Travis Scott pauzeert concert vanwege veiligheidsproblemen (in tegenstelling tot Astroworld)

Inhoudsopgave:

Travis Scott pauzeert concert vanwege veiligheidsproblemen (in tegenstelling tot Astroworld)
Travis Scott pauzeert concert vanwege veiligheidsproblemen (in tegenstelling tot Astroworld)
Anonim

Na het ontvangen van kritiek omdat hij bleef optreden tijdens het fatale Astroworld-festival, lijkt Travis Scott de dingen anders te doen. Tijdens zijn recente optreden in New York pauzeerde de rapper de show om een veiligheidsprobleem aan te pakken.

Op maandag trad Travis op in Brooklyn, New York op Coney Island's The Day Party: Independence Day. Volgens een video gepubliceerd door TMZ stopte de rapper met optreden toen hij verschillende toeschouwers op een verlichtingsspant zag zitten. "We hebben jullie allemaal nodig om naar beneden te gaan", klinkt een stem achter de camera, die de aanwezigen instrueert om uit de structuur te komen.

Een andere video waarin Travis zei: "Hé, mijn broer, mijn broer, zorg er gewoon voor dat je in orde bent, mijn broer. Hoor je me?" Het concert werd hervat zodra de aanwezigen uit de lichtstructuur kwamen.

Hoe Travis veiligheid voorop stelt bij toekomstige concerten

Nadat er beelden van het evenement in omloop kwamen, gaf een vertegenwoordiger van Travis een verklaring af waarin hij zijn toewijding aan veiligheid benadrukte.

Travis’ beslissing om het concert te pauzeren staat in schril contrast met zijn reactie op de chaos van Astroworld. Tijdens de 2021-editie van het festival, dat Travis oprichtte in zijn woonplaats Houston, Texas, stroomde de menigte toe, waardoor 10 mensen omkwamen, waaronder minderjarigen.

Na het evenement werd Travis bekritiseerd omdat hij ondanks de stijgende menigte bleef optreden en een afterparty bijwoonde. Hij werd ook beschuldigd van het aanmoedigen van een rel op sociale media voorafgaand aan het festival. Evenzo zijn de organisatoren van Astroworld bekritiseerd omdat ze niet de juiste veiligheidsmaatregelen hebben getroffen om een dergelijke tragedie te voorkomen.

Travis' carrière leek ondanks het tragische festival niet te lijden - hij heeft dit jaar verschillende optredens gegeven en heeft zich al aangemeld voor zijn eerste post-Astroworld muziekfestival-optreden.

De vader van twee wordt echter geconfronteerd met talloze rechtszaken die verband houden met de tragedie. Volgens rapporten bedraagt de totale waarde van alle rechtszaken 10 miljard dollar. Maar aangezien hij doorgaat met het boeken van optredens (en een vermoedelijk vermogen van $ 60 miljoen heeft), lijkt het er niet op dat Travis zich door de Astroworld-controverse laat weerhouden van het bevorderen van zijn carrière.

Aanbevolen: