen seizoen 3 en 6 … ik was er een beetje uit."

Perry zal hierna te zien zijn in de komedie Don't Look Up, die het verhaal volgt van twee astronomen, gespeeld door Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence.

Aanbevolen: