Kim Kardashian pronkt met haar metallic zwemcollectie op Instagram

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian pronkt met haar metallic zwemcollectie op Instagram
Kim Kardashian pronkt met haar metallic zwemcollectie op Instagram
Anonim

Media-persoonlijkheid Kim Kardashian heeft zojuist een voorproefje gegeven van hoe de nieuwe badpakcollectie van SKIM eruit zal zien. De Instagram-foto's die ze plaatste, tonen haar in verschillende metalen badpakken met groot blond haar. Ze lijken ook bij het zwembad te zijn genomen, zoals uit Kardashian's eigen huis. Op sommige foto's zijn ook twee andere modellen te zien, en ze wordt vergezeld door twee poedels.

De SKIMS Instagram-pagina plaatste ook video's van Kardashian in metalen badpakken en de releasedatum van de collectie. In een van de foto's suggereert het bijschrift wat ontwerpers met de lijn wilden doen, namelijk "om de nauwelijks aanwezige poolvibes tot leven te brengen door middel van haar iconische, op Old Hollywood geïnspireerde stijl." Dit is waarschijnlijk de inspiratie geweest voor het blonde haar dat op Kardashian wordt getoond, en draagt bij aan de kleuren die voor de collectie worden gebruikt.

Vóór deze foto's plaatste Kardashian een badkamer-selfie van haar in een van de badpakken met het bijschrift 'BINNENKORT'. Vanaf deze publicatie is Kris Jenner het enige andere familielid dat de lijn ondersteunt, die SKIMS Instagram Story op haar heeft gedeeld.

Wat is SKIMS?

Voor degenen die nog nooit van het bedrijf hebben gehoord, het werd in 2019 opgericht door Kardashian en is een oplossingsgericht merk dat de volgende generatie ondergoed, loungewear en shapewear creëert. Kardashian heeft ervoor gezorgd dat dit bedrijf zich richt op lichaamspositiviteit en inclusiviteit in het hele merk en inclusieve maatvoering toepast. De lijn is sindsdien uitgegroeid tot een shapewear-imperium en is nu meer dan drie miljard dollar waard.

Het bedrijf heeft samengewerkt voor verschillende evenementen en bedrijven en wordt ook verkocht in Nordstrom-winkels in het hele land. Verschillende beroemdheden hebben gemodelleerd of gezien met het dragen van de SKIMS-producten, en de familieleden van Kardashian hebben ook in deze kleding gemodelleerd. Familieleden die het meest hebben deelgenomen zijn Khloe, Kourtney en Kylie Jenner.

Wat zit er in de collectie?

SKIMS staat bekend om zijn vele maten en verkoopt zijn badpakken tussen XXS-4X. Ze verkopen in totaal tien producten en ze zijn allemaal verkrijgbaar in drie verschillende metallic kleuren. De prijzen voor elk product variëren van $ 48,00- $ 128,00, en zijn inclusief bikini's, badpakken en een sarong-minirok.

Zodra deze collectie uitkomt, zijn dit de enige zwempakken die beschikbaar zijn op de SKIMS-website. Aan een online campagne heeft het bedrijf dit toegevoegd om hun manier van zwemmen te beschrijven, waarbij het SKIMS SWIM-systeem wordt beschreven als "een nieuwe manier om je complete zwemgarderobe op te bouwen. ups."

Alle andere SKIMS-producten zijn online en in de winkels verkrijgbaar. Voor degenen die een product willen kopen, neem een kijkje op hun website en kijk op sociale media voor mogelijke kortingsbonnen en speciale aanbiedingen.

Aanbevolen: