Tristan Thompson's relaties zijn het enige dat de krantenkoppen ha alt; Speelt hij nog steeds basketbal?

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson's relaties zijn het enige dat de krantenkoppen ha alt; Speelt hij nog steeds basketbal?
Tristan Thompson's relaties zijn het enige dat de krantenkoppen ha alt; Speelt hij nog steeds basketbal?
Anonim

Tristan Thompson is de laatste tijd het onderwerp van zoveel entertainment, maar niet om redenen die hij zou kunnen waarderen. De NBA-ster was begonnen te verschijnen in de hit reality-serie Keeping Up with the Kardashians nadat bekend was geworden dat hij aan het daten was met Khloe Kardashian Sindsdien staat Thompson in het middelpunt van verschillende schandalen als er werd onthuld dat hij voortdurend vals speelde tijdens hun relatie, ook na de tijd dat Kardashian het leven schonk aan hun dochter, True.

Ondanks dit heeft Thompson nog steeds een aantal optredens gedaan in de nieuwe realityshow van de familie op Hulu, The Kardashians, hoewel Kardashian ook schijnbaar heeft bevestigd dat ze voorgoed voorbij zijn. En met al dit drama om hem heen, is Thompsons NBA-carrière dan ook voorbij?

Tristan Thompson heeft toegegeven dat hij Khloe Kardashian heeft bedrogen

Kardashian begon te daten met Thompson nadat hij uit elkaar was gegaan met zijn ex-man Lamar Odom. In eerste instantie leek het erop dat Kardashian eindelijk het geluk had gevonden, vooral nadat bekend werd dat het stel hun eerste kind verwachtte. Echter, beschuldigingen van bedrog tegen Thompson begonnen bijna snel aan de oppervlakte te komen nadat het ex-koppel hun relatie openbaar had gemaakt.

In het begin werd Thompson gespot terwijl hij nonchalant contact maakte met verschillende vrouwen, ook vlak voordat Kardashian zou gaan bevallen van hun kind. Later, in 2019, werd ook onthuld dat de NBA-speler een korte rendez-vous heeft met Jordyn Woods, die een goede vriend was van de Kardashians (ze was de beste vriendin van Kylie Jenner) tot het schandaal uitbrak.

Meer recentelijk werd ook onthuld dat Thompson een affaire had met zijn trainer, Maralee Nichols. Nichols zou later aankondigen dat ze zwanger was van hun kind, wat Thompson alleen toegaf na een vaderschapstest.

Sindsdien heeft Thompson een verklaring vrijgegeven waarin hij Kardashian zijn excuses aanbiedt voor het schandaal. "Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving zowel in het openbaar als privé heb gekwetst of teleurgesteld… Khloé, je verdient dit niet", schreef hij op Instagram. “Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet…"

Ondertussen konden fans net zien hoe de meest recente onthulling over de affaire van Thompson zich in re altime afspeelde voor Kardashian. De realityster en de rest van haar familie hebben de beslissing genomen om de hele beproeving op te nemen in hun nieuwe show.

“We proberen als gezin de privacy van onze partners of belangrijke anderen te beschermen, aangezien ze zich hier niet echt voor hebben aangemeld; dat hebben we gedaan, 'legde Kardashian uit. “Maar als iets echt openbaar is zoals dit was, zou het vreemd zijn als Tristan deel uitmaakte van de show en dan ineens verdwijnt hij, en we praten er nooit over. Kijkers zullen zich bijna gekleineerd voelen alsof we geen dingen delen en het is niet zo echt. Dus ja, we pakken het aan.”

Speelt Tristan Thompson nog steeds basketbal?

Thompson is tegenwoordig misschien een beetje een realityster geworden, maar dat betekent niet noodzakelijk dat hij zijn basketbaldagen achter zich heeft gelaten. De NBA-speler verhuisde onlangs naar de Chicago Bulls na de beslissing van het team om aanvaller Alfonzo McKinnie vrij te laten. Thompson had eerder gespeeld voor de Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, Sacramento Kings en meer recentelijk de Indiana Pacers die afstand deden van de basketbalveteraan zodat hij bij de Bulls kon tekenen.

Bulls-coach Billy Donovan probeerde Thompson vast te leggen sinds hij hem voor het eerst zag toen hij hoofdcoach was van de Universiteit van Florida. En hoewel het zo lang duurde voordat de twee mannen eindelijk in hetzelfde team zaten, is er geen betere tijd dan nu, aangezien de Bulls zeker iemand in het centrum kunnen gebruiken, aangezien de selectie van het team de laatste tijd wordt geplaagd door blessures.

Toegegeven, elke speler gaat door een overgangsperiode, maar Thompson is ervan overtuigd dat aanpassingsvermogen een van zijn belangrijkste troeven is.

“(Spelers) dat coaches dingen voor je moeten opstellen, toneelstukken voor je moeten opstellen of situaties op maat moeten maken om succesvol te zijn, niet elk team kan die gebruiken. Je wilt een man zijn die je coach gewoon in elk scenario kan pluggen, "legde hij uit. "Ik heb het gevoel dat ik een niche voor mezelf heb (gemaakt) in deze competitie door een van die jongens te zijn die daar gewoon in kunnen pluggen en gewoon gaan spelen."

Donovan zelf gelooft ook dat Thompson zich zonder al te veel moeite zal kunnen aanpassen aan de Bulls. "Hij bestaat al zo lang, hij heeft in verschillende teams gezeten, hij heeft met verschillende spelers gespeeld, maar de aanpassingsperiode van het spelen met een nieuw team kost altijd wat tijd. De terminologie zal wat tijd kosten', legde de coach uit. "Hij moet dat onder de knie krijgen, want hij is heel erg vocaal." En in tegenstelling tot zijn relatie met Kardashian, lijkt het erop dat er geen drama is rond Thompson in de NBA.

Ondertussen, buiten de rechtbank, lijkt Thompson een minnelijke co-ouderschapsrelatie te hebben met Kardashian. De exen werden onlangs samen gespot tijdens een familie-uitje tijdens het Vaderdagweekend.

Aanbevolen: