Kim Kardashian West pronkt met gerimpelde taille voor nieuwe vakantiecollectie

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian West pronkt met gerimpelde taille voor nieuwe vakantiecollectie
Kim Kardashian West pronkt met gerimpelde taille voor nieuwe vakantiecollectie
Anonim

Kim Kardashian West lanceert haar make-upcollectie voor de feestdagen voor KKW Beauty en natuurlijk, wie anders zou de nieuwe collectie kunnen modelleren dan de reality-tv-koningin zelf. Tijdens de fotoshoot droeg West glamoureuze winterlooks terwijl ze in nepsneeuw zat en haar kleine taille liet zien.

De nieuwe KKW Beauty-collectie, die West op Instagram deelde, de Crystallized Collection, bevat gloednieuwe producten, waaronder nieuwe compacte Blush Duos, een 10-Pan oogschaduwpalet, een nieuwe 8-delige Mini Lip Liner Set en 5 -pc Mini glansset. De ster zag er geweldig uit terwijl ze haar nieuwe make-upcollectie droeg met dramatische gevleugelde eyeliner en een lange gevlochten paardenstaart voor de fotoshoot die werd vastgelegd in Calabasas, Californië.

Kim's taille is een gespreksonderwerp

Maar iedereen lijkt het te hebben over haar strakke taille in de fotoshoot van de collectie. De realityster heeft in het verleden gedeeld dat ze een taille van 24 inch heeft en zei dat haar geheim om haar figuur te behouden een veganist werd. "Ik eet helemaal plantaardig als ik thuis ben", vertelde West.

Ze is ook erg toegewijd aan sporten en legt uit: "Ik krijg er 's ochtends echt een goed gevoel van voordat alle kinderen opstaan. Dat is mijn tijd voor mezelf, en ik heb dat echt nodig om alles in evenwicht te brengen, maar dan zo niet, dan heb ik mijn Soultionwear om alles in te houden en heb ik lichaamsmake-up om het allemaal te bedekken, dus ik ben goed, ik ben gedekt voor als ik me niet op mijn best voel."

De strakke taille van Kim Kardashian West was een onderwerp van gesprek toen ze in 2019 op het Met Gala-tapijt stapte in een wetlook-jurk. Kim droeg een superstrak korset van de Franse ontwerper Thierry Mugler. Ze gaf toe dat ze speciale ademhalingslessen moest krijgen terwijl ze het droeg en kon niet eens gaan zitten in het ontwerp.

Ze vertelde de Wall Street Journal ook dat het dragen van het ontwerp de meeste pijn was die ze ooit heeft meegemaakt. "Ik heb in mijn leven nog nooit zo'n pijn gevoeld." Denk dat de term "schoonheid is pijn" nooit meer herkenbaar was voor de ster.

Aanbevolen: