In tegenstelling tot Vince Chase, besloot Adrian Grenier om weg te gaan uit L.A

Inhoudsopgave:

In tegenstelling tot Vince Chase, besloot Adrian Grenier om weg te gaan uit L.A
In tegenstelling tot Vince Chase, besloot Adrian Grenier om weg te gaan uit L.A
Anonim

Leven "off the grid" is absoluut niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een can-do-houding en een vasthoudendheid die veel mensen, vooral beroemdheden, niet gewend zijn. Daarom is het niet alleen een schok voor hun fans als beroemdheden besluiten om van de grid te leven, maar ook voor mensen die het sterrendom zien als een zilveren lepel die nooit leeg blijft. Dat is het geval voor Adrian Grenier van Entourage.

Op Entourage speelde Grenier Vince Chase, een personage dat geobsedeerd is door het bereiken van de hoogten van het Hollywood-leven voor zowel zichzelf als zijn vrienden. Maar in het echte leven heeft Grenier een beslist ander traject gevolgd. Ver van de glitter en glamour van klatergoud, houden de huidige plannen van de HBO-ster erin om volledig zelfvoorzienend te worden en een milieuvriendelijk bestaan te behouden.

Lees verder om meer te weten te komen over de opmerkelijk unieke levensstijl van beroemdheden van Adrian Grenier!

Adrian Grenier kocht een boerderij buiten Austin, Texas

Entourage liep van 2004 tot 2011 op HBO met 8 seizoenen. Adrian Grenier, met in de hoofdrol Vincent Chase, werd beroemd en speelde personages in films als Trash Fire en The Devil Wears Prada.

Een tijdje leek het erop dat zijn levensstijl in New York City en Los Angeles bij hem paste, totdat hij Austin, Texas vond. In een artikel gepost door People Magazine wordt Grenier geciteerd waarin hij lovend spreekt over zijn hervonden liefde voor de stad en haar mensen. Hij vond het zo leuk, dat hij eropuit ging en een boerderij kocht in Bastrop, een stad 45 minuten buiten Austin.

"Ik had hier vrienden, ik had hier een bedrijf en hield van het tempo. Austin is kosmopolitisch zonder verwaand te zijn; het is aards. Mensen zijn slim en succesvol, maar ze pronken er niet mee. Er is niets om te bewijzen, mensen accepteren je en het voelde meteen goed."

Grenier heeft grote plannen om volledig zelfvoorzienend te zijn op zijn boerderij

Hij heeft niet alleen persoonlijke wortels in Texas geplant, hij heeft ook letterlijke wortels. Op zijn boerderij is hij begonnen met het planten van allerlei soorten planten voor zichzelf en voor de dieren in het wild die hij hoopt te houden in een dierenasiel op het terrein.

“We hebben een fruitbos geplant - perziken, appels, loquats, vijgen, avocado's, druiven, bosbessen en mandarijnen en we werken eraan om het ecosysteem van onze vijver weer in balans te krijgen, zodat we ervan kunnen vissen. We hebben het gevuld met wat dikkop-elrits en voedervissen, uiteindelijk zullen we tilapia toevoegen om de algen te verwijderen. We behandelen het met probiotica, niet met chemicaliën, wat een langer proces is, maar beter voor het milieu.”

Hij is ook van plan om lama's en geiten te bezitten, verduidelijkt hij, "niet voor een veeteelt, maar om het gras laag te houden".

De Hollywood-levensstijl past niet langer bij Adrian Grenier en hij kon niet gelukkiger zijn

Het enige waar hij het meest trots op lijkt te zijn, is zijn milieuwerk. Hij is de mede-oprichter van het investeringsbedrijf DuContra Ventures, dat investeerders en vooruitstrevende denkers samenbrengt om projecten voort te stuwen die "beter zijn voor de planeet, investeringen en instrumenten voor de gevende economie", volgens hun investeringsfocus.

In een City LifeStyle Austin-artikel vertelt Grenier hoe het verlangen om dichter bij de natuur te leven ontstond tijdens zijn onderzoek naar non-profitondernemingen.

"Ik heb de afgelopen 20 jaar milieuwerk gedaan, ik heb organisaties opgericht en non-profitorganisaties gerund, allemaal ontworpen om mensen te vertellen meer in lijn met de natuur te leven - en toch leefde ik niet Op veel manieren bereikte ik de top van die belofte - als je hard werkt, wordt je beroemd, dan verdien je veel geld… maar aan de top was het flauw."

En wat betreft zijn vroegere leven als Hollywood-beroemdheid? Er is geen kans dat hij teruggaat naar Los Angeles of weer gaat acteren. Toen hem ernaar werd gevraagd, was zijn antwoord kort en streng. "Nee. En ik mis niets van die wereld."

Hij gaat verder in op de leegte van het leven om een luxueuze maar uiteindelijk lege levensstijl te promoten.

"Luister, als je lang genoeg op Instagram gaat, zul je ergens FOMO vinden, maar iedereen doet gewoon alsof ze hun beste leven leiden. Uiteindelijk weet ik dat ik dat ben, dus ik doe niet vertel er niet eens iemand over. Zeker, er zijn veel glanzende herinneringen waar ik naar hunker, maar ik heb te veel werk gedaan om niet te beseffen dat ik hier ben voor iets groters dan naar nachtclubs gaan. Ik wil nu meer. Ik wil nu anders. Ik laat die ervaringen over aan de jongeren."

Het lijkt alsof Adrian Grenier zich heeft gestold tussen de Austinites en de weirdo's (uitdrukking van genegenheid) in zijn nieuwe boerderij. Zijn fans hopen dat hij een succesvol leven zal leiden als een boer in Texas!

Aanbevolen: